IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
    Мисля че имат добър шанс да влязат Ако и Q2 е добро и малко да се качи оборота. Мисля че си е време да изкарат Каолин, Табака, а защо не и Албена.
    Нищо съществено няма да се промени.

Коментар

• Брей....
      Last edited by oslo; 17.07.2013, 13:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
        Да - че си правил сметки или Да - че ще влиза в Софикс.
        Лично на мен ми е безразлично дали ще влиза сега. Все някога ще влезе. Неминуемо при липса на удачни алтернативи
        Не е препоръка
        Абе човека ти каза да.
        Сам ще вкара Неото у Софикса като гледам.
        ЕВАЛА

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
          да
          Да - че си правил сметки или Да - че ще влиза в Софикс.
          Лично на мен ми е безразлично дали ще влиза сега. Все някога ще влезе. Неминуемо при липса на удачни алтернативи
          Не е препоръка

Коментар

• Мисля че имат добър шанс да влязат Ако и Q2 е добро и малко да се качи оборота. Мисля че си е време да изкарат Каолин, Табака, а защо не и Албена.

Коментар

• да

Коментар

• Някой правил ли е сметки, дали Неохим ще влезе в SOFIX от септември?

Коментар

• http://register.bulnao.government.bg/2013/D8AB936F-23E3-413F-B8DE-30AAE76C74E952558.xml И това е заплатата на началника на отдел Личен състав-"HR" както сега е модерно.Какви ли са заплатите на Изпълнителния директор и на членовете на борда?

Коментар

• Общото събрание на акционерите на Неохим АД, което ще се проведе на 29.07.2013 г., ще гласува решение част от остатъка от средствата от фондовете за натрупани печалби от минали години, формиран след покриване на загубата за 2012 г., да се разпредели между акционерите. Дивидентът ще бъде в размер на 0.40 лв. преди облагането с данък за всяка притежавана акция.

Коментар

• Днес добър оборот! Само така и при добър резултат скоро да сме в Софикс!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                        Тук някой хора бягат рано Тук ако имаме под 20 мио печалба за 2013 ще съм много изненадан.
                        Нека се махат. Тук акциите са доста по-малко от почти всички спекулантски. Да се махат и да се очисти пътя
                        Не е препоръка

Коментар

• Тук някой хора бягат рано Тук ако имаме под 20 мио печалба за 2013 ще съм много изненадан.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Литна
                            Ама сте алчни. Не ме изчакахте още малко да дозаредя. Сега къде ще гоня михаля При избушляците на батката не ща да ходя
                            Last edited by precakanoto; 05.06.2013, 17:26.
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Май още хора взеха да се усещат. А може и инсайдъри да виждат силно Q2

Коментар

• Геко, още ли е забранено яхоооо-то

Коментар

Working...
                                X