If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Супер се получава при Неохима, преди 6 месеца се купуваше на 24, сега сме над 40. Перфектно си е, пък нека си мислят хората че не могат да се правят пари на БФБ.
Ето я новината официално вече. Макар че някой явно са я имали още към 12,30-13 ч.
Не съм сред тях, но като видях че започва да се кълве по аска, допълних и аз още 250 бр. висящи на 38 лв. Общо тия дни събрах 570 бр. на средна 37,44. Да ми кажат юнаците дето ми се чудят що вися пред компа по цял ден, как щях да го направя ако не висях и дебнех всяко аскче и раздвижване
Сега като прибера 3-4 бона профит, нека пак се чудят може ли човек да се издържа само от търговия на умрялото БФБ
Добре де. Обосновавайте ги тези прогнози. И ние да намажем. Така само да си говорим не върви.
Ако проследиш коментарите ми по темата ще видиш че доста по от рано съм писал за възможноста за стабилен ръст тук Влязох на доста ниски нива и чаках търпеливо за този момент Като гледам партито ще продължава!
ама ти защо въобще си губиш времето с подобни елементи
слагаш си го в игнор листа, като мен, е не му виждаш въобще глупостите
Прав си ,че се стягам излишно,ама такава ми зодията "Скорпион" съм..... То кофти,мен ми се иска да съм много краен,ама не е редно....все пак де....нали сме уж "законова и правова" държава.Лека ви вечер,ще ви хвърлям само по-едно око от време на време сядаме с жената да я черпя едно хубаво уйски.
Ааааа ето едно Умно изказване,щото и аз това правя и понеже стана въпрос за бройките ще му кажа на "наддцаканото" останаха ми 387 бройки,ама мойте ги обрах преди не много време на 36 средна.(П.С. За нищо не е препоръка,камо ли да се "прецакате" и да купите акции на БФБ-то!!!)
ама ти защо въобще си губиш времето с подобни елементи
слагаш си го в игнор листа, като мен, е не му виждаш въобще глупостите
Ето я новината официално вече. Макар че някой явно са я имали още към 12,30-13 ч.
Не съм сред тях, но като видях че започва да се кълве по аска, допълних и аз още 250 бр. висящи на 38 лв. Общо тия дни събрах 570 бр. на средна 37,44. Да ми кажат юнаците дето ми се чудят що вися пред компа по цял ден, как щях да го направя ако не висях и дебнех всяко аскче и раздвижване
Сега като прибера 3-4 бона профит, нека пак се чудят може ли човек да се издържа само от търговия на умрялото БФБ
Ааааа ето едно Умно изказване,щото и аз това правя и понеже стана въпрос за бройките ще му кажа на "наддцаканото" останаха ми 387 бройки,ама мойте ги обрах преди не много време на 36 средна.(П.С. За нищо не е препоръка,камо ли да се "прецакате" и да купите акции на БФБ-то!!!)
11-09-2013 - Индекси на БФБ-София
На проведено заседание на Съвета на директорите на БФБ-София АД по Протокол № 43/11.09.2013 г., са взети следните решения:
I. Изважда следната емисия от базата на SOFIX:
6K1 Каолин АД-Сеново
и добавя следната емисия:
3NB Неохим АД-Димитровград
Оли, гълъбче, пак ли си продаде част от артийките и изтърва птиченцето? Не се панирай. Хубаво е, за софикс да има ликвидност
И как не се научи като стар майстор на спорта, да не се занимаваш с дребни кокошкарски врътки !?
И ти като императора. Откакто се хвана да "върти" "любовното послание" гледа и скляпа как артията се ветрее нависоко из въздуха
Седи сега кротко, гледай мача. Все ти е останала някоя артия за черни дни
Ма......мно прецакано "същество" нищо все още не съм продал,но никога нищо се не знае.И откъде т......по "същество", като теб знае кви бройки имам а???Ти май ще гризнеш дръвцето скоро а!!!????Не ми прави сметка,както казваше един съфорумец пари ми дай,ама ти нямаш...........
Много нещо се изсипва обаче.Твоят таргет дали ще се изпълни тая година а???
Оли, гълъбче, пак ли си продаде част от артийките и изтърва птиченцето? Не се панирай. Хубаво е, за софикс да има ликвидност
И как не се научи като стар майстор на спорта, да не се занимаваш с дребни кокошкарски врътки !?
И ти като императора. Откакто се хвана да "върти" "любовното послание" гледа и скляпа как артията се ветрее нависоко из въздуха
Седи сега кротко, гледай мача. Все ти е останала някоя артия за черни дни
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Не ги шашкай . Докато Геко и сие - оценители по п/б се чудят, какво става на космодрума, а в същото време защо избушеняци с безобразно нереални п/б/ (като Синергона) едва дишат (вероятно затиснати от разпродажбите на Батката) а хартиедържачите им в цайтнот, то по същото време неохим-публиката с артиите се кефим на вътрешнярите от последните дни
на купувачите не им издържат нервите вече. до края на седмицата би трябвало да обявят, че неохимиците влизаме в софикс
Не ги шашкай . Докато Геко и сие - оценители по п/б се чудят, какво става на космодрума, а в същото време защо избушеняци с безобразно нереални п/б/ (като Синергона) едва дишат (вероятно затиснати от разпродажбите на Батката) а хартиедържачите им в цайтнот, то по същото време неохим-публиката с артиите се кефим на вътрешнярите от последните дни
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар