IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Поздрави на всички, които са купили тук по 24-30 лв преди месеци!
    Аз съм един от тях
    домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Ето я новината официално вече. Макар че някой явно са я имали още към 12,30-13 ч.
      Не съм сред тях, но като видях че започва да се кълве по аска, допълних и аз още 250 бр. висящи на 38 лв. Общо тия дни събрах 570 бр. на средна 37,44. Да ми кажат юнаците дето ми се чудят що вися пред компа по цял ден, как щях да го направя ако не висях и дебнех всяко аскче и раздвижване
      Сега като прибера 3-4 бона профит, нека пак се чудят може ли човек да се издържа само от търговия на умрялото БФБ
      Ako си погледнеш отстрани окаяниете писания, ще стоплиш колко лоша услуга правиш за камилчетата на бфб.
      Преведено на камилчетата звучи така - добре сте ми дошли батенката, да ви набутам с хартии на 42 кинта до към 23 септември
      И това ми бил инвеститор - пфу, клоунада
      Добре, че съм се заредило 10-11 кинта по-евтино от 37,44, че да не ме касаят грозните ви спекулантски стратегии и последващите форумни надъхвания
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
        Недей Жека,не го попарвай ентусиазма и ще те черпя,ако стане както преди време с тия проценти дето си ги цитирал.Не знам кво трябва да те черпя обаче???Но ще измислим. (Не е препоръка за квото и да на БФБ-то и по тая позиция също.)
        А не, тогава беше Х лв., предлагаха се Y броя. За нуждите на фонда обаче трябваха 10 Y бр. и цената отиваше на 3+Х.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
          Не искам да попарвам ентусиазма на държателите, по едно време имах, сега нямам бройки, но при други дружества трябваше цената да скочи близо с 300 + % за да попълнят нужните бройки. Е, оказа се, че могло и натам да го направят, не сега, тук и на момента. Отделно че се намери някой та сипа нужното количество в едно кифте. Но пък и там ликвидността бе отчайваща. Все пак честито на изкаралите някой лев оттук, пък дано и занапред.
          Недей Жека,не го попарвай ентусиазма и ще те черпя,ако стане както преди време с тия проценти дето си ги цитирал.Не знам кво трябва да те черпя обаче???Но ще измислим. (Не е препоръка за квото и да на БФБ-то и по тая позиция също.)

Коментар

• Не искам да попарвам ентусиазма на държателите, по едно време имах, сега нямам бройки, но при други дружества трябваше цената да скочи близо с 300 + % за да попълнят нужните бройки. Е, оказа се, че могло и натам да го направят, не сега, тук и на момента. Отделно че се намери някой та сипа нужното количество в едно кифте. Но пък и там ликвидността бе отчайваща. Все пак честито на изкаралите някой лев оттук, пък дано и занапред.

Коментар

• Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнение
              А може да решат и да не купуват , или да са купили вече .
              това е риска на спекуланта ...
              никой не ти дава 5,6 лв на акция без да потрепереш десетина дни....
              Миналата есен ,не купиха две /трети от нужното количество на Корп и не продадоха Еларг.....
              Балансирането на портфеила го направиха напролет....

Същото и е при Петрол при другага акула Събев.....
              купувача ,изчезне ли и вече цената е под 5 лв...
              Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                който иска да продава, сертификатите имат да пълнят хиляди бройки, ако искате ги улеснявайте
                А може да решат и да не купуват , или да са купили вече .

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  който иска да продава, сертификатите имат да пълнят хиляди бройки, ако искате ги улеснявайте
                  Не искаме. А и тук партито комай сега започва.

Коментар

• който иска да продава, сертификатите имат да пълнят хиляди бройки, ако искате ги улеснявайте

Коментар

• нали ви казах че ще улезе. Досега не съм преебал никой тук.

Коментар

• ... дооо 31-32,00 на първи реверс

Коментар

• Първоначално изпратено от Кака Дечка Разгледай мнение
                          Дотук добре, но докъде може да стигне? Предположения?
                          Като за начало ще върнете няколко процентаА иначе поздравления за имащите Неохим и Петрол

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                            Поздрави на всички, които са купили тук по 24-30 лв преди месеци!
                            Дотук добре, но докъде може да стигне? Предположения?

Коментар

• Поздрави на всички, които са купили тук по 24-30 лв преди месеци!
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Ето я новината официално вече. Макар че някой явно са я имали още към 12,30-13 ч.
                                Факт е, че някой знаеше предварително, нещо които други бяхме сметнали. Кой е изкупувал вчера освен теб, да си правим изводите за друг път?

Коментар

Working...
                                X