IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз си понакупих туканка малко днес... ;-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Какво сте се хванали всички за ръчички с тези 30 лв ?
      Казвам го съвсем произволно. Щом стане 30, може да стане и 35, така че нека стане, пък после който от вас даде повече, на него ще му продам.
      Не се притеснявайте толкова. Дано само акцията да расте.

Коментар

• http://www.today.bg/news/26378.html
        Даниела, би ли коментирала утре?

Коментар

• Какви 30 лв?
          Като стане акцията 30 лв., тогава ще започне същинското покачване на цената.
          Пак ли трябва да спорим за очевадни неща.

Коментар

• Просто от любопитство : не би ли било по-добре да си ги закупиш на 25 да речем ?

Коментар

• Толкоз нерви и "гърчове" баси за таргет 30 лева.Не ме карайте да се смея.За по малко от 38 не си ги давам моите,мога и януари догодина да изчакам дори Март Айде сполай ви.Чакам "гърчавите" акции на 30 лева да си понапазарувам още

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                Първоначално изпратено от netware5
                Първоначално изпратено от Poncho
                Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                С нетърпение очаквам да станат 30 лв, за да им видя сметката на моите акции. Не съм се омъжила за акции.
                А на каква цена си ги придобила? Защо точно 30 лв.?
                Ех, какво да кажем ние с гайдите.... със средна цена 9.18
                netware5, виждам че сме от една порода, и моите са на 9,17
                Отделно днес един приятел ме пита зад твоя ник да не съм бил аз, щото някъде си задал въпрос за правото на глас в ОСА с акции на репо, нещо което току що го бях питал и аз.
                Не знам какви отговори си получил, но при мен банките заявиха готовност да ми направят пълномощни и да си гласувам с акциите.
                Да, явно сме от една порода... А на мен никой не ми даде отговор на въпроса, но подозирам, че ако поискам ще ми направят пълномощно.
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                  Първоначално изпратено от Poncho
                  С нетърпение очаквам да станат 30 лв, за да им видя сметката на моите акции. Не съм се омъжила за акции.
                  netware5, виждам че сме от една порода, и моите са на 9,17
                  Отделно днес един приятел ме пита зад твоя ник да не съм бил аз, щото някъде си задал въпрос за правото на глас в ОСА с акции на репо, нещо което току що го бях питал и аз.
                  Не знам какви отговори си получил, но при мен банките заявиха готовност да ми направят пълномощни и да си гласувам с акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                        Пази си акциите, за да ги пробуташ на някоя друга повлекана, имам достатъчно.
                        на друга?
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                          Ама недей да се гърчиш много де, че ми дожалява. Няма да те оставим без акции, септември ще ти продам на 20 лв., все пак ще имам двойно количество и ще отделя 20-тина бр. да ти напълним портфейла. Така че засега не развалай депозитчето
                          Както ти казах, изобщо не си в час.
                          Притежавам много акции, но сам виждаш, че синята акция почти не реагира на общия подем. Знам, че това не те устройва и се дразниш прекалено и без никаква причина. И мен не ме устройва, но това е пазар.
                          Пази си акциите, за да ги пробуташ на някоя друга повлекана, имам достатъчно. С нетърпение очаквам да станат 30 лв, за да им видя сметката на моите акции. Не съм се омъжила за акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold

Да не мислиш, че тепърва ще ги търсят от пазара. Я си спомни големите покупки от ПФБК преди 1-2 месеца
                            ПФБК маи покриха продажби по къс сертификат (не съм сигурен за това но изипваха изсипваха и после обраха всичко до 28 ако някои има друго логично обяснение да сподели )

преди това си спомям и голямата паника от януари до 20 лв влязох в кобоса и гледам няма купувачи WTF? и тук имаше някакви форумни герои които попмаха че сме още надолу и смееха на хората които купувахме тогава

сегашните тролове в темата предполагам са от повярвалите на старите клакьори и са продали на нива 20-23 тогава и сега ги е яд че не са оцелили акцията за подобна спекулация....
                            Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                              Първоначално изпратено от NOK
                              Първоначално изпратено от coolice

Microsoft - е раздавала дивидент само веднъж в последните години a с парите за дивидента всяка година прави обратни изкупувания

идеята е супер страхотна повече компании трябва да го правят това
                              Stock dividend е по-добрата опция според мен, не 4е толкова разбирам ...

Не съм казал че е лоша опция но много пъти го гледахме сценария с всяване на страх съчетано с изсипване по позицията с идеята да се купи по евтино в последствие от другите паникьори... някъде се получи някъде не но важното е че като е гласувано обратнно изкупуване играчите ще мислят няколко пъти преди да го пробват номера по позицията защото ще разпродадът ама може да няма кои да им ги продаде после и да се наложи да си ги купят скъпо

Незнам за вас батета и каки но мен това ме кара да се чуствам доста комфортно с тази акция

не е препоръка

Да не мислиш, че тепърва ще ги търсят от пазара. Я си спомни големите покупки от ПФБК преди 1-2 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от NOK
                                Първоначално изпратено от coolice

Microsoft - е раздавала дивидент само веднъж в последните години a с парите за дивидента всяка година прави обратни изкупувания

идеята е супер страхотна повече компании трябва да го правят това
                                Stock dividend е по-добрата опция според мен, не 4е толкова разбирам ...

Не съм казал че е лоша опция но много пъти го гледахме сценария с всяване на страх съчетано с изсипване по позицията с идеята да се купи по евтино в последствие от другите паникьори... някъде се получи някъде не но важното е че като е гласувано обратнно изкупуване играчите ще мислят няколко пъти преди да го пробват номера по позицията защото ще разпродадът ама може да няма кои да им ги продаде после и да се наложи да си ги купят скъпо

Незнам за вас батета и каки но мен това ме кара да се чуствам доста комфортно с тази акция

не е препоръка
                                Business as Usual

Коментар

Working...
                                X