Дай личен пример драги !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Какво говориш, аз от сума ти време не мога да навия кварталната железария да им продам лампи за 200 лв при супер условия, хората продават в цял свят!
"Неере Ямбол, неере Стамбол"
Виж какво стана с планетарния хипербалон биткойн. Когато цялата планета играе за теб, нещата са непредсказуеми
Кварталната железария няма голяма тежест в случая.Е да, желязото тежи...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение+
Mоже да се мотивираш и от друг ъгъл - Дистрибутор е Амазон, а пазар - целия свят.
Коя публична компания на бфб го е постигнала, че да ги сравним !?!
"Неере Ямбол, неере Стамбол"Last edited by 15%; 05.01.2021, 20:45.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Аз се включих, но с малко. А докъде може да стигне - еми след като продават в 120 държави, може да стигне до небето. Без значение моят личен интерес, наистина би било добре за всички /за БФБ, за стартъпите, за служителите, за НОИ ако щете, за Бг като цяло/ ако успеят да продължават в този дух!
Mоже да се мотивираш и от друг ъгъл - Дистрибутор е Амазон, а пазар - целия свят.
Коя публична компания на бфб го е постигнала, че да ги сравним !?!Last edited by precakanoto; 05.01.2021, 20:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Дори и сега не е късно да се включиш, 15%
Според мен, може да се гледа на алтеркото, като на ракета, която подгрява с горивото. А е започнало обратното броене за старта от ракетната площадкаНа мен ми е любопино да видя, докъде ще стигне. - до луната или до марс, или още по-надалеч...Дет се вика мечтите са безплатни
)))
Рано или късно някой трябва да покаже, че нещата могат да стават и по правилния начин! Стига с тези калинки, кражби, крадливи простаци, мутри и т.н.!Last edited by 15%; 05.01.2021, 20:37.Пътека се прави камък по камък!
- 6 Харесвания
Коментар
-
А да, вярно! Точно Енергони беше
Нямам много в Алтерко, но си пожелавам то или някоя нова и читава компания да бъде Номер 1 на БФБ! Това, макар и много дребно нещо на пръв поглед би било сигнал за малко по-развита и нормална борса!
Според мен, може да се гледа на алтеркото, като на ракета, която подгрява с горивото. А е започнало обратното броене за старта от ракетната площадкаНа мен ми е любопино да видя, докъде ще стигне. - до луната или до марс, или още по-надалеч...Дет се вика мечтите са безплатни
)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Енергони!
КФН не знам как ги бяха изтървали /може и да са били убедени по някакъв начин/ да си впишат в капитала някъв мега гига патент за технология по изграждане на соларни паркове на стойност 2-3 млрд. лв. Голям смях, но се въртяха някви акции за стотици милиони там.. преди да спихне схемата и да се сурнат към цена от 0,001 лв. и като нямаше вече на къде да пада, я махнаха от БФБ
Първи успяха да материализират с профит техническите ограничения на бфб!
Коментар
-
Енергони!
КФН не знам как ги бяха изтървали /може и да са били убедени по някакъв начин/ да си впишат в капитала някъв мега гига патент за технология по изграждане на соларни паркове на стойност 2-3 млрд. лв. Голям смях, но се въртяха някви акции за стотици милиони там.. преди да спихне схемата и да се сурнат към цена от 0,001 лв. и като нямаше вече на къде да пада, я махнаха от БФБ
Нямам много в Алтерко, но си пожелавам то или някоя нова и читава компания да бъде Номер 1 на БФБ! Това, макар и много дребно нещо на пръв поглед би било сигнал за малко по-развита и нормална борса!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
хаха, точно! Помня преди години, че най-скъпата компания на БФБ бяха някакви гърци със соларни паркове ли беше... нещо такова. Какво стана с тези хора? Забравих и компанията как се казваше, но имаше и такъв период.
- 1 like
Коментар
-
Мда, ако някой иска да си прави портфейл от нарисувани картончета, може да включи също Велграф, Галата, Кепитъл мениджмънт и пр. и да се радва на неотлъчно положителна доходност.. поне докато един ден не стане БАУ!
Например с нисколиквидните ибушеняци- розахим, хидропневмо...(акция на форума за 2007)..., , винзавод асеновград, цба, випом, кмм-шумен, саф.. тн, , за малко да напиша и чугунолеене, но се сетих, че са "салто-мортале"))
Коментар
-
Мда, ако някой иска да си прави портфейл от нарисувани картончета, може да включи също Велграф, Галата, Кепитъл мениджмънт и пр. и да се радва на неотлъчно положителна доходност.. поне докато един ден не стане БАУ!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеНАЙ
Чайкафарма завърши 2020 г. като най-скъпата компания на БФБ. В края на юни пазарната й капитализация прескочи 1 млрд. лв., а към края на годината компанията е оценена на 1 109 700 000 лв.
http://www.x3news.com/
vs Софарма 425 961 361лв. към днешна дата (Донев и ръководството на компанията да взимат пример)
п.п Топ Топ Топ - Много сериозна компания
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеТоп топ топ,... колкото да й биеш шута от воле, под всевиждащия поглед на Юрген Клоп
без препоръки
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеНАЙ
Чайкафарма завърши 2020 г. като най-скъпата компания на БФБ. В края на юни пазарната й капитализация прескочи 1 млрд. лв., а към края на годината компанията е оценена на 1 109 700 000 лв.
п.п Топ Топ Топ - Много сериозна компания...
без препоръки...
Last edited by precakanoto; 05.01.2021, 19:05.
Коментар
-
НАЙ
vs Софарма 425 961 361лв. към днешна дата (Донев и ръководството на компанията да взимат пример)
п.п Топ Топ Топ - Много сериозна компанияLast edited by Innocent; 05.01.2021, 19:02.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар