If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
така,така...без градус няма радост...пък и днес е ден човек да поразпусне малко душата...а и всички гениални творби са създавани в нетипично за шофьорите алкохолно състояние(но не и за българските)
не знам за вас....аз си напазарувах малко Химчета на 1.60....оставих си и мегдан ако тръгнат надолу да допълня.....пък да видим....времето ще покаже дали е бил подходящ момент за покупки
и наздраве че с една ракийка се целуваме тук от няколко часа
От 2-3 месеца, всяка седмица имам по 2-3 покупки на 3 компании /които смятам, че имат потенциал/, но за по около само 500 лв., че не знам докъде ще ги докарат цените. Страх ме е да не свършат парите преди дъното
знаеш ли че две години близо си мечтая за сфарм около 3лв и бреф под 0,50
От 2-3 месеца, всяка седмица имам по 2-3 покупки на 3 компании /които смятам, че имат потенциал/, но за по около само 500 лв., че не знам докъде ще ги докарат цените. Страх ме е да не свършат парите преди дъното
От 3 пълни години съм на БФБ и това се очертава първата ми, която ще е или на загуба, или на пренебрежимо малка печалба. Към момента съм на около -5% и не виждам кой от куците ми коне ще дръпне каруцата до края на годината
е какво по-хубаво от това - КУПУВАЙЙЙЙ!!!
знаеш ли че две години близо си мечтая за сфарм около 3лв и бреф под 0,50
И аз така бе Тони, но после какво? Знам колко малоумно ще прозвучи, но аз определени компании не продавам никога. Следя им само отчетите и ако са ОК ги държа. Ако цената е паднала - купувам, ако е висока, просто ги оставям. Защо го правя ли - нямам алтернатива на спестяванията си. Нали все някъде трябва да си държа стотинките. За навън ми се струва трудоемко и по-сложно, а за депозит или НИ не ми се и помисля.
Коментар