Първоначално изпратено от ApuCToKpaT
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
6. Данни за акциите, притежавани от управителните и контролни органи на емитента към края на съответното тримесечие, както и промените, настъпили за периода от края на предходния тримесечен период за всяко лице поотделно
Членове на Управителния съвет
Атанас Стоилов Бобоков – Председател на УС
към 31.12.2007 г. към 31.03.2008 г.
81 847 броя акции 51 632 броя акции
Членове на Надзорния съвет
Пламен Стоилов Бобоков – Председател на НС
31 851 броя акции 31 851 броя акции
Александър Викторов Чаушев – Член на НС
3565 броя акции 4315 броя акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOКраткосрочни вземания от клиенти и доставчици - според мене тука има грешка и става въпрос само за "Краткосрочни вземания от клиенти" щото от "доставчици" какво да вземаш ?! То на тях им даваш щото ти "доставят".Тоест според мене това перо показва чисто счетоводно на какво салдо е в момента сметка 411 -Клиенти.Демек това за неиздължилите се клиенти на дружеството закупили стока на разсрочено плащане или на консигнация.Което от двете ви е угодно.Айде сполай Ви
Коментар
-
Краткосрочни вземания от клиенти и доставчици - според мене тука има грешка и става въпрос само за "Краткосрочни вземания от клиенти" щото от "доставчици" какво да вземаш ?! То на тях им даваш щото ти "доставят".Тоест според мене това перо показва чисто счетоводно на какво салдо е в момента сметка 411 -Клиенти.Демек това за неиздължилите се клиенти на дружеството закупили стока на разсрочено плащане или на консигнация.Което от двете ви е угодно.Айде сполай Ви
Коментар
-
Първия ми въпрос по скоро е какво се крие под тези вземания ,просто защото ми се сториха много, и не знам как точно става произвеждането на продукцията им и свързаните с това им вземания
А втория е какви са тези продадени активи за 4 млн,но явно и на двата въпроса трябва да ми отговори човек от Монбат.Мерси за съвета все пак,ще ми помогне да се ограмотявам и да чета повече преди да инвестирам пари където и да еМненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!
Коментар
-
Ще ми обясни ли някой по запознат колега с компанията какво представляват:
1 .Краткосрочни вземания от клиенти и доставчици – 25 450 х.лв.Тоест това материали за бъдеща продукция ли са и нормално ли е да са толкова много ?
2. в отчета за доходите има едни разходи - 6. Балансова стойност на продадени активи (без продукция) - 4085 х.лв. Какво точно представляват те ?Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOЩе го търсите "Монбатя" скоро с газова ламба над 30 лвНо тогаз "гаргите" ще стискат сиренцето здраво горе на дървото и "кума лисите" отдоле ще си хапят дупетата че са яли козунаци по празниците а не са пазарували
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от БатяМай след тримесечните отчети на доста гадулки (в понятието визирам и някой видни "портфолио мениджъри") ще им светне защо Монбат върна в пъти по-малко от пазара и защо тепърва цената му ще расте с темп в пъти над пазарния. Просто алтернативните инвестиции в толкова просперираща, прозрачна и отговорна към инвеститорите компания на БФБ са дефицит!
Мнението е препоръка на БФБ - София да се инвестира с акъл!неприятно
Коментар
Коментар