If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето я новината официално вече. Макар че някой явно са я имали още към 12,30-13 ч.
Не съм сред тях, но като видях че започва да се кълве по аска, допълних и аз още 250 бр. висящи на 38 лв. Общо тия дни събрах 570 бр. на средна 37,44. Да ми кажат юнаците дето ми се чудят що вися пред компа по цял ден, как щях да го направя ако не висях и дебнех всяко аскче и раздвижване
Сега като прибера 3-4 бона профит, нека пак се чудят може ли човек да се издържа само от търговия на умрялото БФБ
Ako си погледнеш отстрани окаяниете писания, ще стоплиш колко лоша услуга правиш за камилчетата на бфб.
Преведено на камилчетата звучи така - добре сте ми дошли батенката, да ви набутам с хартии на 42 кинта до към 23 септември
И това ми бил инвеститор - пфу, клоунада
Добре, че съм се заредило 10-11 кинта по-евтино от 37,44, че да не ме касаят грозните ви спекулантски стратегии и последващите форумни надъхвания
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Недей Жека,не го попарвай ентусиазма и ще те черпя,ако стане както преди време с тия проценти дето си ги цитирал.Не знам кво трябва да те черпя обаче???Но ще измислим. (Не е препоръка за квото и да на БФБ-то и по тая позиция също.)
А не, тогава беше Х лв., предлагаха се Y броя. За нуждите на фонда обаче трябваха 10 Y бр. и цената отиваше на 3+Х.
Не искам да попарвам ентусиазма на държателите, по едно време имах, сега нямам бройки, но при други дружества трябваше цената да скочи близо с 300 + % за да попълнят нужните бройки. Е, оказа се, че могло и натам да го направят, не сега, тук и на момента. Отделно че се намери някой та сипа нужното количество в едно кифте. Но пък и там ликвидността бе отчайваща. Все пак честито на изкаралите някой лев оттук, пък дано и занапред.
Недей Жека,не го попарвай ентусиазма и ще те черпя,ако стане както преди време с тия проценти дето си ги цитирал.Не знам кво трябва да те черпя обаче???Но ще измислим. (Не е препоръка за квото и да на БФБ-то и по тая позиция също.)
Не искам да попарвам ентусиазма на държателите, по едно време имах, сега нямам бройки, но при други дружества трябваше цената да скочи близо с 300 + % за да попълнят нужните бройки. Е, оказа се, че могло и натам да го направят, не сега, тук и на момента. Отделно че се намери някой та сипа нужното количество в едно кифте. Но пък и там ликвидността бе отчайваща. Все пак честито на изкаралите някой лев оттук, пък дано и занапред.
А може да решат и да не купуват , или да са купили вече .
това е риска на спекуланта ...
никой не ти дава 5,6 лв на акция без да потрепереш десетина дни....
Миналата есен ,не купиха две /трети от нужното количество на Корп и не продадоха Еларг.....
Балансирането на портфеила го направиха напролет....
Същото и е при Петрол при другага акула Събев.....
купувача ,изчезне ли и вече цената е под 5 лв...
Не е препоръка....
Коментар