Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеДа - че си правил сметки или Да - че ще влиза в Софикс.
Лично на мен ми е безразлично дали ще влиза сега. Все някога ще влезе. Неминуемо при липса на удачни алтернативи
Не е препоръка
Сам ще вкара Неото у Софикса като гледам.
ЕВАЛА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеда
Лично на мен ми е безразлично дали ще влиза сега. Все някога ще влезе. Неминуемо при липса на удачни алтернативи
Не е препоръка
Коментар
-
http://register.bulnao.government.bg/2013/D8AB936F-23E3-413F-B8DE-30AAE76C74E952558.xml И това е заплатата на началника на отдел Личен състав-"HR" както сега е модерно.Какви ли са заплатите на Изпълнителния директор и на членовете на борда?
Коментар
-
Общото събрание на акционерите на Неохим АД, което ще се проведе на 29.07.2013 г., ще гласува решение част от остатъка от средствата от фондовете за натрупани печалби от минали години, формиран след покриване на загубата за 2012 г., да се разпредели между акционерите. Дивидентът ще бъде в размер на 0.40 лв. преди облагането с данък за всяка притежавана акция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТук някой хора бягат раноТук ако имаме под 20 мио печалба за 2013 ще съм много изненадан.
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЛитнаПри избушляците на батката не ща да ходя
Last edited by precakanoto; 05.06.2013, 17:26.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар