Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Според мен си прав. Прави ми впечатление, че по едно и също време на деня /тоест се въвеждат от един и същи човек/ се появяват по-големи бидове /винаги най-добри/ и при двете позиции. Интересното е дали следващия месец Донев ще продава трейдинг и ще пълни Софарма, както правеше в последните периоди, позволени му за търговия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеМина Великден, Георгьовден инфо за продажбите няма ... явно чакат 24-ти май или 1-ви Юни.
п.п Тук явно чакат сериозни резултати през 2021г или някой вътрешен крепи цената тук и при СФТРLast edited by 15%; 11.05.2021, 16:03.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Фармацевтичната компания „Софарма“ също не планира да гласува за разпределянето на дивидент за акционерите, става ясно от поканата за свиканото на 4 юни общо събрание на акционерите.
За гласуване от акционерите е предложено 10% от печалбата (28,664 млн. лв. за 2020 г.), или 2,866 млн. лв. да бъдат разпределени за задължителен резерв. От общата печалба 5,031 млн. лв. са за авансово изплатен дивидент за полугодието на 2020 г.! Познах, че и тук няма да дадат дивидент ! Разпродадох всичко, което има нещо общо с Чичо ! Доверието е тотално изгубено !
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеКакво й се кахъриш, мечкарска позиция отвсякъде. Седенето е безидейно
За гласуване от акционерите е предложено 10% от печалбата (28,664 млн. лв. за 2020 г.), или 2,866 млн. лв. да бъдат разпределени за задължителен резерв. От общата печалба 5,031 млн. лв. са за авансово изплатен дивидент за полугодието на 2020 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
От години нямам тук, но това е компанията с най-голяма тежест в Софикс, с нея са вързани още куп други компании, най-малкото трябва да се приключи със шуробаджинащината и да се наеме професионален мениджмънтLast edited by maki; 20.04.2021, 22:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеОтчетите винаги са огледалото за обратно виждане. Значи купуват или глупаци, или хора, които имат определено мнение за бъдещето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСитуацията тук е отвратителна и не помня да е била такава откакто съм на БФБ. От една страна оборотите и печалбата се сриват, от друга явно няма да има дивидент, а на всичко отгоре и някой поддържа цената висока /спрямо резултатите, надеждите и дивидентите преди година да кажем/. На сила ще ме накарат да остана в кеш - нещото, от което ме е най-много страх и ненавиждам. Или да се срива цената и да хващам елката, или да има светлина в тунела с дивиденти или печалби.
Коментар
-
Ситуацията тук е отвратителна и не помня да е била такава откакто съм на БФБ. От една страна оборотите и печалбата се сриват, от друга явно няма да има дивидент, а на всичко отгоре и някой поддържа цената висока /спрямо резултатите, надеждите и дивидентите преди година да кажем/. На сила ще ме накарат да остана в кеш - нещото, от което ме е най-много страх и ненавиждам. Или да се срива цената и да хващам елката, или да има светлина в тунела с дивиденти или печалби.Пътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеДали вече не е време Чичо да мисли за изход от инвестицията си с продажба на чужд инвеститор, след като не може да развива повече компанията !
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар