If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте приятели и феновете на дългите позиции!
Не само, че не сме изгубили надеждата за бъдещото развитие на пазара, но сякаш ставаме все по-убедени, че моментът за ръст така или иначе, наближава с всеки изминат ден, в който индексът тъпче на място. Дори да спадне, знаем, че пак ще се вдигне.
При мен също е много зле. За 2015 съм на плюс 2,79 процента. Това е нищо. Утешавам се, че който няма акции когато падат той няма и когато се качват. Иначе 2012-2014 бяха невероятно щедри години, но е нормално да можем да преживеем и куци такива. Тази година направих доста хубави неща но и големи тъпотии. Безгрешни хора няма. От друга страна си казвам, че след като индексите са паднали 14-15 процента а аз съм на плюс 2 то има и хора на минус 30. Първо се чудиш как е възможно и после си казваш, че е недопустимо да бъде допуснато. Две поредни години на минус 30 и си аут от борсата. Явно опита от дървото което съм ял през 2008 сега ме пази.
Абе, то хубаво и при мен е така за тези периодчета, ама годинката много зле
При мен също е много зле. За 2015 съм на плюс 2,79 процента. Това е нищо. Утешавам се, че който няма акции когато падат той няма и когато се качват. Иначе 2012-2014 бяха невероятно щедри години, но е нормално да можем да преживеем и куци такива. Тази година направих доста хубави неща но и големи тъпотии. Безгрешни хора няма. От друга страна си казвам, че след като индексите са паднали 14-15 процента а аз съм на плюс 2 то има и хора на минус 30. Първо се чудиш как е възможно и после си казваш, че е недопустимо да бъде допуснато. Две поредни години на минус 30 и си аут от борсата. Явно опита от дървото което съм ял през 2008 сега ме пази.
Изабел,май само на Елана й дреме за бфб!Хората отдавна се "наядоха" и трупат пари в депозити...Дъната на борсата са много далеч от сегашните нива,но са съвсем реални в средносрочен план.
Като направите 12 семинара, преди 13-я ще регна едно демо за да имам повод да пием кафе!
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
възмутен съм, че не правите семинара достъпен за всичките ви клиенти!
Този семинар няма да бъде единствен. Ще има и онлайн варианти и други дати. Правим го за първи път и бихме желали да настроим съдържанието според различните интереси, за да го осъществяваме периодично.
Коментар