IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
    Ще се върнат викаш
    Требе да си атеист
    Ще се върнат - Фонда ще ги върне на държавата, които ще си плати облигациите!
    Преди това Фонда ще ги събере от банките, а банките ще ги съберат от клиентите си

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
      Ще се върнат... от нашия джоб! ФГВБ се пълни от банките, а банките "пълнеят" от... нас.
      Уйче Санчо, не ни баламосвай знаем че си заслужил и НАРОДЕН герой но нищо и никога няма да се напълни вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
        Ще се върнат викаш
        Требе да си атеист
        Ще се върнат... от нашия джоб! ФГВБ се пълни от банките, а банките "пълнеят" от... нас.
        Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Това включва еднократния ефект от милиардите теглени, за да се захрани Фонда за гарантиране на депозитите, който плати за КТБ...тия пари ще се върнат така или иначе!
          Те че ще се върнат, ще се върнат, ама къде ли ще отидат? Ще им дойдат като дюшеш на "танцуващите с дефицити"...
          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Това включва еднократния ефект от милиардите теглени, за да се захрани Фонда за гарантиране на депозитите, който плати за КТБ...тия пари ще се върнат така или иначе!
            Ще се върнат викаш
            Требе да си атеист

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Според Евростат, бюджетният дефицит на България за 2014г. е 5,8%, което е почти два пъти над европейските критерии от 3% за свръхдефицит.

Коментар

• Според Евростат, бюджетният дефицит на България за 2014г. е 5,8%, което е почти два пъти над европейските критерии от 3% за свръхдефицит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Според мен ще изпуснеш само 5%, ако се изпълнят всичките условия:

1. Уцелиш абсолютното дъно на пазара.
                  2. Купуваш само ликвидни компании, а те са 3-4, отново според мен.
                  3. Не вкарваш много пари.

Това за сигналите на БФБ /МА 200 и др./ аз не мога да го разбера. Тези сигнали се отнасят само за мноооого развити пазари - там, където масата определя цената. За какви сигнали на БФБ говорим, когато в общия случай 1 човек може да свали дадена акция с примерно 80% или да я вдигне с 80%, без значение какво мислят всички останали на пазара?
                  Самите теории и модели са правени именно на и за развити пазари. За нашия не са приложими. Няколко пъти съм чела технически анализи за цената на Химимпорт. Никога не са се сбъдвали. Просто ние сме толкова малки, и смешни, че по една не малка част от позициите с 5 хил. лв. можеш да предизвикаш обрат посоката на цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
                    ами ще си стои , както и сега
                    аз не съм алчен а консервативен

а ако софикса сформира нов тренд - (1) там с трите му сигнала, (2) МА200 и (3) поне някакво оживление при взаимните фондове - нямам проблем да купувам и на софикс 470

не мисля ще изпусна много, пет % ?
                    Според мен ще изпуснеш само 5%, ако се изпълнят всичките условия:

1. Уцелиш абсолютното дъно на пазара.
                    2. Купуваш само ликвидни компании, а те са 3-4, отново според мен.
                    3. Не вкарваш много пари.

Това за сигналите на БФБ /МА 200 и др./ аз не мога да го разбера. Тези сигнали се отнасят само за мноооого развити пазари - там, където масата определя цената. За какви сигнали на БФБ говорим, когато в общия случай 1 човек може да свали дадена акция с примерно 80% или да я вдигне с 80%, без значение какво мислят всички останали на пазара?
                    Last edited by 15%; 21.10.2015, 21:09.
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Защо, президентски избори ли ще има
                      Ти май си някъде в чужбина,общински избори за кметове и общински съветници
                      придружени с много скара ,бира и аху, иху сега в неделя.
                      Last edited by Grosss; 21.10.2015, 20:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Много е вероятно да видим предизборен салют за да се кефи народът.
                        Защо, президентски избори ли ще има
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение

а ако софикса сформира нов тренд - (1) там с трите му сигнала, (2) МА200 и (3) поне някакво оживление при взаимните фондове - нямам проблем да купувам и на софикс 470

Много е вероятно да видим предизборен салют за да се кефи народът.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            А ако не стане толкова какво ще правиш кеша?

"the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Ти да не би да свърши кеша?
                              Не имам доста

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Ташко мамин убавец !
                                И от ямурлуци нищо не отбираш, - пробутали са ти някое циганско влакнесто, но не от вълна одеалце .
                                Язи книжки не чета, - оти ги пиша !!!
                                Чувай си отговора и пак ела !
                                Не простей!! Бъди въздържан.Никой не ти е виновен че си се нахакал на скъпите артии.

Коментар

X