If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може да не влезе в SOFIX
с КТБ имаше много сделки миналата седмица и може да ви изпреварят
с Енемона имаше сделки на 3,25 мин. седмица и това дружество също може да ви изпревари
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
На око, ликвидността ви е малко на кантар за SOFIX, то логично акцията тръгна да пада, явно и вие го осъзнавате.
Поздрави
Енемона не е дружество за софикс. Крайно време е да допълнят условия за устойчивост на критериите за софикс. Вдигнало се било заради някакъв кух дивидент на има няма само 1 млн акции. (много под фрифлоута)
Да ама не. Каква е тази боза. Утре ако няма дивидент пак ще го изключват. Софикс стана - Тука има тука нема.
Може да не влезе в SOFIX
с Енемона имаше сделки на 3,25 мин. седмица и това дружество също може да ви изпревари
На око, ликвидността ви е малко на кантар за SOFIX, то логично акцията тръгна да пада, явно и вие го осъзнавате.
Поздрави
Eнемона има малък маркет кап , КТБ може но аз залагам за неохим може да има повече от една смяна в Софикс. Много скоро ще видим
Коментар
�
макарена
Може да не влезе в SOFIX
Аз мисля че ръст от над 20% от сегашните нива са напълно възможни ако влезе в Софикс. При Албена така се получи и при сегашните стабилни резултати си е постижимо.
Не е препоръка! Рискове винаги има Но като гледам какви акции скочиха с по над 100% за година, тука при стабилни резултати сме на ниски нива.
Това 100% ще стане така ако влезе в Софикс, но ще бъде изкуствено, което ще се окаже едно минибалонче, което рано или късно ще се спука и доста хора ще изгърмят.
А влизането в Софикс дали може да изпрати цената над 40 лв.
Аз мисля че ръст от над 20% от сегашните нива са напълно възможни ако влезе в Софикс. При Албена така се получи и при сегашните стабилни резултати си е постижимо.
Не е препоръка! Рискове винаги има Но като гледам какви акции скочиха с по над 100% за година, тука при стабилни резултати сме на ниски нива.
Коментар