Първоначално изпратено от maki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Едва ли има нещо общо с ковид-а, но защо боко да не си направи PR. Бегли спомени имам, че домусчиев купи американска фирма за ветеринарни ваксини, или увеличава капацитета или мести произзводството. Не че не може да произвежда и някоя от вече регистрираните ваксини.Last edited by maki; 20.03.2021, 22:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Поредното прозрение на Лидерът!!!
“Който има заводи за ваксини, заводи за лекарства и мощна фармацевтична продукция, ще е номер 1 във всичко", каза Борисов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
по добре от преДай България, Искра Фидосова няма ли да върнат - липсва ми и тя
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
“Който има заводи за ваксини, заводи за лекарства и мощна фармацевтична продукция, ще е номер 1 във всичко", каза Борисов.
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение
Добре де тези акции които се търгуват в Полша някой някак ги е прехвърлил до там явно трябва брокер който има достъп директно до двети борси,а май такъв няма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАллтерко. Остана да уточним дали понеже съм бил оптимист съм си купил или защото има сега съм оптимист.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеАллтерко. Остана да уточним дали понеже съм бил оптимист съм си купил или защото има сега съм оптимист.
Покрай 1ви март да сте живи и здрави целия гещалт и все така да намирате поводи за оптимизъм (че и индекса да се заздрави)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеКакво става с водещите блу чип?
Фармата консолидирана печалба 25 мил. - Не беше ли толкова и преди 10-15г.??
Химът изглежда и той дава на заден в кризата, остана и без деведент.
Е кой ще тегли тоя индекс? Еврохолд ли ? Баси...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение
Добре де тези акции които се търгуват в Полша някой някак ги е прехвърлил до там явно трябва брокер който има достъп директно до двети борси,а май такъв няма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Има един малък проблем , който се нарича Централен депозитар .http://www.proflashgame.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдравната каса покрива само 1 млрд. лв. от него, за останалото пациентите плащат от джоба си
- 1 like
Коментар
Коментар