Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Тоя дреме вече втора седмица и ачка да му продадат...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Може и да не е спрял, изглежда да си има голям купувачLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА някои и повече....Но Стоев спря да купува, така че ще почакаме....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеДоста хира чакат 10 към края на годината
така че ..,
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКакви са Ви прогнозите за цена с края на годината?
СПоред мен при запазване на темпа на печалба на банката реалистично в края на годината цена 10лв. иска ми се 15 ама....
така че ..,
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАз го виждам, като консолидация или известна корекция идните седмици. Но предпочитам твоя вариантЩе е видим, има отлична перспектива!
Графиката ясно показва какво ще се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Аз не завиждам на купуващите на тези цени. Защото знам, че след време няма да ги има, защото има и пример вече с СФармаци там беше нещо подобно. Те поне имат имоти, а тук е износ на капитал извън ЕС. ВЪОБЩЕ КАК ТОВА ОТГОВАРЯ НА СОФИКС където трябва да се търгуват компании с бизнес в Б-я.
А бе ти на презареждане си бил!!! Яко са дърпали ушите !
Явно е че като си се наредил за хонорара,- среден писец са ти показали и са те върнали да доработваш нормата!-
Да не пропускам нещо, като видими белези?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАз не завиждам на купуващите на тези цени. Защото знам, че след време няма да ги има,......
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Мсимов, не искам да съм ти на мястото, все златни кокошки имаш в портфейлано гледам сменим си стратегията преди хленчеше в темата на Хдпат, сега хленчиш по другите теми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеАко, ако, ако, след 5 г ако, то цената трябвало да е колкото е сега. Не ви ли е срам?но гледам сменим си стратегията преди хленчеше в темата на Хдпат, сега хленчиш по другите теми.
- 1 like
Коментар
Коментар