If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен е напълно обосновано икономически, Монбат да вложи част от положителния си паричен поток (14 млн. лв. на + за 3 месеца) в подценените си акции. И към края на годината да ги върне на поумнелите "инвеститори" на по 35-40-45 лв. за бройка. Хем компанията ще реализира добра допълнителна, необлагаема печалба към тази от основната си дейност, хем ще стабилизира цената и ще вдъхне допълнително доверие у дългосрочните си, стабилни акционери.
shte stabilizira cenata sega i shte ia srine po nova godina. Aide stiga s tezi neumestni idei za spekulacii na majoritaria, koito 6te oblagodetelstvat samo kratkosrochnite izlizashti "investitori"
Microsoft - е раздавала дивидент само веднъж в последните години a с парите за дивидента всяка година прави обратни изкупувания
идеята е супер страхотна повече компании трябва да го правят това
Stock dividend е по-добрата опция според мен, не 4е толкова разбирам ...
Според мен е напълно обосновано икономически, Монбат да вложи част от положителния си паричен поток (14 млн. лв. на + за 3 месеца) в подценените си акции. И към края на годината да ги върне на поумнелите "инвеститори" на по 35-40-45 лв. за бройка. Хем компанията ще реализира добра допълнителна, необлагаема печалба към тази от основната си дейност, хем ще стабилизира цената и ще вдъхне допълнително доверие у дългосрочните си, стабилни акционери.
shte stabilizira cenata sega i shte ia srine po nova godina. Aide stiga s tezi neumestni idei za spekulacii na majoritaria, koito 6te oblagodetelstvat samo kratkosrochnite izlizashti "investitori"
Microsoft - е раздавала дивидент само веднъж в последните години a с парите за дивидента всяка година прави обратни изкупувания
идеята е супер страхотна повече компании трябва да го правят това
Ама недей да се гърчиш много де, че ми дожалява. Няма да те оставим без акции, септември ще ти продам на 20 лв., все пак ще имам двойно количество и ще отделя 20-тина бр. да ти напълним портфейла. Така че засега не развалай депозитчето
Според мен е напълно обосновано икономически, Монбат да вложи част от положителния си паричен поток (14 млн. лв. на + за 3 месеца) в подценените си акции.
5 Мб -> толкова са необходими за да си запиша 6 те файла от отчета на дружеството.Кратко, точно и ясно.......
Не е препоръка за покупка на flash памети с този капацитет
Коментар
оптимистка
Първоначално изпратено от Борис
Първоначално изпратено от coolice
днес го караме вяло и пак само кобосчета бласкат позицията под 25
Споко, същите ще я блъскат в обратна посока и на 40.
Само след седмица е ОСА - а там знаем какво ни очаква - сплитче, дивидентче и най-интересното - определяне на диапазона за обратно изкупуване. Някой момченца продали акцийките си на 24-25 лв. после да не хленчат във форума че са били прецакани. Сами се прецакват.
Коментар