IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение

Става дума за Антибитик Разград и Балканфарма. И действително ще се правят ваксини и някои от тях против Ковид. Няма да строят апартаменти...
    Да, Антибиотик Разград, после го купи Балканфарма, после го купи Домусчиев. От години там се произвеждат ветеринарни лекарства. Това би трябвало да е инвестиция планирана преди години, не става от днес за утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Едва ли има нещо общо с ковид-а, но защо боко да не си направи PR. Бегли спомени имам, че домусчиев купи американска фирма за ветеринарни ваксини, или увеличава капацитета или мести произзводството. Не че не може да произвежда и някоя от вече регистрираните ваксини.
      Става дума за Антибиотик Разград и Балканфарма. И действително ще се правят ваксини и някои от тях против Ковид. Няма да строят апартаменти...
      Last edited by maki; 20.03.2021, 22:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Поредното прозрение на Лидерът!!!

“Който има заводи за ваксини, заводи за лекарства и мощна фармацевтична продукция, ще е номер 1 във всичко", каза Борисов.
        Едва ли има нещо общо с ковид-а, но защо боко да не си направи PR. Бегли спомени имам, че домусчиев купи американска фирма за ветеринарни ваксини, или увеличава капацитета или мести произзводството. Не че не може да произвежда и някоя от вече регистрираните ваксини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

по добре от преДай България
          разбира се - видях, че и стожерът на правото Дани Кирилов е в листата на 23 МИР СОФИЯ - забавни са , Искра Фидосова няма ли да върнат - липсва ми и тя

Коментар

Поредното прозрение на Лидерът!!!

“Който има заводи за ваксини, заводи за лекарства и мощна фармацевтична продукция, ще е номер 1 във всичко", каза Борисов.
            по добре от преДай България

Коментар

• Поредното прозрение на Лидерът!!!

На 4 април ще се проведат избори за Народно събрание. Българите ще гласуват за 240 народни представители от общо 30 листи на партии и коалиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение

Добре де тези акции които се търгуват в Полша някой някак ги е прехвърлил до там явно трябва брокер който има достъп директно до двети борси,а май такъв няма?
                интеркапитал маркетс имат достъп додвете борси. виж и тук - https://www.bankier.pl/forum/pokaz-t...61811&strona=1

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Аллтерко. Остана да уточним дали понеже съм бил оптимист съм си купил или защото има сега съм оптимист.
                  40 милиона продажби - новият локомотив на БФБ. Борса ,на която реселър на смарт каишки и релета/крушки е локомотив на борсата. не може да бъде унищожена

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Аллтерко. Остана да уточним дали понеже съм бил оптимист съм си купил или защото има сега съм оптимист.
                    И двете, вече и двете
                    Покрай 1ви март да сте живи и здрави целия гещалт и все така да намирате поводи за оптимизъм (че и индекса да се заздрави)

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                      Какво става с водещите блу чип?
                      Фармата консолидирана печалба 25 мил. - Не беше ли толкова и преди 10-15г.??
                      Химът изглежда и той дава на заден в кризата, остана и без деведент.
                      Е кой ще тегли тоя индекс? Еврохолд ли ? Баси...

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata89 Разгледай мнение

Добре де тези акции които се търгуват в Полша някой някак ги е прехвърлил до там явно трябва брокер който има достъп директно до двети борси,а май такъв няма?
                        Много тегава работа . Няма как да направиш арбитраж

Коментар

• Какво става с водещите блу чип?
                          Фармата консолидирана печалба 25 мил. - Не беше ли толкова и преди 10-15г.??
                          Химът изглежда и той дава на заден в кризата, остана и без деведент.
                          Е кой ще тегли тоя индекс? Еврохолд ли ? Баси...
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение

Има един малък проблем , който се нарича Централен депозитар .
                            http://www.proflashgame.com

Коментар

Здравната каса покрива само 1 млрд. лв. от него, за останалото пациентите плащат от джоба си
                              баси. И ако това се отчита за мечи сигнал... Да са живи и здрави пациентите... за да плащат

Коментар

• Здравната каса покрива само 1 млрд. лв. от него, за останалото пациентите плащат от джоба си

Коментар

Working...
                                X