IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Нали трябва да има някой да ни забавлява че иначе само унили съфорумци.Дори и баш пишмян заядливите оптимистити изчезнаха.Ближат рани сега от Хима дето се наковаха в него уж с по няколко десетки хиляди артии .
    а ти какво твърдиш точно? Не разбрах имаш ли позиция или не, или си от тези, които забавляват останалите?

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
      освен, че ти се възхищавам на всичко, което правиш - биене, пиене, е-б-ане , аз си взех малко от сирма и чакам декември да видя какво ще стане.
      Нали трябва да има някой да ни забавлява че иначе само унили съфорумци.Дори и баш пишмян заядливите оптимистити изчезнаха.Ближат рани сега от Хима дето се наковаха в него уж с по няколко десетки хиляди артии .

Коментар

освен, че ти се възхищавам на всичко, което правиш - биене, пиене, е-б-ане , аз си взех малко от сирма и чакам декември да видя какво ще стане.
        Ами успех тогава, ще се радвам да се получат нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          поне правя нещо и то при падащ пазар, а ти какво правиш???

Коментар

не вярвах, че подобно нещо може някой някога да направи! Уникален! Мултимилиардер!
            поне правя нещо и то при падащ пазар, а ти какво правиш???

Коментар

Ето така ги нокаутирам мецаните

не вярвах, че подобно нещо може някой някога да направи! Уникален! Мултимилиардер!

Коментар

Ще ги бием ли днес?
                Ще има бой с елементи на унижение

Коментар

• Ще ги бием ли днес?

Коментар

Ето така ги нокаутирам мецаните

Давай бог си !!

Коментар

• Приказки днес всякакви. Драми, мераци, надежди и щения - колкото щеш!
                      Пазарът, обаче, го "направиха" 2 позиции, които по-скоро нямат отношение с горните преживявания..
                      Две сделки На Велграф АМ
                      Две сделки на ЦКБ РИ

Интересното е, че двете сделки с първата позиция бяха на цена точно 360 000, лв.
                      а двете сделки по втората позиция на цена .... точно 360 000, лв.
                      Всичко това в рамките на около половин час.
                      Цените - без изненада. Малко бяха мръднали първата цена, спрямо последна предишна, че да се получи равенството.

Не бих казал, че тези сделки са чак толкова странни, но със сигурност обяснението е повече от едно.

Коментар

• пак ядоха пердах

Коментар

• Не знам кой кого е бил днес ама Стария Бен е много доволен от днешния ден. Всичките ми позиции са в зелено ....
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Ето така ги нокаутирам мецаните

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
                              Без мнението ми да е препоръка за сделки, очаквам химимпорт да се цели към цена 1,80лв към края на годината. Все пак е важно за някои отчети на каква цена се търгува /преоценява/
                              Според мен 1.80 към края на годината ще е много бивша цена.. не е препоръка за нищо..
                              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                                Абе двеста лева са си, ама все тая...
                                За 200 лв си прав, ама че е все тая не е вярно! Това вече поставя нещата в коренно различна светлина
                                Отивам да поупражнявам аритметиката

Коментар

Working...
                                X