IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Дано е загрял ! Няма да е лошо едно коледно-новогодишно рали да направим ! Моя портфейл от днес прехвърли много важна за мен психологическа граница като стойност !
    Милионерче ли стана?

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
      Май реотана загря, но има много за наваксване.
      Дано е загрял ! Няма да е лошо едно коледно-новогодишно рали да направим ! Моя портфейл от днес прехвърли много важна за мен психологическа граница като стойност !

Коментар

• Май реотана загря, но има много за наваксване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
          Голямото реване тепърва предстои!
          а ти намаза ли кото тряа?

Коментар

• Голямото реване тепърва предстои!

Коментар

• Да не бързаме да се радваме. Дълъг и стръмен е пътят нагоре.
              Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                Днес много ще ги бием
                и до края на годината да ги бием - пак ще им е малко

Коментар

• Днес много ще ги бием

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                    Брей, днес и бфб-то живнало.
                    а не бе, стой на други борси и чакай още ръст
                    Не е препоръка

Коментар

• Брей, днес и бфб-то живнало.
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Вижте сега . Аз имам една много хубава идея. Да заградим 5 кв. километра някъде в района на кремиковци и да сложим онази кв. миля от лондон .И без това всеки се опитва да им я измъкне из под носа и в суматохата може и да успеем.

Коментар

Браво ! При мен Хеса продължава да бъде напред с няколко обиколки !
                          Беше над 37%, а сега мерят мегдана и потенциала му не е кой знае до де, другото не подлежи на коментар!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Гледам днес изпреварила виртуалното капиталово създателката си ХЕСа
                            Браво ! При мен Хеса продължава да бъде напред с няколко обиколки !

Коментар

Ами то май повечето се ушомолявахме в храстите , и като за нова компания на борсата не посмяхме да влезнем по сериозно в Алтерко ! Само мога да поздравя по смелите, които успяха да го направят !

Гледам днес изпреварила виртуалното капиталово създателката си ХЕСа

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Млад пазар сме още, нормално е да има недостатъци, но както каза, може и да се спечели. Повече или по-малко, за всеки индивидуално.
                                Имам чувство, че напоследък отимистите, които подбутваме тази тема - всички имаме в някакви количества Алтерко
                                Днес си направих удоволствие да допълня още малко ама като бик. А не да се ушомолявам в храста, при горския - както беше лафа на легендарния Пепи
                                Ами то май повечето се ушомолявахме в храстите , и като за нова компания на борсата не посмяхме да влезнем по сериозно в Алтерко ! Само мога да поздравя по смелите, които успяха да го направят !

Коментар

Working...
                                X