IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дали вече не е време Чичо да мисли за изход от инвестицията си с продажба на чужд инвеститор, след като не може да развива повече компанията !

Коментар

• Понякога ми е много кеф, като съм затворил позиция

Коментар

• Sopharma AD
        [SFA]
        Sopharma’s shareholders would vote on no dividend distribution (NEGATIVE)
        Sopharma called a General Shareholders Meeting on 4 June. Among the items to be voted are no dividend distribution (recall that a semi-annual DPS of BGN 0.04 was distributed in the fall), 1% of 2020 net profit bonus to the CEO, 2% of 2020 net profit bonuses to the rest of the executive team, monthly salary of BGN 30k for the CEO and BGN 10k for the members of the BoD, a related parties transaction (materials are not disclosed yet). The invitation is yet to be approved by the Commercial Register.
        Source: Sopharma; Commercial Register; FFBH
        Last edited by tony1975; 20.04.2021, 11:19.

Коментар

• Cytisinicline Up to Five Times More Likely to Result in Smoking Abstinence Compared to PlaceboPhase 3 ORCA-2 Trial Currently Enrolling at 16 sites in United States SEATTLE, WA and VANCOUVER, BC / ACCESSWIRE / April 14, 2021/ Achieve Life Sciences, Inc. (NASDAQ:ACHV), a clinical-stage pharmaceutical company committed to the global development and commercialization of cytisinicline for smoking cessation and nicotine addiction, today announced publication of the results from the Phase 2b ORCA-1 trial in the scientific journal Nicotine and Tobacco Research.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Сигурно Коронавирус ги е хванала ! Сега да вземат да си резнат и заплатите с 50%, след като не са работили !
            След като почти цялото бившо 6-то на ДС се изреди в ръководството на фирмата, след нейната приватизация....
            https://bgrabotodatel.com/company/2051
            Last edited by maki; 06.04.2021, 19:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

простичко е - миналият март имаше невероятна истерия по един як грип, а тази няма. А резултатите рано или късно ще отидат и при трейдинга, колкото и изкуствено да се пробват да ги качват на консолидирана база. хеле пък с новите привилигировани акции ще е много весело - от самолет е видно, че трейдинга не може да прави повече от 10 стинки дивидент на акция макс, но пък все дава заявка за 30, като прави поредното увеличение на увеличението. Мистър Мумия стайл
              Не е точно така. Виж инфото за март 2020 и Q1 от 6-ти април 2020г.

София, България, 06 април 2020 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (3JR:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че за месец март 2020 година “Софарма” АД реализира ръст в продажбите си с 11% спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. изпълнение на продажбите за вътрешен пазар и 21% ръст на продажбите за износ.
              През първите три месеца на 2020 година приходите от продажби на продукция намаляват с 4% спрямо същия период на 2019 година, в т.ч. изпълнение на продажбите за вътрешен пазар и 6% спад на продажбите за износ.

vs

През първите три месеца на 2021 година приходите от продажби на продукция намаляват с 31% спрямо същия период на 2020 година, в т.ч. 33% спад на продажбите за вътрешен пазар и 30% спад на продажбите за износ.

http://www.x3news.com/?page=News
              Last edited by Innocent; 06.04.2021, 08:55.

Коментар

простичко е - миналият март имаше невероятна истерия по един як грип, а тази няма. А резултатите рано или късно ще отидат и при трейдинга, колкото и изкуствено да се пробват да ги качват на консолидирана база. хеле пък с новите привилигировани акции ще е много весело - от самолет е видно, че трейдинга не може да прави повече от 10 стинки дивидент на акция макс, но пък все дава заявка за 30, като прави поредното увеличение на увеличението. Мистър Мумия стайл
                Royal Mummies Parade

Коментар

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

https://www.investor.bg/novini-i-ana...mln-lv-325235/ като отговор на това!
                  Няма конкретни намерения за увеличение, като към момента се дава единствено възможност за такива действия, коментира Огнян Донев

Няма конкретни намерения, но се бърза ???

Коментар

Виж ся Груец, ти си новак тъдява и е редно да ти се подскаже, че дорде има 0,30 ще и поимва интерес по аптекарското изложение. С други думи за новозакупили кат теб (горканчо), нема да ви е угодна новата (ако се промени) подялба, за копачи и орачи кат мен, де прередуват и следят от туй що поменуват, и 0,10/акц да я докарат паще е над твоите 2-3% задоволителност и 30-50%капиталовост -...опс утървах се га че ли

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      -"уведомява, че за месец март 2021 година “Софарма” АД реализира спад в продажбите с 56% спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. 55% спад на продажбите за вътрешен пазар и 56% спад на продажбите за износ.
                      През първите три месеца на 2021 година приходите от продажби на продукция намаляват с 31% спрямо същия период на 2020 година, в т.ч. 33% спад на продажбите за вътрешен пазар и 30% спад на продажбите за износ."
                      Прикачени файлове: Приходи от продажби за месец Март 2021 г.
                      https://www.investor.bg/novini-i-ana...mln-lv-325235/ като отговор на това!

Коментар

Кво ти става бе човек, душманинът на големите заплати съм Аз(Старопланинци, Хикаджии и Златнолевци са си неоспоримите ФАВОРИТИ в този сектор), ти беше от добрите и тук няма такИви извращения!
                        Заразил съм се от теб явно !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Сигурно Коронавирус ги е хванала ! Сега да вземат да си резнат и заплатите с 50%, след като не са работили !

Кво ти става бе човек, душманинът на големите заплати съм Аз(Старопланинци, Хикаджии и Златнолевци са си неоспоримите ФАВОРИТИ в този сектор), ти беше от добрите и тук няма такИви извращения!

Коментар

Както съм писал много по надолу, нямам от половин година, но това не повлия на удивлението ми от отчетените досегашни резултати. Нямам си и идея какви ще да са причините, но си имам и репер който следя, успех за търпеливите!
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

-"уведомява, че за месец март 2021 година “Софарма” АД реализира спад в продажбите с 56% спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. 55% спад на продажбите за вътрешен пазар и 56% спад на продажбите за износ.
                              През първите три месеца на 2021 година приходите от продажби на продукция намаляват с 31% спрямо същия период на 2020 година, в т.ч. 33% спад на продажбите за вътрешен пазар и 30% спад на продажбите за износ."
                              Прикачени файлове: Приходи от продажби за месец Март 2021 г.

Коментар

Както съм писал много по надолу, нямам от половин година, но това не повлия на удивлението ми от отчетените досегашни резултати. Нямам си и идея какви ще да са причините, но си имам и репер който следя, успех за търпеливите!
                                При мен са по-малко от 1% в портфейла, така че това също не ме притеснява. Притеснява ме обаче тези резултати да не се прехвърлят рано или късно при "трейдинга" и "имотите", че двете заедно са ми около 16-17%. Към момента корелация на резултатите е малко вероятно, но ме притеснява че "управляващото тяло" е едно, а последно време доверието в тях намалява за съжаление. Ще видим, дано се оправят нещата...

Коментар

Working...
                                X