IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

И какво,да не са разработили лекарство или ваксина срещу Ковид?
    По-скоро срещу разстройство на билкова основа.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
      Нима подозираш, че д-р Донев е открил великолепен нов фармацевтичен продукт, с който да забумтят могъщо производствените мощности и да запеят отново таблетъчните станове на Илиенско шосе 16?

О, колко хубаво би било!!!

Та чак ми иде да поръчам на Иво Димчев да възпее тоз апотеоз на откривателската мисъл в Ютюб и да възпее таз гордо вдигнала високо европейско чело стопанска организация Софарма... И да се провикне към неверниците: "НАЙ!"

Чудесно е човек да си помисли....

И какво,да не са разработили лекарство или ваксина срещу Ковид?

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение
        Един въпрос ме гложди. Софарма се търгува и на БФБ и на полската борса. Цената на полската борса обикновено е с 60 70 стотинки по - висока от тази на БФБ интересна статия от инвестор https://www.investor.bg/mejdunarodni...polsha-126658/. В interactive brokers имат достъп до полската борса и комисионната е доста ниска само 15 злоти. Питах Елана и Карол дали мога да закупя акции от БФБ и да ги прехвърля към Interactive Brokers казаха ми че не можело. Някой с идея има ли начин да се прехвърлят акциите от БФБ към Interactive Brokers или банка която да оперира едновременно да двата пазара и да е възможно това прехвърляне?
        Има един малък проблем , който се нарича Централен депозитар .

Коментар

• Един въпрос ме гложди. Софарма се търгува и на БФБ и на полската борса. Цената на полската борса обикновено е с 60 70 стотинки по - висока от тази на БФБ интересна статия от инвестор https://www.investor.bg/mejdunarodni...polsha-126658/. В interactive brokers имат достъп до полската борса и комисионната е доста ниска само 15 злоти. Питах Елана и Карол дали мога да закупя акции от БФБ и да ги прехвърля към Interactive Brokers казаха ми че не можело. Някой с идея има ли начин да се прехвърлят акциите от БФБ към Interactive Brokers или банка която да оперира едновременно да двата пазара и да е възможно това прехвърляне?
          http://www.proflashgame.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
            Според мен тук става въпрос за нещо наистина голямо. Дали е свързано с Achive в Щатите и влизането на голям или големи инвеститори мога само да гадая и предполагам, но със сигурност се подготвя голяма промяна в Софарма и Софарма Трейдинг. Част от отговора може би може да бъде открит в покупките на О.Донев през декември 2020г. Успех на всички инвестирали в двете компании.
            Че става дума за голям,ще е голям....., но какъв!?

Коментар

• Нима подозираш, че д-р Донев е открил великолепен нов фармацевтичен продукт, с който да забумтят могъщо производствените мощности и да запеят отново таблетъчните станове на Илиенско шосе 16?

О, колко хубаво би било!!!

Та чак ми иде да поръчам на Иво Димчев да възпее тоз апотеоз на откривателската мисъл в Ютюб и да възпее таз гордо вдигнала високо европейско чело стопанска организация Софарма... И да се провикне към неверниците: "НАЙ!"

Чудесно е човек да си помисли....

Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
              Според мен тук става въпрос за нещо наистина голямо. Дали е свързано с Achive в Щатите и влизането на голям или големи инвеститори мога само да гадая и предполагам, но със сигурност се подготвя голяма промяна в Софарма и Софарма Трейдинг. Част от отговора може би може да бъде открит в покупките на О.Донев през декември 2020г. Успех на всички инвестирали в двете компании.

Коментар

Това е оптимистичен вариант и ще се радвам да стане така, но фактите според мен са доста различни. От доста време на пазара си висят акции за 60 млн. лева / Ромфарм + обратно изкупените/ и никой не иска и да чуе за тях, а сега се надяваме да продадем за 600... Малко не се връзват нещата
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ако това беше вярно, но поне хората от кулите на мордор щяха да знаят, а покрай тях и всички вътрешняри, ерго половината борса, и сега щеше да има бясна търговия нагоре или надолу, според зависи от инфото. А такава търговия няма.

И чакай, че се сетих за великият анализ на онези от ЕБРД, дето на 3 кинта през декември даваха сигнал СЕЛЛ, ама не знаеха, че у нас борса няма и всичко е Чичаци и вътрешняри Същите дваха таргет от 90 стинки при Войоводата, 1,76 при Птичия грип, 10,80 при Лешперя - абе аналЛизатори на БФБ - буахаха. Айде, питайте Батя дали са му подали нещо от вахтата на Кор Кароли, че последният път плака как "г-н Донев" им обяснявал за препаратите Изи, пък не рекнал нищо за мега,ултра, хипер най-добрата банка в Молдова
                  По-леко със смеховките, че като гледам Лешперя вече доближи прогнозата
                  Не си ли от анализаторите на бфб? От кои си, че скачаш от цвят на цвят като калинка?
                  И викаш тука нямаш интерес ?

Коментар

Ако това беше вярно, но поне хората от кулите на мордор щяха да знаят, а покрай тях и всички вътрешняри, ерго половината борса, и сега щеше да има бясна търговия нагоре или надолу, според зависи от инфото. А такава търговия няма.

И чакай, че се сетих за великият анализ на онези от ЕБРД, дето на 3 кинта през декември даваха сигнал СЕЛЛ, ама не знаеха, че у нас борса няма и всичко е Чичаци и вътрешняри Същите дваха таргет от 90 стинки при Войоводата, 1,76 при Птичия грип, 10,80 при Лешперя - абе аналЛизатори на БФБ - буахаха. Айде, питайте Батя дали са му подали нещо от вахтата на Кор Кароли, че последният път плака как "г-н Донев" им обяснявал за препаратите Изи, пък не рекнал нищо за мега,ултра, хипер най-добрата банка в Молдова
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Според мен тук става въпрос за нещо наистина голямо. Дали е свързано с Achive в Щатите и влизането на голям или големи инвеститори мога само да гадая и предполагам, но със сигурност се подготвя голяма промяна в Софарма и Софарма Трейдинг. Част от отговора може би може да бъде открит в покупките на О.Донев през декември 2020г. Успех на всички инвестирали в двете компании.
                      Last edited by Innocent; 25.02.2021, 10:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

И тук и СФТРД и ДоХ, системно и при СФИ , направо..... дано има наистина логично обяснение.
                        Има - собственикът е един и същ и е НАЙ!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Сигурно ще купуват някой производител на ваксина срещу Ковид
                          А може и нови купърче-та. Че тези се амортизираха вече...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            От тези съобщения тук и при Трейдинга аз оставам с впечатлението, че се търсят пари. Вярно е, че сега парите са евтини, но за какво? Защо не се продадат първо обратно изкупените акции? Въпросите стават все повече и повече...
                            И тук и СФТРД и ДоХ, системно и при СФИ , направо..... дано има наистина логично обяснение.

Коментар

От тези съобщения тук и при Трейдинга аз оставам с впечатлението, че се търсят пари. Вярно е, че сега парите са евтини, но за какво? Защо не се продадат първо обратно изкупените акции? Въпросите стават все повече и повече...
                              Сигурно ще купуват някой производител на ваксина срещу Ковид

Коментар

И то мнооооого пари.

Коментар

Working...
                                X