IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес ще има опит за натискане на цената като за последно...

Коментар

• Айде успех и си чакаме дублажа на бройките.Които допълнил допълнил.Които не е има 14 дена срок да го направи докато си набави еланото количество за удвояване.
      Не е препоръка.Имам 4 цифрена бройка акцийки тук и съм пристрастен

Коментар

• Не забравяйте, че чакаме сплит, да не говорим за другите хубави неща, които чакаме... туканка тепърва ще има Яхо-о-о-о...

Както подчертах, отскоро и аз имам известни количества монбатовици.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• надали ше падне под 24.55-60 има хубава подкрепа там , ако удържи тва ниво аз лично ще си допълня монбатки
          "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
            Първоначално изпратено от хималайска мечка
            Първоначално изпратено от coolice
            ИП са "изсипали" досега за деня 192 акции
            И затова сме нетърпеливи ние - мечките.
            ако си беше допълнил на предното ниско сега нямаше да си нетърпелива мечка
            аз избягах около 26,50 и ще чакам на 24,50 нали не е много ниско, все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от хималайска мечка
              ако си беше допълнил на предното ниско сега нямаше да си нетърпелива мечка
              Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от хималайска мечка
                Чака ви сеч.

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice

Коментар

• ИП са "изсипали" досега за деня 192 акции
                    Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                      тук е тихо като в Хеопсовата пирамида. Хайде малко по-ведро

..... след 13.55 ще стане доста шумно, май!

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
                        тук е тихо като в Хеопсовата пирамида. Хайде малко по-ведро
                        То тук много имат, та от това нито им се купува нито продават заради утре.
                        Иначе само се връткат по малко заради скуката....

Общо казано Патова ситуация.
                        Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• тук е тихо като в Хеопсовата пирамида. Хайде малко по-ведро

Коментар

• Първоначално изпратено от vitan
                            Пичове, имам малко акции от Монбат, някой може ли да ми каже кога ще ми бъдат дублирани във връзка с увеличението на капитала ?
                            Знаели се вече какво решение ще бъде взето във връзка с обратното изкупуване, при какви условия ще се осъществява то - ще се фиксират ли цени или някакви нива. Как ще се отрази увеличаването броя на акциите на цената им ......?
                            Защо се лигавиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от vitan
                              Пичове, имам малко акции от Монбат, някой може ли да ми каже кога ще ми бъдат дублирани във връзка с увеличението на капитала ?
                              Знаели се вече какво решение ще бъде взето във връзка с обратното изкупуване, при какви условия ще се осъществява то - ще се фиксират ли цени или някакви нива. Как ще се отрази увеличаването броя на акциите на цената им ......?
                              zashto ne si pitash brokercheto ili ti hareswa, da se prawish na umrqla lisica, hahaha

Коментар

• Пичове, имам малко акции от Монбат, някой може ли да ми каже кога ще ми бъдат дублирани във връзка с увеличението на капитала ?

Коментар

Working...
                                X