Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеНима подозираш, че д-р Донев е открил великолепен нов фармацевтичен продукт, с който да забумтят могъщо производствените мощности и да запеят отново таблетъчните станове на Илиенско шосе 16?
О, колко хубаво би било!!!
Та чак ми иде да поръчам на Иво Димчев да възпее тоз апотеоз на откривателската мисъл в Ютюб и да възпее таз гордо вдигнала високо европейско чело стопанска организация Софарма... И да се провикне към неверниците: "НАЙ!"
Чудесно е човек да си помисли....
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнениеЕдин въпрос ме гложди. Софарма се търгува и на БФБ и на полската борса. Цената на полската борса обикновено е с 60 70 стотинки по - висока от тази на БФБ интересна статия от инвестор https://www.investor.bg/mejdunarodni...polsha-126658/. В interactive brokers имат достъп до полската борса и комисионната е доста ниска само 15 злоти. Питах Елана и Карол дали мога да закупя акции от БФБ и да ги прехвърля към Interactive Brokers казаха ми че не можело. Някой с идея има ли начин да се прехвърлят акциите от БФБ към Interactive Brokers или банка която да оперира едновременно да двата пазара и да е възможно това прехвърляне?
- 1 like
Коментар
-
Един въпрос ме гложди. Софарма се търгува и на БФБ и на полската борса. Цената на полската борса обикновено е с 60 70 стотинки по - висока от тази на БФБ интересна статия от инвестор https://www.investor.bg/mejdunarodni...polsha-126658/. В interactive brokers имат достъп до полската борса и комисионната е доста ниска само 15 злоти. Питах Елана и Карол дали мога да закупя акции от БФБ и да ги прехвърля към Interactive Brokers казаха ми че не можело. Някой с идея има ли начин да се прехвърлят акциите от БФБ към Interactive Brokers или банка която да оперира едновременно да двата пазара и да е възможно това прехвърляне?http://www.proflashgame.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеСпоред мен тук става въпрос за нещо наистина голямо. Дали е свързано с Achive в Щатите и влизането на голям или големи инвеститори мога само да гадая и предполагам, но със сигурност се подготвя голяма промяна в Софарма и Софарма Трейдинг. Част от отговора може би може да бъде открит в покупките на О.Донев през декември 2020г. Успех на всички инвестирали в двете компании.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нима подозираш, че д-р Донев е открил великолепен нов фармацевтичен продукт, с който да забумтят могъщо производствените мощности и да запеят отново таблетъчните станове на Илиенско шосе 16?
О, колко хубаво би било!!!
Та чак ми иде да поръчам на Иво Димчев да възпее тоз апотеоз на откривателската мисъл в Ютюб и да възпее таз гордо вдигнала високо европейско чело стопанска организация Софарма... И да се провикне към неверниците: "НАЙ!"
Чудесно е човек да си помисли....
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеСпоред мен тук става въпрос за нещо наистина голямо. Дали е свързано с Achive в Щатите и влизането на голям или големи инвеститори мога само да гадая и предполагам, но със сигурност се подготвя голяма промяна в Софарма и Софарма Трейдинг. Част от отговора може би може да бъде открит в покупките на О.Донев през декември 2020г. Успех на всички инвестирали в двете компании.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеСпоред мен тук става въпрос за нещо наистина голямо. Дали е свързано с Achive в Щатите и влизането на голям или големи инвеститори мога само да гадая и предполагам, но със сигурност се подготвя голяма промяна в Софарма и Софарма Трейдинг. Част от отговора може би може да бъде открит в покупките на О.Донев през декември 2020г. Успех на всички инвестирали в двете компании.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ако това беше вярно, но поне хората от кулите на мордор щяха да знаят, а покрай тях и всички вътрешняри, ерго половината борса, и сега щеше да има бясна търговия нагоре или надолу, според зависи от инфото. А такава търговия няма.
И чакай, че се сетих за великият анализ на онези от ЕБРД, дето на 3 кинта през декември даваха сигнал СЕЛЛ, ама не знаеха, че у нас борса няма и всичко е Чичаци и вътрешняриСъщите дваха таргет от 90 стинки при Войоводата, 1,76 при Птичия грип, 10,80 при Лешперя - абе аналЛизатори на БФБ - буахаха. Айде, питайте Батя дали са му подали нещо от вахтата на Кор Кароли, че последният път плака как "г-н Донев" им обяснявал за препаратите Изи, пък не рекнал нищо за мега,ултра, хипер най-добрата банка в Молдова
Не си ли от анализаторите на бфб? От кои си, че скачаш от цвят на цвят като калинка?
И викаш тука нямаш интерес ?
- 1 like
Коментар
-
И чакай, че се сетих за великият анализ на онези от ЕБРД, дето на 3 кинта през декември даваха сигнал СЕЛЛ, ама не знаеха, че у нас борса няма и всичко е Чичаци и вътрешняриСъщите дваха таргет от 90 стинки при Войоводата, 1,76 при Птичия грип, 10,80 при Лешперя - абе аналЛизатори на БФБ - буахаха. Айде, питайте Батя дали са му подали нещо от вахтата на Кор Кароли, че последният път плака как "г-н Донев" им обяснявал за препаратите Изи, пък не рекнал нищо за мега,ултра, хипер най-добрата банка в Молдова
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Според мен тук става въпрос за нещо наистина голямо. Дали е свързано с Achive в Щатите и влизането на голям или големи инвеститори мога само да гадая и предполагам, но със сигурност се подготвя голяма промяна в Софарма и Софарма Трейдинг. Част от отговора може би може да бъде открит в покупките на О.Донев през декември 2020г. Успех на всички инвестирали в двете компании.Last edited by Innocent; 25.02.2021, 10:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
И тук и СФТРД и ДоХ, системно и при СФИ , направо..... дано има наистина логично обяснение.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Сигурно ще купуват някой производител на ваксина срещу Ковид
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеОт тези съобщения тук и при Трейдинга аз оставам с впечатлението, че се търсят пари. Вярно е, че сега парите са евтини, но за какво? Защо не се продадат първо обратно изкупените акции? Въпросите стават все повече и повече...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеОт тези съобщения тук и при Трейдинга аз оставам с впечатлението, че се търсят пари. Вярно е, че сега парите са евтини, но за какво? Защо не се продадат първо обратно изкупените акции? Въпросите стават все повече и повече...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Коментар
Коментар