IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дай личен пример драги !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Какво говориш, аз от сума ти време не мога да навия кварталната железария да им продам лампи за 200 лв при супер условия, хората продават в цял свят!

"Неере Ямбол, неере Стамбол"
      Ама недей така, светът е голям и спасение дебне отвсякъде.
      Виж какво стана с планетарния хипербалон биткойн. Когато цялата планета играе за теб, нещата са непредсказуеми
      Кварталната железария няма голяма тежест в случая. Е да, желязото тежи...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        +
        Mоже да се мотивираш и от друг ъгъл - Дистрибутор е Амазон, а пазар - целия свят.
        Коя публична компания на бфб го е постигнала, че да ги сравним !?!
        Какво говориш, аз от сума ти време не мога да навия кварталната железария да им продам лампи за 200 лв при супер условия хахах, а хората продават в цял свят!

"Неере Ямбол, неере Стамбол"
        Last edited by 15%; 05.01.2021, 20:45.
        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Аз се включих, но с малко. А докъде може да стигне - еми след като продават в 120 държави, може да стигне до небето. Без значение моят личен интерес, наистина би било добре за всички /за БФБ, за стартъпите, за служителите, за НОИ ако щете, за Бг като цяло/ ако успеят да продължават в този дух!
          +
          Mоже да се мотивираш и от друг ъгъл - Дистрибутор е Амазон, а пазар - целия свят.
          Коя публична компания на бфб го е постигнала, че да ги сравним !?!
          Last edited by precakanoto; 05.01.2021, 20:39.

Коментар

Дори и сега не е късно да се включиш, 15%
            Според мен, може да се гледа на алтеркото, като на ракета, която подгрява с горивото. А е започнало обратното броене за старта от ракетната площадка На мен ми е любопино да видя, докъде ще стигне. - до луната или до марс, или още по-надалеч...Дет се вика мечтите са безплатни )))
            Аз се включих, но с малко. А докъде може да стигне - еми след като продават в 120 държави, може да стигне до небето. Без значение моят личен интерес, наистина би било добре за всички /за БФБ, за стартъпите, за служителите, за НОИ ако щете, за Бг като цяло/ ако успеят да продължават в този дух!
            Рано или късно някой трябва да покаже, че нещата могат да стават и по правилния начин! Стига с тези калинки, кражби, крадливи простаци, мутри и т.н.!
            Last edited by 15%; 05.01.2021, 20:37.

Коментар

А да, вярно! Точно Енергони беше

Нямам много в Алтерко, но си пожелавам то или някоя нова и читава компания да бъде Номер 1 на БФБ! Това, макар и много дребно нещо на пръв поглед би било сигнал за малко по-развита и нормална борса!
              Дори и сега не е късно да се включиш, 15%
              Според мен, може да се гледа на алтеркото, като на ракета, която подгрява с горивото. А е започнало обратното броене за старта от ракетната площадка На мен ми е любопино да видя, докъде ще стигне. - до луната или до марс, или още по-надалеч...Дет се вика мечтите са безплатни )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Енергони!
                КФН не знам как ги бяха изтървали /може и да са били убедени по някакъв начин/ да си впишат в капитала някъв мега гига патент за технология по изграждане на соларни паркове на стойност 2-3 млрд. лв. Голям смях, но се въртяха някви акции за стотици милиони там.. преди да спихне схемата и да се сурнат към цена от 0,001 лв. и като нямаше вече на къде да пада, я махнаха от БФБ
                0,001 си е всъщност успех за тях. Успяха да го постигнат.!
                Първи успяха да материализират с профит техническите ограничения на бфб!

Коментар

Енергони!
                  КФН не знам как ги бяха изтървали /може и да са били убедени по някакъв начин/ да си впишат в капитала някъв мега гига патент за технология по изграждане на соларни паркове на стойност 2-3 млрд. лв. Голям смях, но се въртяха някви акции за стотици милиони там.. преди да спихне схемата и да се сурнат към цена от 0,001 лв. и като нямаше вече на къде да пада, я махнаха от БФБ
                  А да, вярно! Точно Енергони беше

Нямам много в Алтерко, но си пожелавам то или някоя нова и читава компания да бъде Номер 1 на БФБ! Това, макар и много дребно нещо на пръв поглед би било сигнал за малко по-развита и нормална борса!

Коментар

хаха, точно! Помня преди години, че най-скъпата компания на БФБ бяха някакви гърци със соларни паркове ли беше... нещо такова. Какво стана с тези хора? Забравих и компанията как се казваше, но имаше и такъв период.
                    Енергони!

Коментар

Мда, ако някой иска да си прави портфейл от нарисувани картончета, може да включи също Велграф, Галата, Кепитъл мениджмънт и пр. и да се радва на неотлъчно положителна доходност.. поне докато един ден не стане БАУ!
                      Ми то алтернативата на бау е мяу,
                      Например с нисколиквидните ибушеняци- розахим, хидропневмо...(акция на форума за 2007)..., , винзавод асеновград, цба, випом, кмм-шумен, саф.. тн, , за малко да напиша и чугунолеене, но се сетих, че са "салто-мортале" ))

Коментар

Мда, ако някой иска да си прави портфейл от нарисувани картончета, може да включи също Велграф, Галата, Кепитъл мениджмънт и пр. и да се радва на неотлъчно положителна доходност.. поне докато един ден не стане БАУ!
                        хаха, точно! Помня преди години, че най-скъпата компания на БФБ бяха някакви гърци със соларни паркове ли беше... нещо такова. Какво стана с тези хора? Забравих и компанията как се казваше, но имаше и такъв период.

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                          НАЙ

Чайкафарма завърши 2020 г. като най-скъпата компания на БФБ. В края на юни пазарната й капитализация прескочи 1 млрд. лв., а към края на годината компанията е оценена на 1 109 700 000 лв.

http://www.x3news.com/

vs Софарма 425 961 361лв. към днешна дата (Донев и ръководството на компанията да взимат пример)

п.п Топ Топ Топ - Много сериозна компания

Коментар

Топ топ топ,... колкото да й биеш шута от воле, под всевиждащия поглед на Юрген Клоп
                            без препоръки
                            Нещо викате ли ме

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
                              НАЙ

Чайкафарма завърши 2020 г. като най-скъпата компания на БФБ. В края на юни пазарната й капитализация прескочи 1 млрд. лв., а към края на годината компанията е оценена на 1 109 700 000 лв.

Най и Топ, топ, топ,... колкото да й биеш шута, под погледа на Юрген Клоп ...
                              без препоръки ...
                              Last edited by precakanoto; 05.01.2021, 19:05.

Коментар

• НАЙ

vs Софарма 425 961 361лв. към днешна дата (Донев и ръководството на компанията да взимат пример)

Last edited by Innocent; 05.01.2021, 19:02.

Коментар

Working...
                                X