IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чудя се, колко ли гъдулки са останали да продават, за да причаквам или да се мятам като бик за допълнителни бройки.
    Има ли някой предположения по върпоса, дали има останали много чужденци-кандидати за продажба ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч
      Еееей прав си, deneb
      Днес се бях вкиснала, като гледах, как ни мъчиха позицията, а ми омръзна да гледам такива глупости.
      Вярно, че в петък ще чуем радостни вести, за увеличението на капитала и за дивидента. То мойте 600 акции няма да донесат кой знае какъв дивидент, но за едно ново тоалетче, оскъдно на плат, колкото да шляпам с него по морето през лятото, може и да стигнат
      Благодаря, че ми напомни, за да ми се оправи малко настроението.
      Освен да ми пратиш една твоя снимка, за да видя как би изглеждала с оскъдното на плат тоалетче.

Коментар

• Еееей прав си, deneb
        Днес се бях вкиснала, като гледах, как ни мъчиха позицията, а ми омръзна да гледам такива глупости.
        Вярно, че в петък ще чуем радостни вести, за увеличението на капитала и за дивидента. То мойте 600 акции няма да донесат кой знае какъв дивидент, но за едно ново тоалетче, оскъдно на плат, колкото да шляпам с него по морето през лятото, може и да стигнат
        Благодаря, че ми напомни, за да ми се оправи малко настроението.

Коментар

• Някои трейдърчета днес си вкараха автогол.

Коментар

Първоначално изпратено от coolice

днес си с доста по ъпарско настроение отколото в другите дни

на мен ми една от компаниите с най голяма тежест в протфеила след като други позиции ги отвяха цента им падна на половина...

така че е нормално да стартира по бавно нагоре..... от акциите които паднаха на полвин цена а при пе 13 ние си знаем че не е препоръка
            Не съм с ъпарско настроение, и преди така не бях. Как да съм, като гледам, как се подминава качеството. Но ще чакам, и даже съм си решила, че таргета не може да е по-малко от 38-42 лв. Няма смисъл да си давам акциите за без пари !
            не е препоръка за покупко-продажба

Май доста ще почакаш (след увеличението на капитала)

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice

на мен ми една от компаниите с най голяма тежест в протфеила след като други позиции ги отвяха цента им падна на половина...

така че е нормално да стартира по бавно нагоре..... от акциите които паднаха на полвин цена а при пе 13 ние си знаем че не е препоръка
              Не съм с ъпарско настроение, и преди така не бях. Как да съм, като гледам, как се подминава качеството. Но ще чакам, и даже съм си решила, че таргета не може да е по-малко от 38-42 лв. Няма смисъл да си давам акциите за без пари !
              не е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• Абе много сте нетърпеливи бе. Оставете гадулките да си продадат акциите в ниското и да не ни спират после възхода. Погледнете графиката на акцията и ще видите че и друг път дълго време е тъпчила на едно място и после е наваксвала в пъти за кратко време.
                Щом го има фундамента стойте си спокойно и си пийте коктейлчето

Коментар

Първоначално изпратено от metala
                  Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                  Ами и аз това ви казвах толкова време. Уж акцията е син чип и много яка, а не иска да расте и това е
                  спокойно!спомни си,че миналия февруари струваше 8.80!колко искаш да расте?до небето?
                  Ами според мен, ако тази цена се запази такава до края на годината, то П/Е ще е 13.
                  Ето това не го разбирам в т.нар. инвеститори - да имат на пазара една сигурна и стабилна компания, а те търсят под вола теле !

Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                    Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                    Ами и аз това ви казвах толкова време. Уж акцията е син чип и много яка, а не иска да расте и това е
                    спокойно!спомни си,че миналия февруари струваше 8.80!колко искаш да расте?до небето?
                    Ами според мен, ако тази цена се запази такава до края на годината, то П/Е ще е 13.
                    Ето това не го разбирам в т.нар. инвеститори - да имат на пазара една сигурна и стабилна компания, а те търсят под вола теле !

Коментар

Коментар

• Ами и аз това ви казвах толкова време. Уж акцията е син чип и много яка, а не иска да расте и това е

Коментар

• тук днес много изсипване много чудо над 1000 бързи броики изсипани от кобос иначе еланата добави 2000 броики
                          Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk
                            явно е затишие преди буря, урагана тепърва ще минава тук
                            Ураган ще има и то със сигурност.
                            Успех на колегите оптимисти.

Коментар

Акцията ме радва все повече, беше заспала, но се събужда.
                              Крайно време беше да се забележи, кое е едно от най-добрите, стабилни и недооценени дружества на нашата борса
                              Това мнение си е мое и моля, да не се тълкува като препоръка за покупка или продажба на ценните книжа.
                              Монбат е едно от 3-те най-ликвидни дружества на БФБ-София, което означава че е забелязано, бъди спокойна.
                              Тоест Монбат е едно от 3-те най-забелязани дружества.

Коментар

• Акцията ме радва все повече, беше заспала, но се събужда.
                                Крайно време беше да се забележи, кое е едно от най-добрите, стабилни и недооценени дружества на нашата борса
                                Това мнение си е мое и моля, да не се тълкува като препоръка за покупка или продажба на ценните книжа.

Коментар

Working...
                                X