If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не, не се притеснявам за развитието им. изкуших се след като видях че без Алтерко портфолиото е жив зян тази година. Парите ще релокирам навън в суровинни акции с добър дивидент някога през следващата година. Очакванията са ми всичко да падне яростно подобно на тази пролет, особено набалончените технологичните копании,
Благодаря ти за отговора . Да ти кажа честно и аз бих постъпил така, но доста по-рано, т.е. щях да нямам търпението да изчакам 7 лв. и да кеширам доста по-ниско. Това е друга моя слабост, която се мъча да променя.
Успех!
Това което си направил е наистина похвално, евала! Понеже съм по-страхлив, а се оглеждам в Алтерко, искам да те попитам защо ги продаде? Имаш притеснения относно бъдещото им развитие, прекрасната печалба ти е достатъчна, имаше нужда от кеш за нещо или друга причина?
Не, не се притеснявам за развитието им. изкуших се след като видях че без Алтерко портфолиото е жив зян тази година. Парите ще релокирам навън в суровинни акции с добър дивидент някога през следващата година. Очакванията са ми всичко да падне яростно подобно на тази пролет, особено набалончените технологичните копании,
Днес оптимистично прдадох доста акции на Алтерко (1/3 от позицията ми). Накрая се наложи малко да ги понатисна. Не е зле като за БФБ от 2,2 на 7 + пари от права. Сега имам безплатни акции и 10К cash. Мишоци май бяха купувачите като гледам по колко бройки се нижеха. Да им са честити и да растат им пожелавам!
Това което си направил е наистина похвално, евала! Понеже съм по-страхлив, а се оглеждам в Алтерко, искам да те попитам защо ги продаде? Имаш притеснения относно бъдещото им развитие, прекрасната печалба ти е достатъчна, имаше нужда от кеш за нещо или друга причина?
Днес оптимистично прдадох доста акции на Алтерко (1/3 от позицията ми). Накрая се наложи малко да ги понатисна. Не е зле като за БФБ от 2,2 на 7 + пари от права. Сега имам безплатни акции и 10К cash. Мишоци май бяха купувачите като гледам по колко бройки се нижеха. Да им са честити и да растат им пожелавам!
Верно много умрел, колкото повече време минава става още по умрел. Дори и аз се издъних с прогнозата. Дау оново на ол тайм хай. Тук само прогнози и не барам. Тук бих участвал само с опции ако има такива. но поради липса на волатилност и такъв инструмент пак не барам. Бих барнал. Алтерко и Заложните къщи , на по късен етап когато има. по сериозно сгъване на вън и то с малка част от портофейла.
В програмата beamUp lab участват 20 стартъпи, малки и средни компании. Тези компании са подбрани измежду 1500 фирми по специална методология, създадена от Българска фондова борса.
АМИ като не знаеш чети докладите на ЕС за корупцията в България.. Защо САЩ се загрижиха за корупцията в България
С решението си да санкционират български гражданин САЩ ни припомниха някои доста неприятни теми. Сега е може би най-подходящият момент да обсъдим как точно България се бори срещу корупцията.
Гледам и не вярвам на ушите си.Батя,кога разлюби Тиквата.До скоро му беше върл фен.Поумня и ти на стари години.
От къде го измисли това с "върл фен"!? Единствено съм казвал че е по-малкото зло в сравнение с алтернативата Нинова-Доган. На последните избори гласувах за Христо Иванов, агитирах и роднини и приятели да гласуват за него, но за съжаление не събра и 4%. Надявам се на предстоящите избори антисистемните партии да съберат мнозинство.. лично ще работя за това!
Коментар