IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
    тук имаше едни красиви цени в миналото от 11-12лв
    еееех, какво ще стане когато пак ги видим
    То и СОФИКС беше достигнал почти 2000

Коментар

Когато ?!?!?!?!?

Коментар

ако пак ги видим
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• тук имаше едни красиви цени в миналото от 11-12лв

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
            https://www.24chasa.bg/novini/article/6191343 Ето как ДОХ ще разшири потенциала си за растеж превръщайки част от бизнеса си в експортно ориентиран
            Димитров се очертава да е ключов играч в развитието на Българският бизнес. Успех! За ДОХ износа в момента не е толкова важен но за Софарма като цяло е много добра новина!

Очаквам с нетърпение консолидираният отчет!!! и новото разрастване на бизнеса

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
              10 милиона консолидирана печалба тук при 2 милиона загуба миналата година. Малко по-добре е май
              6,387 млн е печалбата за 2016 ...имат и 11 млн еднократни финансови приходи .

Коментар

• имаме заверен годишен отчет: капитала скача от 70 милиона на 73 милиона или цена около 3.90 на акции. След първото тримесечие може да минем 4 лв.

Коментар

• 10 милиона консолидирана печалба тук при 2 милиона загуба миналата година. Малко по-добре е май
                  Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• https://www.24chasa.bg/novini/article/6191343 Ето как ДОХ ще разшири потенциала си за растеж превръщайки част от бизнеса си в експортно ориентиран
                    Keep going ...

Коментар

• мда

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение

Междо другото това сигурно ли е? Признавам че не знам колко са заспалите акционери и каква тежест имат след увеличенията на капитала.
                        Че няма нищо сигурно на тоя свят е ясно, но ето ти инфото от последния отчет, а ти прецени вероятностите.

Към 31.12.2016 г. акционерите са 55 юридически лица, притежаващи 10,538,586 броя акции, в т.ч. брой акции притежавани от чуждестранни юридически лица – 229,974 броя и 147,485физически лица притежаващи 8,197,513броя акции, в т.ч.14,251 броя акции се държат от чуждестранни физически лица.
                        Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Сашкоу, само процентите от ръста за последните месеци са достатъчно тлъсти, за да не дават причина за каквито и да било ехидни констатации... Просто погледни каква беше цената тази есен.
                          За процентите не казвам нищо - респект. Но тук се коментират "други работи" - скуизове, дивиденти, преди Софикса беше, аз тях коментирам. Последно ми беше интересно и за "империята с праховете за пране" Иначе не думайте за дивидентите, че и аз ще си ги търся и вече се разрових и аз за боновата книжка
                          Last edited by Sashko; 27.04.2017, 14:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение

Скуиз аут не е възможен, така или иначе, защото на практика, заради същите "заспали" акции не могат да придобият необходимия дял за да се изпълни такъв сценарий. Законовата уредба не го позволява.
                            Междо другото това сигурно ли е? Признавам че не знам колко са заспалите акционери и каква тежест имат след увеличенията на капитала.

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                              При търгово + скуиз - няма кой да си търси дивидент.
                              Скуиз аут не е възможен, така или иначе, защото на практика, заради същите "заспали" акции не могат да придобият необходимия дял за да се изпълни такъв сценарий. Законовата уредба не го позволява.
                              Мненията ми не са препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
                                Тук сапунката ми става все по-интересна - беше първо Софикс, после Софарма придобива, вече и "дивиденти" се разпределят, че и тлъсти дори
                                Сашкоу, само процентите от ръста за последните месеци са достатъчно тлъсти, за да не дават причина за каквито и да било ехидни констатации... Просто погледни каква беше цената тази есен.
                                The strongest stand last.

Коментар

X