IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
    Много лесно ти се вързаха камилчетата.
    Ами,... сега можеш да ги чакаш и отдолу.
    Нали...
    Ма кой ли ти прави разлика между хим.състав и технологията на различните видове торове
    Исках да го контрирам снощи...ма се отказах че не ми беше в интереса да го правя

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
      Налапаха ми всичко тук днес... и преди време така налапаха всичко на 38. Аз не съм доволен от тази акция въпреки 5 цифрената печалба. Дивидента е смешка.. освен това купувачите не са чели международни новини за Уралкали. Пожелавам успех на акционерите. Моето мнение е че печалбите ще намаляват отсега.
      Много лесно ти се вързаха камилчетата.
      Ами,... сега можеш да ги чакаш и отдолу.

Коментар

• Налапаха ми всичко тук днес... и преди време така налапаха всичко на 38. Аз не съм доволен от тази акция въпреки 5 цифрената печалба. Дивидента е смешка.. освен това купувачите не са чели международни новини за Уралкали. Пожелавам успех на акционерите. Моето мнение е че печалбите ще намаляват отсега.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Aха, туканка като нищо ще задминем 50-ка бетер доматено колче и то в недалечно бъдеще.
          Догодина иде и по евтиния румънски газ, а като излезе от морето и нашия - малииии...

ПС Още една артия де ще донесе минимум дубъл
          дано да е така, спекулативна е малко акцията

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Aха, туканка като нищо ще задминем 50-ка бетер доматено колче и то в недалечно бъдеще.
            Догодина иде и по евтиния румънски газ, а като излезе от морето и нашия - малииии...

Мда, те щото са ни съседи и много ни обичат може и без пари.
            Аз доколкото разбрах тази връзка с Румъния се прави за диверсификация, за да не сме тотално зависими от рашките както сме сега.
            Азерите по съм склонен че ще подбият цената ама това ще е много малък процент за да окаже ефекта който очакваш.
            Колкото до нашите газови находища не съм много оптимист. Дано да греша, ама ....

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
              Е добре, без да очакваш .40 ст тук H2 ще стане интересно. Аз очаквах още Q2 да е много силен но и този резултат е стабилен.

Last edited by pipbel; 31.07.2013, 16:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Неохим АД-Димитровград представи уведомление за паричен дивидент.
                Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 29-07-2013 г. в гр.Димитровград - 6400. На ОСА е гласуван дивидент за 2012 г. в общ размер на 1061743.20 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.40 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.38 (само за акционери физчески лица) лв.
                Е добре, без да очакваш .40 ст тук H2 ще стане интересно. Аз очаквах още Q2 да е много силен но и този резултат е стабилен.

Коментар

• Неохим АД-Димитровград представи уведомление за паричен дивидент.
                  Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 29-07-2013 г. в гр.Димитровград - 6400. На ОСА е гласуван дивидент за 2012 г. в общ размер на 1061743.20 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.40 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.38 (само за акционери физчески лица) лв.

Коментар

• 13,827

Коментар

• Кога излиза отчета за Q2? Не е ли до края на месеца или около ОСА на 29-ти.

Очаквания? Няма да се изненадам ако повторим резултата от Q1

Дайте някакви градивни мнения а не само да си пишем глупости, сайтове за губене на време много поне тук да има някакъв стандарт

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                        ликвидация на дружеството
                        както е тръгнало...
                        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                          Кога излиза отчета за Q2? Не е ли до края на месеца или около ОСА на 29-ти.

ликвидация на дружеството

Коментар

• Кога излиза отчета за Q2? Не е ли до края на месеца или около ОСА на 29-ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                              Стига сте грабели бе вътрешняри, не остана читава позиция от вас неразграбена
                              няма да оставим нещата на рендетата я

Коментар

• Екоинспектори глобиха Неохим със 142 366 лева
                                19 Юли 2013 14:18
                                Най-голямата глоба, която са наложили инспекторите по околна среда през юни е на „Неохим" АД, гр. Димитровград. Дружеството трябва да плати 142 366 лева, тъй като е превишило нивата на позволените емисии на азотни оксиди от инсталацията за азотна киселина.

Санкции на обща стойност 182 280 лева наложиха 16-те регионални инспекции по околната среда и водите. През юни техни експерти извършиха 2149 проверки на 2032 обекта, съобщиха от Министерство на околната среда и водите.

Наказателните постановления са общо 86, а наложените санкции за замърсяване на околната среда - 24.

Акцент в проверките през юни са нивата на шум, излъчвани от промишлени източници в околната среда. За установени наднормени нива на шум е санкционирано с 4100 лв. „Петрол" АД за бензиностанция във Варна, с по 1000 лева са глобени дружествата „Серена Трейд" ООД произвеждащо матраци в село Маринка и „Тамара 2009" ООД, производител на хидратна вар в село Опицвет.

През изминалия месец са издадени три заповеди за прилагане на принудителни административни мерки от регионалните екоинспекции в Бургас, Варна и Велико Търново.

http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/46103
                                Last edited by модератор; 22.07.2013, 11:41.

Коментар

Working...
                                X