Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеосвен, че ти се възхищавам на всичко, което правиш - биене, пиене, е-б-ане , аз си взех малко от сирма и чакам декември да видя какво ще стане..
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеосвен, че ти се възхищавам на всичко, което правиш - биене, пиене, е-б-ане , аз си взех малко от сирма и чакам декември да видя какво ще стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениепоне правя нещо и то при падащ пазар, а ти какво правиш???
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениене вярвах, че подобно нещо може някой някога да направи! Уникален! Мултимилиардер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЕто така ги нокаутирам мецаните
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЩе ги бием ли днес?
Коментар
-
Приказки днес всякакви. Драми, мераци, надежди и щения - колкото щеш!
Пазарът, обаче, го "направиха" 2 позиции, които по-скоро нямат отношение с горните преживявания..
Две сделки На Велграф АМ
Две сделки на ЦКБ РИ
Интересното е, че двете сделки с първата позиция бяха на цена точно 360 000, лв.
а двете сделки по втората позиция на цена .... точно 360 000, лв.
Всичко това в рамките на около половин час.
Цените - без изненада. Малко бяха мръднали първата цена, спрямо последна предишна, че да се получи равенството.
Не бих казал, че тези сделки са чак толкова странни, но със сигурност обяснението е повече от едно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнениеБез мнението ми да е препоръка за сделки, очаквам химимпорт да се цели към цена 1,80лв към края на годината. Все пак е важно за някои отчети на каква цена се търгува /преоценява/The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеАбе двеста лева са си, ама все тая...
Отивам да поупражнявам аритметиката
Коментар
Коментар