Първоначално изпратено от Ferry
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетук имаше едни красиви цени в миналото от 11-12лв
еееех, какво ще стане когато пак ги видим
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетук имаше едни красиви цени в миналото от 11-12лв
еееех, какво ще стане когато пак ги видимdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеhttps://www.24chasa.bg/novini/article/6191343 Ето как ДОХ ще разшири потенциала си за растеж превръщайки част от бизнеса си в експортно ориентиран
Очаквам с нетърпение консолидираният отчет!!! и новото разрастване на бизнеса
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение10 милиона консолидирана печалба тук при 2 милиона загуба миналата година. Малко по-добре е май
Коментар
� -
https://www.24chasa.bg/novini/article/6191343 Ето как ДОХ ще разшири потенциала си за растеж превръщайки част от бизнеса си в експортно ориентиранKeep going ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
Междо другото това сигурно ли е? Признавам че не знам колко са заспалите акционери и каква тежест имат след увеличенията на капитала.
Към 31.12.2016 г. акционерите са 55 юридически лица, притежаващи 10,538,586 броя акции, в т.ч. брой акции притежавани от чуждестранни юридически лица – 229,974 броя и 147,485физически лица притежаващи 8,197,513броя акции, в т.ч.14,251 броя акции се държат от чуждестранни физически лица.Мненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Сашкоу, само процентите от ръста за последните месеци са достатъчно тлъсти, за да не дават причина за каквито и да било ехидни констатации... Просто погледни каква беше цената тази есен.Иначе не думайте за дивидентите, че и аз ще си ги търся и вече се разрових и аз за боновата книжка
Last edited by Sashko; 27.04.2017, 14:16.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Скуиз аут не е възможен, така или иначе, защото на практика, заради същите "заспали" акции не могат да придобият необходимия дял за да се изпълни такъв сценарий. Законовата уредба не го позволява.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнениеПри търгово + скуиз - няма кой да си търси дивидент.Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнениеТук сапунката ми става все по-интересна - беше първо Софикс, после Софарма придобива, вече и "дивиденти" се разпределят, че и тлъсти дориThe strongest stand last.
- 1 like
Коментар
�
Коментар