IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ApuCToKpaT
    2. в отчета за доходите има едни разходи - 6. Балансова стойност на продадени активи (без продукция) - 4085 х.лв. Какво точно представляват те ?
    Ами то си е казано материали, ДМА и други активи без продукция. Кореспондират с Приходи от продажби на стоки - 69 х. лв. и Други приходи и от продажба на активи, материали - 4 574 х.лв. Или искаш да ти приложат и снимки?

Коментар

• 6. Данни за акциите, притежавани от управителните и контролни органи на емитента към края на съответното тримесечие, както и промените, настъпили за периода от края на предходния тримесечен период за всяко лице поотделно

Членове на Управителния съвет

Атанас Стоилов Бобоков – Председател на УС

към 31.12.2007 г. към 31.03.2008 г.
      81 847 броя акции 51 632 броя акции

Членове на Надзорния съвет

Пламен Стоилов Бобоков – Председател на НС

31 851 броя акции 31 851 броя акции

Александър Викторов Чаушев – Член на НС

3565 броя акции 4315 броя акции

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
        Краткосрочни вземания от клиенти и доставчици - според мене тука има грешка и става въпрос само за "Краткосрочни вземания от клиенти" щото от "доставчици" какво да вземаш ?! То на тях им даваш щото ти "доставят".Тоест според мене това перо показва чисто счетоводно на какво салдо е в момента сметка 411 -Клиенти.Демек това за неиздължилите се клиенти на дружеството закупили стока на разсрочено плащане или на консигнация.Което от двете ви е угодно.Айде сполай Ви
        Като говориш за сметки каква е 402?

Коментар

• Краткосрочни вземания от клиенти и доставчици - според мене тука има грешка и става въпрос само за "Краткосрочни вземания от клиенти" щото от "доставчици" какво да вземаш ?! То на тях им даваш щото ти "доставят".Тоест според мене това перо показва чисто счетоводно на какво салдо е в момента сметка 411 -Клиенти.Демек това за неиздължилите се клиенти на дружеството закупили стока на разсрочено плащане или на консигнация.Което от двете ви е угодно.Айде сполай Ви

Коментар

• Първия ми въпрос по скоро е какво се крие под тези вземания ,просто защото ми се сториха много, и не знам как точно става произвеждането на продукцията им и свързаните с това им вземания
            А втория е какви са тези продадени активи за 4 млн,но явно и на двата въпроса трябва да ми отговори човек от Монбат.Мерси за съвета все пак,ще ми помогне да се ограмотявам и да чета повече преди да инвестирам пари където и да е
            Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!

Коментар

• Аристократе, отговорите са в твоите въпроси:
              1. Питаш какво е вземане;
              2. Питаш какво е продаден актив;

Ако още ти е трудно, един съвет - бягай от
              борсата, щото ще загубиш много пари...

Коментар

• Ще ми обясни ли някой по запознат колега с компанията какво представляват:
                1 .Краткосрочни вземания от клиенти и доставчици – 25 450 х.лв.Тоест това материали за бъдеща продукция ли са и нормално ли е да са толкова много ?
                2. в отчета за доходите има едни разходи - 6. Балансова стойност на продадени активи (без продукция) - 4085 х.лв. Какво точно представляват те ?
                Мненията ми не са професионални и не представляват препоръка за покупка или продажба на ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                  Ще го търсите "Монбатя" скоро с газова ламба над 30 лв Но тогаз "гаргите" ще стискат сиренцето здраво горе на дървото и "кума лисите" отдоле ще си хапят дупетата че са яли козунаци по празниците а не са пазарували
                  Аха, добре казваш, ама да не стане като ORGHT, че и те като тука големи счетоводни глупости въртят, ама вие си купувайте, аз ще го търся с газовата лампа

Коментар

• Като гледам колко яки продавачи са се наредили, едва ли много ще мръдне.

Коментар

• Ще го търсите "Монбатя" скоро с газова ламба над 30 лв Но тогаз "гаргите" ще стискат сиренцето здраво горе на дървото и "кума лисите" отдоле ще си хапят дупетата че са яли козунаци по празниците а не са пазарували

Коментар

• Понеже доста съм критикувал тази позиция, този път трябва да кажа, че тримесечният отчет ми харесва. Особено тези +14 млн. ОПП.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                          никой не е очуден нали
                          Не, разбира се. Но аз съм учуден!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• в края на някои месеци има изкупувания, а в края на други - изсипвания
                            никой не е очуден нали
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• тука стана страшно пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                                Първоначално изпратено от Батя
                                Май след тримесечните отчети на доста гадулки (в понятието визирам и някой видни "портфолио мениджъри") ще им светне защо Монбат върна в пъти по-малко от пазара и защо тепърва цената му ще расте с темп в пъти над пазарния. Просто алтернативните инвестиции в толкова просперираща, прозрачна и отговорна към инвеститорите компания на БФБ са дефицит!

Мнението е препоръка на БФБ - София да се инвестира с акъл!
                                Ехехехехехехехе, Батя, еххх , верно че Као се оказа Дърво(засега), Ама тук тепърва ще ви изненадват... неприятно
                                Еее, крумчо, по-изненадани от теб никога не можем да останем

Коментар

Working...
                                X