IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
    Май май ама не,август сме сега......
    Oли, ти на 34 кинта ли успя да влезеш или по ниско? Нали по едно време се кефеше като се разпродаде на 32 кинта ?
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      Опа май се започна
      Май май ама не,август сме сега......

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
        Дали няма някакво раздвижване вече а?????Кой ли знае????
        Опа май се започна

Коментар

И аз така мисля че ще има щурм преди да влезе в Софикс (ако влезе)
          Дали няма някакво раздвижване вече а?????Кой ли знае????

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
            И по моите сметки след две седмици сме в софикс, ама явно всички ваканцуват и ще се включат в последния момент
            И аз така мисля че ще има щурм преди да влезе в Софикс (ако влезе)

Коментар

• Първоначално изпратено от макарена Разгледай мнение
              Вижте, мисля че има добър шанс да влезете в SOFIX от септември.
              Какво се спаружихте и бида падна на 32,2?
              Но не е 100 процентов шанса

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. И какво дали или ще влезете в SOFIX? Някакъв си имидж.

Поздрави
              И по моите сметки след две седмици сме в софикс, ама явно всички ваканцуват и ще се включат в последния момент

Коментар

• Вижте, мисля че има добър шанс да влезете в SOFIX от септември.
                Какво се спаружихте и бида падна на 32,2?
                Но не е 100 процентов шанса

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. И какво дали или ще влезете в SOFIX? Някакъв си имидж.

Поздрави

Коментар

Може да не влезе в SOFIX
                  с КТБ имаше много сделки миналата седмица и може да ви изпреварят
                  с Енемона имаше сделки на 3,25 мин. седмица и това дружество също може да ви изпревари

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                  На око, ликвидността ви е малко на кантар за SOFIX, то логично акцията тръгна да пада, явно и вие го осъзнавате.

Поздрави
                  Енемона не е дружество за софикс. Крайно време е да допълнят условия за устойчивост на критериите за софикс. Вдигнало се било заради някакъв кух дивидент на има няма само 1 млн акции. (много под фрифлоута)
                  Да ама не. Каква е тази боза. Утре ако няма дивидент пак ще го изключват. Софикс стана - Тука има тука нема.

Коментар

Може да не влезе в SOFIX
                    с Енемона имаше сделки на 3,25 мин. седмица и това дружество също може да ви изпревари

На око, ликвидността ви е малко на кантар за SOFIX, то логично акцията тръгна да пада, явно и вие го осъзнавате.

Поздрави
                    Eнемона има малък маркет кап , КТБ може но аз залагам за неохим може да има повече от една смяна в Софикс. Много скоро ще видим

Коментар

• Може да не влезе в SOFIX

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                        А влизането в Софикс дали може да изпрати цената над 40 лв.
                        Въпросът за 40 не е меродавен вече, та то е на 10% от 40. Мисли направо за 50

Коментар

Аз мисля че ръст от над 20% от сегашните нива са напълно възможни ако влезе в Софикс. При Албена така се получи и при сегашните стабилни резултати си е постижимо.

Не е препоръка! Рискове винаги има Но като гледам какви акции скочиха с по над 100% за година, тука при стабилни резултати сме на ниски нива.
                          Това 100% ще стане така ако влезе в Софикс, но ще бъде изкуствено, което ще се окаже едно минибалонче, което рано или късно ще се спука и доста хора ще изгърмят.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                            Аз мисля че ръст от над 20% от сегашните нива са напълно възможни ако влезе в Софикс. При Албена така се получи и при сегашните стабилни резултати си е постижимо.

Не е препоръка! Рискове винаги има Но като гледам какви акции скочиха с по над 100% за година, тука при стабилни резултати сме на ниски нива.

Коментар

Тук обема си е доста добър! Влизане в Софикс си остава постижима цел!

Коментар

• Тук обема си е доста добър! Влизане в Софикс си остава постижима цел!

Коментар

X