IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение

Очаквай неочакваното,
    Това март какво беше, очакваше ли го ? Съгласен съм с теб ! Мисълта ми беше, че само преди 8 месеца имаше голям спих ! А ние тук сме си спихнати, още ли да се спихваме

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Вече го видяхме- 2008, 2011, 2015, 2020. 10-15 % на Дакс не ги отразяваме, но спадове от 20-30% ги следваме бързо и рязко, независимо от колко ниско ниво тръгваме.
      А между дъната се радваме на ръста и говорим за дъната, такава ли стана нашта...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е, че Март не се ли бяха спихнали нещата ? А нашата борса все още си е спихнала ! Като гледам какви са настроенията отвъд океана след изборите, не ми се струва, че предстои такова скоро.
        Очаквай неочакваното,

Коментар

Няма начин при спихване на SP 500 това да не се отрази на нашия пазар. Милиони ще заминат натам.
          Е, че Март не се ли бяха спихнали нещата ? А нашата борса все още си е спихнала ! Като гледам какви са настроенията отвъд океана след изборите, не ми се струва, че предстои такова скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
            Тук нещо взеха да се бъркат нещата ми се струва. Едните казват, че на БФБ може да се печели, а другите изброяват редица проблеми и недостатъци. Да, недостатъци има и то не малко, но може и да се печели.
            Млад пазар сме още, нормално е да има недостатъци, но както каза, може и да се спечели. Повече или по-малко, за всеки индивидуално.
            Имам чувство, че напоследък отимистите, които подбутваме тази тема - всички имаме в някакви количества Алтерко
            Днес си направих удоволствие да допълня още малко ама като бик. А не да се ушомолявам в храста, при горския - както беше лафа на легендарния Пепи

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ти знаеш ли колко таксиджии и фризьорки има в БГ.. не два вагона, ами два круизни кораба няма да им стигнат
              Прав си.
              Ако сложим и опушените - и няколко стадиона отгоре.
              Само дето предния път и на 720 като отиде - никой не дойде.
              Пък следващия, ако изобщо скоро иде там - 2та вагона вече ще са се разпродали. И ко прайм...

Коментар

Само гледай!
                Реотана загрява мнооого бавно.. Но загрее ли.. яко пушек се вдига
                Какво до го гледаме,сега декеври няма ли ръст после ще чакалят цяла година да видят чуждите пазари колко ще се сгромолясат и после
                я камиларят,я камилите щото играчите ще бъдат пак на чуждите пазари а ние ще се лъжем на дребно при ялов пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Tова бе добро...масата...двата вагона със свободните места....масата
                  Ти знаеш ли колко таксиджии и фризьорки има в БГ.. не два вагона, ами два круизни кораба няма да им стигнат

Коментар

Мне! Пазара не тръгва когато условията са идеални. Пазара тръгва когато масата не го очаква и е твърдо убедена че нищо хубаво не може да се случи
                    Tова бе добро...масата...двата вагона със свободните места....масата

Коментар

Само гледай!
                      Вече го видяхме- 2008, 2011, 2015, 2020. 10-15 % на Дакс не ги отразяваме, но спадове от 20-30% ги следваме бързо и рязко, независимо от колко ниско ниво тръгваме.

Коментар

• Тук нещо взеха да се бъркат нещата ми се струва. Едните казват, че на БФБ може да се печели, а другите изброяват редица проблеми и недостатъци. Да, недостатъци има и то не малко, но може и да се печели.

Коментар

Няма начин при спихване на SP 500 това да не се отрази на нашия пазар. Милиони ще заминат натам.
                          Само гледай!

Коментар

Мне! Пазара не тръгва когато условията са идеални. Пазара тръгва когато масата не го очаква и е твърдо убедена че нищо хубаво не може да се случи

Коментар

Не знам кога точно ще настъпи моя оптимизъм на БФБ но си мисля, че трябва да се случат няколко неща:
                              1. Трябва все някога да се спука балона който се надува отвъд океана.
                              2. Това ще повлече още малко и нашата борсичка надолу.
                              3. Трябва да отмине политическата криза която се задава в България.
                              4. Да влезем в еврозоната.
                              5. Да си повярваме, че вървим в правилната посока.

Коментар

• Не знам кога точно ще настъпи моя оптимизъм на БФБ но си мисля, че трябва да се случат няколко неща:
                                1. Трябва все някога да се спука балона който се надува отвъд океана.
                                2. Това ще повлече още малко и нашата борсичка надолу.
                                3. Трябва да отмине политическата криза която се задава в България.
                                4. Да влезем в еврозоната.
                                5. Да си повярваме, че вървим в правилната посока.

Коментар

Working...
                                X