IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

Купърчетата да не са стояли в гаражите март месец? Какво стана с гигантския износ за Сърбия и Молдова? Явно българите сме станали здрава и неползваща лекарства нация. Аз друга причина не виждам. Не вярвам г-н Донев и г-н Димитров да са виновни за резултатите...

Както съм писал много по надолу, нямам от половин година, но това не повлия на удивлението ми от отчетените досегашни резултати. Нямам си и идея какви ще да са причините, но си имам и репер който следя, успех за търпеливите!

Коментар

• Тук стана ли ясно защо бяха гласувани промените на ОС в петък? Има ли във форума колеги които са били на събранието ?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        -"уведомява, че за месец март 2021 година “Софарма” АД реализира спад в продажбите с 56% спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. 55% спад на продажбите за вътрешен пазар и 56% спад на продажбите за износ.
        През първите три месеца на 2021 година приходите от продажби на продукция намаляват с 31% спрямо същия период на 2020 година, в т.ч. 33% спад на продажбите за вътрешен пазар и 30% спад на продажбите за износ."
        Прикачени файлове: Приходи от продажби за месец Март 2021 г.
        Купърчетата да не са стояли в гаражите март месец? Какво стана с гигантския износ за Сърбия и Молдова? Явно българите сме станали здрава и неползваща лекарства нация. Аз друга причина не виждам. Не вярвам г-н Донев и г-н Димитров да са виновни за резултатите...

Коментар

• Пълен цирк!

Коментар

• -"уведомява, че за месец март 2021 година “Софарма” АД реализира спад в продажбите с 56% спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. 55% спад на продажбите за вътрешен пазар и 56% спад на продажбите за износ.
            През първите три месеца на 2021 година приходите от продажби на продукция намаляват с 31% спрямо същия период на 2020 година, в т.ч. 33% спад на продажбите за вътрешен пазар и 30% спад на продажбите за износ."
            Прикачени файлове: Приходи от продажби за месец Март 2021 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Мен точно почтеността на хората в управлението ме притеснява и затова не бих си купил акции. Иначе бизнеса може да е много успешен. Но след като си премълчаха информацията за ИПО-то на Линк Мобилити, докато не си прехвърлят правата на правилните акционери, които в рамките на дни да направят пари, така по същия начин неразполагащите с вътрешна информация могат да си останат с пръст в устата, ако се препъне бизнеса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение
                На Извънредното Общо събрание на акционерите на „Софарма“ АД, проведено на 2 април 2021 г. от 11:00 часа, с мнозинство от 85.93% от представения капитал бяха приети предложените от Съвета на директорите изменения в Устава на Дружеството. Актуалният Устав е достъпен на сайта на Дружеството: https://www.sopharmagroup.com/bg/za-...ta-grupa/ustav

http://www.x3news.com/download/?id=501741
                това, ясно

Питам за нещо повече от присъствалите физически...

Наистина и за мен е странно - цяла образователна с-ма с десетки хиляди ученици и учители(някои доста на вие с технологиите) успяха да преминат онлайн, а тук две от уж напредничавите компании на БФБ, все успяват да намерят причина за физическо присъствие на акционерите .

Да видим с ОСА как ще се процедира и по-неприятното за мен е, че уж "не идвайте, моля ви не идвайте", но тези които не се вслушат в тази молба биват възнаграждавани със среща с мениджмънта и достъп до повече инфо.

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Тая 4айка за какво е споменавате ? това не е акция и реално не се търгува на БФБ ...някакви вътрешни хора си разменят акции на каквато цена си искат ...
                  По принцип си прав, но това е единствената компания от фармацията в Бг с която мога да направя сравнение на БФБ ...
                  Last edited by Innocent; 04.04.2021, 10:30.

Коментар

• На Извънредното Общо събрание на акционерите на „Софарма“ АД, проведено на 2 април 2021 г. от 11:00 часа, с мнозинство от 85.93% от представения капитал бяха приети предложените от Съвета на директорите изменения в Устава на Дружеството. Актуалният Устав е достъпен на сайта на Дружеството: https://www.sopharmagroup.com/bg/za-...ta-grupa/ustav

http://www.x3news.com/download/?id=501741

Коментар

• Срамота е през 2021 година по време на пандемия да не може да се присъства и гласува онлайн.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

По принцип да, но като гледам колко е цената на Чайката и печалбата за 2020 съм леко разколебан. По същество, днес някой ще ходи ли на събранието на Софарма и Софарма Трейдинг ?
                        Тая 4айка за какво е споменавате ? това не е акция и реално не се търгува на БФБ ...някакви вътрешни хора си разменят акции на каквато цена си искат ...

Коментар

• Има ли новини от ИОСА?

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение

Това за виц ли да го броим?
                            По принцип да, но като гледам колко е цената на Чайката и печалбата за 2020 съм леко разколебан. По същество, днес някой ще ходи ли на събранието на Софарма и Софарма Трейдинг ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

Прав си mancev. Не е сериозно и коректно да се прави сравнение между Софарма и други компании извън фармацията на БФБ. Така, че на първо време е хубаво цената на Софарма да се изравни с текущата цена на акциите на Чайкафарма
                              Това за виц ли да го броим?

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

п.п. малко реална (само)оценка няма да навреди. Иначе беше ясно че делото срещу Донев в скалъпено и няма да издържи в съда.
                                Прав си mancev. Не е сериозно и коректно да се прави сравнение между Софарма и други компании извън фармацията на БФБ. Така, че на първо време е хубаво цената на Софарма да се изравни с текущата цена на акциите на Чайкафарма
                                Last edited by Innocent; 31.03.2021, 09:58.

Коментар

Working...
                                X