If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тия 111 000 акции вдясно са много стряскащи, влияят ми зле на психиката
Мислиш като новобранец, затова
Това е ликвидна позиция, търсенето може и да е 3 пъти по-голямо но не се показва именно за да не надъхва зайците да вдигат цената преди големите да си напълнят.
А пък като дойде XETRA-та и като заплуват айсберги - колко весело ще бъде...
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
тия 111 000 акции вдясно са много стряскащи, влияят ми зле на психиката
Мислиш като новобранец, затова
Това е ликвидна позиция, търсенето може и да е 3 пъти по-голямо но не се показва именно за да не надъхва зайците да вдигат цената преди големите да си напълнят.
Охх, една гадулчица се излъга да сипе до 26 лв. и наизкочиха желаещите да пълнят торби на това ниво
Всяко временно връщане на цената ще се използва от биковете (довчерашни мечки) да заменят депозити за акции
Аз пък си чакам дивидента.Ще ида на ОСА ако нямам някакви ангажименти.Ми утре според мене "примоцията" на 26 лв ще свърши.Пък до петък ще видим.Знае ли се знае ли се.
Възможно ли е Монбат за пореден път да докаже високото ниво на корпоративна култура и да въведе нова практика на БФБ, а именно СТЕНОГРАМА от общото събрание.
Не просто протокол, с резултата от гласуванията по основните точки, или просто решенията.
А 1:1 всичко което се е говорило.
Преди много години съм виждал подобно нещо в документите до БФБ предадени от един морски курорт, но тази практика в момента е умряла
Моля Монбат да я възроди
С уважение
Мариян Йорданов
И каква ще ни е тогава мотивацията да ходим на ОСА. Особено пък да пътуваме от Бургас
ОСА в момента е едно събитие, където информация за отговорите на въпросите получават само присъстващите. А интересуващите се са стотици пъти повече.
Едва ли е изпълнен принципа на равнопоставеността.
на борсата има близо 400 компании и все някоя трябва да даде пример
5. Във връзка с въпрос номер 2 на Никола - какъв е маржа ви от собствено олово и от купеното? Очаквам отговор от типа "с рециклирането маржа ни е 30%, а с купеното олово - 10% и така средно е 20%). Ако е възможен такъв тип отговор
Благодаря
И може колко % от нужното олово се добива от преработка на акумулаторна скрап и колко се купува от LME. И друг въпрос като резки скокове нагоре-надолу са неприятни за вас защо не се хеджирате?
Ники, сравни ли ЦКБ с КОРП?
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Хосе
Никола, на част от въпросите ти и сега има отговори в предоставените от Монбат отчети или е отгаваряно на пресконференцията в края на януари.
Аз знам как е седял въпроса преди 2 месеца мен ме интересуват текущото състояние защото за два месеца цените на оловото бая паднаха. Тъй като те не са правили преоценка на inventories e възможно високите цени на които са купувани суровините да влезнат в сегашните COGS, което може да доведе до рязко свиване в маржовете. Ще е интересно да им следим inventories, за да следим какво правят в тази насока. Може пък в последния месец да са пазарували яко, което да им намали средната цена. Te нали още си използват weighted-average метод на оценка на инвенторис?
Възможно ли е Монбат за пореден път да докаже високото ниво на корпоративна култура и да въведе нова практика на БФБ, а именно СТЕНОГРАМА от общото събрание.
Не просто протокол, с резултата от гласуванията по основните точки, или просто решенията.
А 1:1 всичко което се е говорило.
Преди много години съм виждал подобно нещо в документите до БФБ предадени от един морски курорт, но тази практика в момента е умряла
Моля Монбат да я възроди
С уважение
Мариян Йорданов
И каква ще ни е тогава мотивацията да ходим на ОСА. Особено пък да пътуваме от Бургас
Никола, на част от въпросите ти и сега има отговори в предоставените от Монбат отчети или е отгаваряно на пресконференцията в края на януари.
Коментар