И аз си понакупих туканка малко днес... ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от БатяПървоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от PonchoПървоначално изпратено от Ан МакГърчС нетърпение очаквам да станат 30 лв, за да им видя сметката на моите акции. Не съм се омъжила за акции.
Отделно днес един приятел ме пита зад твоя ник да не съм бил аз, щото някъде си задал въпрос за правото на глас в ОСА с акции на репо, нещо което току що го бях питал и аз.
Не знам какви отговори си получил, но при мен банките заявиха готовност да ми направят пълномощни и да си гласувам с акциите.Да, явно сме от една порода...
А на мен никой не ми даде отговор на въпроса, но подозирам, че ако поискам ще ми направят пълномощно.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от PonchoПървоначално изпратено от Ан МакГърчС нетърпение очаквам да станат 30 лв, за да им видя сметката на моите акции. Не съм се омъжила за акции.
Отделно днес един приятел ме пита зад твоя ник да не съм бил аз, щото някъде си задал въпрос за правото на глас в ОСА с акции на репо, нещо което току що го бях питал и аз.
Не знам какви отговори си получил, но при мен банките заявиха готовност да ми направят пълномощни и да си гласувам с акциите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PonchoПървоначално изпратено от Ан МакГърчС нетърпение очаквам да станат 30 лв, за да им видя сметката на моите акции. Не съм се омъжила за акции.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяАма недей да се гърчиш много де, че ми дожалява. Няма да те оставим без акции, септември ще ти продам на 20 лв., все пак ще имам двойно количество и ще отделя 20-тина бр. да ти напълним портфейла. Така че засега не развалай депозитчето
Притежавам много акции, но сам виждаш, че синята акция почти не реагира на общия подем. Знам, че това не те устройва и се дразниш прекалено и без никаква причина. И мен не ме устройва, но това е пазар.
Пази си акциите, за да ги пробуташ на някоя друга повлекана, имам достатъчно. С нетърпение очаквам да станат 30 лв, за да им видя сметката на моите акции. Не съм се омъжила за акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGold
Да не мислиш, че тепърва ще ги търсят от пазара. Я си спомни големите покупки от ПФБК преди 1-2 месеца
преди това си спомям и голямата паника от януари до 20 лв влязох в кобоса и гледам няма купувачи WTF? и тук имаше някакви форумни герои които попмаха че сме още надолу и смееха на хората които купувахме тогава
сегашните тролове в темата предполагам са от повярвалите на старите клакьори и са продали на нива 20-23 тогава и сега ги е яд че не са оцелили акцията за подобна спекулация....Business as Usual
Коментар
-
Първоначално изпратено от cooliceПървоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от coolice
Microsoft - е раздавала дивидент само веднъж в последните години a с парите за дивидента всяка година прави обратни изкупувания
идеята е супер страхотна повече компании трябва да го правят това
Не съм казал че е лоша опция но много пъти го гледахме сценария с всяване на страх съчетано с изсипване по позицията с идеята да се купи по евтино в последствие от другите паникьори... някъде се получи някъде не но важното е че като е гласувано обратнно изкупуване играчите ще мислят няколко пъти преди да го пробват номера по позицията защото ще разпродадът ама може да няма кои да им ги продаде послеи да се наложи да си ги купят скъпо
Незнам за вас батета и каки но мен това ме кара да се чуствам доста комфортно с тази акция
не е препоръка
Да не мислиш, че тепърва ще ги търсят от пазара. Я си спомни големите покупки от ПФБК преди 1-2 месеца
Коментар
-
Първоначално изпратено от NOKПървоначално изпратено от coolice
Microsoft - е раздавала дивидент само веднъж в последните години a с парите за дивидента всяка година прави обратни изкупувания
идеята е супер страхотна повече компании трябва да го правят това
Не съм казал че е лоша опция но много пъти го гледахме сценария с всяване на страх съчетано с изсипване по позицията с идеята да се купи по евтино в последствие от другите паникьори... някъде се получи някъде не но важното е че като е гласувано обратнно изкупуване играчите ще мислят няколко пъти преди да го пробват номера по позицията защото ще разпродадът ама може да няма кои да им ги продаде послеи да се наложи да си ги купят скъпо
Незнам за вас батета и каки но мен това ме кара да се чуствам доста комфортно с тази акция
не е препоръкаBusiness as Usual
Коментар
Коментар