IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Чудесна идея, дано излезе нещо положително за БФБ и всички нас от тук:

https://beamuplab.space/bg/companies
    Да, поне половината компании са доста интересни и могат да предизвикат нови свежи емоции на БФБ през 2021 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

Не, не се притеснявам за развитието им. изкуших се след като видях че без Алтерко портфолиото е жив зян тази година. Парите ще релокирам навън в суровинни акции с добър дивидент някога през следващата година. Очакванията са ми всичко да падне яростно подобно на тази пролет, особено набалончените технологичните копании,
      Благодаря ти за отговора . Да ти кажа честно и аз бих постъпил така, но доста по-рано, т.е. щях да нямам търпението да изчакам 7 лв. и да кеширам доста по-ниско. Това е друга моя слабост, която се мъча да променя.
      Успех!
      Last edited by 15%; 30.12.2020, 23:35.
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Това което си направил е наистина похвално, евала! Понеже съм по-страхлив, а се оглеждам в Алтерко, искам да те попитам защо ги продаде? Имаш притеснения относно бъдещото им развитие, прекрасната печалба ти е достатъчна, имаше нужда от кеш за нещо или друга причина?
        Не, не се притеснявам за развитието им. изкуших се след като видях че без Алтерко портфолиото е жив зян тази година. Парите ще релокирам навън в суровинни акции с добър дивидент някога през следващата година. Очакванията са ми всичко да падне яростно подобно на тази пролет, особено набалончените технологичните копании,

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
          Днес оптимистично прдадох доста акции на Алтерко (1/3 от позицията ми). Накрая се наложи малко да ги понатисна. Не е зле като за БФБ от 2,2 на 7 + пари от права. Сега имам безплатни акции и 10К cash. Мишоци май бяха купувачите като гледам по колко бройки се нижеха. Да им са честити и да растат им пожелавам!
          Това което си направил е наистина похвално, евала! Понеже съм по-страхлив, а се оглеждам в Алтерко, искам да те попитам защо ги продаде? Имаш притеснения относно бъдещото им развитие, прекрасната печалба ти е достатъчна, имаше нужда от кеш за нещо или друга причина?
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Днес оптимистично прдадох доста акции на Алтерко (1/3 от позицията ми). Накрая се наложи малко да ги понатисна. Не е зле като за БФБ от 2,2 на 7 + пари от права. Сега имам безплатни акции и 10К cash. Мишоци май бяха купувачите като гледам по колко бройки се нижеха. Да им са честити и да растат им пожелавам!

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
              Баси умрелия пазар. Хахахахаха
              Верно много умрел, колкото повече време минава става още по умрел. Дори и аз се издъних с прогнозата. Дау оново на ол тайм хай. Тук само прогнози и не барам. Тук бих участвал само с опции ако има такива. но поради липса на волатилност и такъв инструмент пак не барам. Бих барнал. Алтерко и Заложните къщи , на по късен етап когато има. по сериозно сгъване на вън и то с малка част от портофейла.
              Last edited by Todor Sabev; 30.12.2020, 19:51.

Коментар

• Баси умрелия пазар. Хахахахаха

Коментар

• Дойде време за годишните анкети :-)

Започвам с първите две

Пазарен ветропоказател 4Q 2020

Очаквания за основните български акции 4Q 2020
                  Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Чудесна идея, дано излезе нещо положително за БФБ и всички нас от тук:

https://beamuplab.space/bg/companies
                    В програмата beamUp lab участват 20 стартъпи, малки и средни компании. Тези компании са подбрани измежду 1500 фирми по специална методология, създадена от Българска фондова борса.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Значи ако потенциалът догодина нарасне да го броим за оптимизъм?
                      Aко обратно, потенциала спадне, за песимизъм ли ще го броим

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Зависи от гледната точка. Имаме най-голям потенциал за ръст в света
                        Значи ако потенциалът догодина нарасне да го броим за оптимизъм?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          АМИ като не знаеш чети докладите на ЕС за корупцията в България..
                          Защо САЩ се загрижиха за корупцията в България

С решението си да санкционират български гражданин САЩ ни припомниха някои доста неприятни теми. Сега е може би най-подходящият момент да обсъдим как точно България се бори срещу корупцията.

https://www.dw.com/bg/%D0%B7%D0%B0%D...%8F/a-52277073
                          споко! до време ще е това.трай 24 месеца и ще видиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Зависи от гледната точка. Имаме най-голям потенциал за ръст в света
                            А така! Изкуството винаги да виждаш чашата наполовина пълна. По-добрата философия за щастлив живот

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                              Гледам и не вярвам на ушите си.Батя,кога разлюби Тиквата.До скоро му беше върл фен.Поумня и ти на стари години.
                              От къде го измисли това с "върл фен"!? Единствено съм казвал че е по-малкото зло в сравнение с алтернативата Нинова-Доган. На последните избори гласувах за Христо Иванов, агитирах и роднини и приятели да гласуват за него, но за съжаление не събра и 4%. Надявам се на предстоящите избори антисистемните партии да съберат мнозинство.. лично ще работя за това!

Коментар

• ИНДЕКСЪТ НА БЪЛГАРИЯ: ЛИПСА НА НАПРЕДЪК В БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА

https://transparency.bg/bg/transp_in...8%D0%BD%D0%B0/

Коментар

X