If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kъв отчет бе пич,ти ги вкарай в твоя полза(SOFIX-a),пък гледай кво ще стане.......Малейййй като се сетя за "Гагарина",дето викаше Батя,ама като не го слушахме.(И да кажа не е препоръка за нищо все пак дори за търговия на БФБ-то.)
Зареждаш душата, Оли. Признавам, както и сам ни убеди, че си разбирател на тръпката - търговия с артии Шапка ти свалям
Почини пълноценно, разтовари се от емоциите през почивните дни и гледай пак да не измислиш някоя крива сметка след това
Няма криви сметки.Важното е да се прецакаш,колкото е възможно по-малко.Иначе всички сме си прецакани тук в БГ-то,някои като теб повече други като нас по-малко и така,ти си знаеш.
Ама прецаканото така си е.Ти отчет ли искаш да ти давам кво и кога съм направил.Ясно казах,че я търгувам позицията от тогава когато повечето тук не са и знаели кво е акция.Купувам и продавам за разлика от такива драскачи,като теб.Свиркай си и не ни мисли нас,търгуващите!!!!А другата позиция ми е на добра цена и многото бройки са ми докарали 5% печалба вече.Ама аз не се кокошкаря с по 50-100 акции по позициите,които търгувам.Айде бай за сега,все пак е петък пазарен ден и време да се почерпим след малко. И как беше казал един съфорумец-"Не слизай на нивото на простака ще те направи и теб такъв"!!!-Или нещо от сорта,цитирам го по памет,ти се рови за точният израз.
Зареждаш душата, Оли. Признавам, както и сам ни убеди, че си разбирател на тръпката - търговия с артии Шапка ти свалям
Почини пълноценно, разтовари се от емоциите през почивните дни и гледай пак да не измислиш някоя крива сметка след това
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Оли, сладурче, ами да пробвам, да ти опресня паметта, щом си забравил !
Това си го написал в темата на трейса, когато си издухал неохима заради безтегловните артии на трейса И понеже понякога реагирам емоционално, не съм успяло да се въздържа от следния коментар, (за което се разкайвам, разбира се)
Случило се е на дата 13.06.2013. а иначе казано неохим за трейс! - къде е дявол на магаре !???? )))
Ама прецаканото така си е.Ти отчет ли искаш да ти давам кво и кога съм направил.Ясно казах,че я търгувам позицията от тогава когато повечето тук не са и знаели кво е акция.Купувам и продавам за разлика от такива драскачи,като теб.Свиркай си и не ни мисли нас,търгуващите!!!!А другата позиция ми е на добра цена и многото бройки са ми докарали 5% печалба вече.Ама аз не се кокошкаря с по 50-100 акции по позициите,които търгувам.Айде бай за сега,все пак е петък пазарен ден и време да се почерпим след малко. И как беше казал един съфорумец-"Не слизай на нивото на простака ще те направи и теб такъв"!!!-Или нещо от сорта,цитирам го по памет,ти се рови за точният израз.
Тук вече и аз не помня колко пъти влизам и излизам.Още от масова приватизация я търгувам позицията,а това беше много,много отдавна.Имам все пак де.Което не значи, че и вие трябва да имате тук или някъде другъде където може да се изкара някой лев.После да не се прецакате????
Оли, сладурче, ами да пробвам, да ти опресня паметта, щом си забравил !
Toва което ме накара да купя "Неохим" на 29,50лв. и да го продам на 33,30 лв. Дидо.И то не малко бройки.П.С.(Не търгуавайте акции и каквото и да било друго,ако не разбирате и от търговия!!!!)
Това си го написал в темата на трейса, когато си издухал неохима заради безтегловните артии на трейса И понеже понякога реагирам емоционално, не съм успяло да се въздържа от следния коментар, (за което се разкайвам, разбира се)
Първоначално изпратено от precakanoto
...ама и ти си един разбирач,... (остави се)
Случило се е на дата 13.06.2013. а иначе казано неохим за трейс! - къде е дявол на магаре !???? )))
Той Олимпито освен за Неото ще протестира че няма такива дъна ако кажа и средните си и за Агрия, Фазера, биовета и хеса
И макар да ми са само 11 % от портфейла 100% профит таргета ми е на 1 ръка разстояние дет се вика....а някои от тях имат потенциал и за доста повече.
За нищо не протестирам бе пич,ама понякога сте "Уникални" с разни доходности.А като знам колко сме малко хората които купуваме и продаваме реално акции,ви се чудя чак на изпълненията.Ама всеки луд с номера си.А дано ти се сбъдне прогнозата тук,че се заредих здраво преди два дни. П.С.(И не е препотъка да вземете да купувате и продавате акции на Б.Ф.Б.-то по тая и друга позиция.)Лека и спорна търговия на теб и всички други ентусиасти.
Той си смята доходността по някакъв негов си начин. Мисля че включва печалбата от продадените в средната цена на тия, които държи в момента. Така беше изкарал и някакви хиляди проценти доходност в Атера.
Правилно. Много ме следите бе
Той Олимпито освен за Неото ще протестира че няма такива дъна ако кажа и средните си и за Агрия, Фазера, биовета и хеса
И макар да ми са само 11 % от портфейла 100% профит таргета ми е на 1 ръка разстояние дет се вика....а някои от тях имат потенциал и за доста повече.
Ти да не си объркал форума?????(Най-ниска 52-седмична цена 23.90
52-седмично изменение 36.99%)Това е цитат от един популярен сайт!За кви цени говориш от 22 лева и то осреднени????Да не ги имаш тия акции от 3 години???
Той си смята доходността по някакъв негов си начин. Мисля че включва печалбата от продадените в средната цена на тия, които държи в момента. Така беше изкарал и някакви хиляди проценти доходност в Атера.
Шитнах аз почти 1/3 накрая на сесията.
Ма при 22лв средна на останалите - супер шанс има скоро да направя дубъл
Голямо благодарско на юнака де разпродаваше не толкоз отдавна на 24 кинта.
Лапах добре, ма можеше и 5 пъти по толкоз че оня сипваше здраво....уви...хем знаех че е дъно, ма тая пуста предпазливост.....
Ти да не си объркал форума?????(Най-ниска 52-седмична цена 23.90
52-седмично изменение 36.99%)Това е цитат от един популярен сайт!За кви цени говориш от 22 лева и то осреднени????Да не ги имаш тия акции от 3 години???
Шитнах аз почти 1/3 накрая на сесията.
Ма при 22лв средна на останалите - супер шанс има скоро да направя дубъл
Голямо благодарско на юнака де разпродаваше не толкоз отдавна на 24 кинта.
Лапах добре, ма можеше и 5 пъти по толкоз че оня сипваше здраво....уви...хем знаех че е дъно, ма тая пуста предпазливост.....
Oли, ти на 34 кинта ли успя да влезеш или по ниско? Нали по едно време се кефеше като се разпродаде на 32 кинта ?
Тук вече и аз не помня колко пъти влизам и излизам.Още от масова приватизация я търгувам позицията,а това беше много,много отдавна.Имам все пак де.Което не значи, че и вие трябва да имате тук или някъде другъде където може да се изкара някой лев.После да не се прецакате????
Коментар