IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес търговията кърти

Коментар

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение

Бигаро-бюрла е най-якия сорт череша, хрущялка като ябълка.
      Ще ги берем за първи юни, за деня на детето
      С тоя замръз тия дни ще ги береш в Гърция и Италия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Аз само за Шиши се сещам да си играе с борсата
        Как го играе - Купува или продава?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Може и на тях да им е писнало,много гербаджии играят на борсата а и в тях са парите.
          Аз само за Шиши се сещам да си играе с борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Влади Хрущялката им върти парите, нали
            Бигаро-бюрла е най-якия сорт череша, хрущялка като ябълка.
            Ще ги берем за първи юни, за деня на детето

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Може и на тях да им е писнало,много гербаджии играят на борсата а и в тях са парите.
              Влади Хрущялката им върти парите, нали

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

това е възможно обяснение, но не мисля, че в действително касае банката. По-скоро е добре за тези които искат да накупят евтино
                И каква е логиката да искат да купуват шит?
                Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение

За CHIM не знам, но ако е вярно това, което се говори за банката, че делото в Щатите (по закона RICO, което е заведено срещу мажоритарните й собственици плюс ДП) е приключило и вече има съдебно решение по него, което съдът ще оповести до дни... Може би фондовете ги е страх или някои от тях имат повече информация какво е решил съдът...? Аз лично не знам и не препоръчвам нищо. Нямам акции от FIB.
                  това е възможно обяснение, но не мисля, че в действително касае банката. По-скоро е добре за тези които искат да накупят евтино

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                    Някой има ли разумен отговор защо преди избори, в тих период, Пенсионните натискат пазара чрез най-ликвидните и големи дружества - ПИБ и Химимпорт? Точно сега ли трябва да продават акциите си за без пари? Като всеки знае, че след изборите ще има оттласкване на борсата?
                    За CHIM не знам, но ако е вярно това, което се говори за банката, че делото в Щатите (по закона RICO, което е заведено срещу мажоритарните й собственици плюс ДП) е приключило и вече има съдебно решение по него, което съдът ще оповести до дни... Може би фондовете ги е страх или някои от тях имат повече информация какво е решил съдът...? Аз лично не знам и не препоръчвам нищо. Нямам акции от FIB.
                    Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Уфф, шайката, комунистите и тъпия народ. Как не ви писна, ве.

Възрастни хора, а вярват в приказки и дядо мраз. Изборите у нас имат точно никакво значение. Да беше казал, че изборите/гласуването в САЩ или Германия са важни за развитието на РБ, щеше да имаш основание. Докато Меркел е на власт, Бойко ще управлява. Точка. Удивителна.

След Меркел, вече ще видим. Ако случайно се доберат "неправилните" до властта - спиране на фондове. Спиране на фондове => срив, защото РБ е просто една несъстояла се Гърция.

Българската "икономика" са Лидъл и Кауфланд. Добре се развиват, ама не са на БФБ. Втора цедка - разносвачите на китайските боклуци - Спиди. Останалото е смях без гащи.
                      Не ми се говори за политика, но казаното в последния абзац е следствие на това, че ни управляват престъпници и некадърници, които освен да крадат , други политики не познават. Защо забравяш правосъдие, здравеопазване, образование. Страната ни не е само икономика и пари. Така, че има значение кой ми управлява. А тези, които отричат това или са гербаджии или вярващи в дядо Коледа.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Голям смях, герб щели да бутат акциите нагоре!

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

а какви доказателства има, че са те? Иначе има 2 разумни отговора- 1. не са много умни 2. не милеят за парите на пенсионерите.
                          Аз очаквах обратното - преди изборите ПИБ да го бутат нагоре от ГЕРБ, защото може да го захапят как е профукал парите на българите, а пък казваше как държавата даже ще спечели от тази инвестиция. Но май и останалите партии не са много интелигентни, не плюят по големите глупости натворени от ББ - за турски поток, за милиардите за скапани самолети и мн.др. ...
                          Голям смях, герб щели да бутат акциите нагоре!

Коментар

• Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
                            Някой има ли разумен отговор защо преди избори, в тих период, Пенсионните натискат пазара чрез най-ликвидните и големи дружества - ПИБ и Химимпорт? Точно сега ли трябва да продават акциите си за без пари? Като всеки знае, че след изборите ще има оттласкване на борсата?
                            а какви доказателства има, че са те? Иначе има 2 разумни отговора- 1. не са много умни 2. не милеят за парите на пенсионерите.
                            Аз очаквах обратното - преди изборите ПИБ да го бутат нагоре от ГЕРБ, защото може да го захапят как е профукал парите на българите, а пък казваше как държавата даже ще спечели от тази инвестиция. Но май и останалите партии не са много интелигентни, не плюят по големите глупости натворени от ББ - за турски поток, за милиардите за скапани самолети и мн.др. ...

Коментар

• [QUOTE=Harry Kane;n3729669]
                              Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Чакай малко, тези пари от умрелия фонд на Софикс, ги изкараха преди повече от 6 месеца. Каквито и да е акции да имат - защо ще ги продават, като няма ликвидност? Като ги продават да ги продават., защо така го правят, за да убиват пазара. То е ясно, че след като по форума се пише, че се продават а те го бавят, пазарят умира в чакането им.
                              Огледай търговията и ще забележиш ,че днес разпродават Доверие, Хима и Софарма.

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Защото сме в така дългоочакваното от теб ЕРМ 2. Дано си осъзнал, че е по - важно с какви хора влизане някъде, а не самото влизане. Гласувай пак за Шайката на 04.04. и ще си задаваш пак отговори.
                                Уфф, шайката, комунистите и тъпия народ. Как не ви писна, ве.

Възрастни хора, а вярват в приказки и дядо мраз. Изборите у нас имат точно никакво значение. Да беше казал, че изборите/гласуването в САЩ или Германия са важни за развитието на РБ, щеше да имаш основание. Докато Меркел е на власт, Бойко ще управлява. Точка. Удивителна.

След Меркел, вече ще видим. Ако случайно се доберат "неправилните" до властта - спиране на фондове. Спиране на фондове => срив, защото РБ е просто една несъстояла се Гърция.

Българската "икономика" са Лидъл и Кауфланд. Добре се развиват, ама не са на БФБ. Втора цедка - разносвачите на китайските боклуци - Спиди. Останалото е смях без гащи.

Коментар

Working...
                                X