If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тук очаквам 40-50% до 6 месеца. акцийята е още много ефтина.
И аз мисля че е евтина и при едни стабилни Q2 и Q3 може да видим много високи цени Предпоставките са на лице за 2013: имаме много добър Q1, значителни подобрения на мощностите, по евтини договорни цени на газта, и добри пазари.
За влизане в Софикс ще трябва да се качи оборота на сделките, а това ако стане цената ще се напомпа още повече.
Успех!
Мдааааа.
Нещата стават все по-сериозни. Започнаха и да го позабелязват.
Въпреки, че падре обича и фармацията и държи и биоветски хартии, тук п/е в края на годината може да се окаже двойно по-малко отколкото е там, нещо, което е абсурдно пазара да подмине без да го оцени адекватно.
Не е въпросът дали, а кога ....
Въпреки огромната ни печалба от близо 12 милиона лв за първите 3 месеца на годината, забелязваме и увеличаване на печалбата в консолидирания отчет, а това ме поуспокоява по някои въпроси, които сега не искам да коментирам.
Това е и голямата разлика срещу тотално избушващи се дружества, като Синергон например, където от микро печалба, консолидацията я преобразува в ужасна загуба от 4 милиона, и стопяване на активите с 10 милиона....Там не сме изненадани - Вече бяхме прогнозирали нещо подобно в съответната тема, още към 20 апрелий...
Както се казва - Да благодарим на Господа, че засега ни е опазил от избушеняци..
Коментар