IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    pipbel, а да сравнваме инвестирането в Епъл или Дженеръл моторс с инвестиране на БФБ ми се струва меко казано несериозно. Нито този дето е инвестирал в Епъл не може да инвестира на БФБ, нито пък инвестиращия на БФБ да не може да инвестира в Епъл. Ама сравнения ... то тази компания е някъде колкото 20 БФБ-та взети заедно ако не се лъжа.
    Не съм съгласен, оценките навсякъде са си на 1 база, без значение големината.
    Но пък нашия пазар би трябвало да се търгува с дисконт спрямо навън, а не с премия.

Чак толкоз негативизъм не знам дали помня да е имало на пазара последните 12-13 години.
    И как го измери този негативизъм ?
    Аз никъде не виждам и най малки следи от паника.

Пък ако гледаме темата на Гетоф от началото на годината - и сега като тогава биците са си няколко пъти повече от скептиците.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Ами ние с precakanoto си говорим на лични, а тук влизам да се забавлявам
      Не е коректно....
      Но ти си знаеш....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Какво мислиш по въпроса за ipo-to - Дали не ни подготвят пак някоя "тенджера под налягане" ?! ("запазения термин" на елана)
        ХАХА, НИЩО НЕ МИСЛЯ И НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ВЪОБЩЕ НИКОЕ ИПО.

Причината, е че всички ИПОта са винаги прескъпи, понеже МАЖО винаги продава НАД РЕАЛНАТА СТОЙНОСТ на БФБ. Всички ИПОТА на БФБ са такива.
        Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          тогава какво правиш в тази тема.... за скайп и телефон и л.с да си чувал.....
          Ами ние с precakanoto си говорим на лични, а тук влизам да се забавлявам

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
            кат го гледам колко толко по-добре е .... добре е само у форума ама у сметките нешо ич не е добре
            Ей Кастро не се занимавай с тая тъпотия с опшъните има повече далавера от тва, ама нишо де щом ви влече ....
            Е не е баш тъй, и на бфб има 2-3 нещица де ще сложат тотално в джоба ланците ти дори и да обърнат (не много вероятно ).
            Пък и ми е дълбока резерва за навън.
            Ха представи се че спайчо се гмурне под 1720 и свърша кеша там....

Коментар

За акции си говоря само с precakanoto, защото много ги разбира работите
              тогава какво правиш в тази тема.... за скайп и телефон и л.с да си чувал.....

Коментар

не искам да превърна форума във война ,но истината е че ти не казваш нищо.....
                Ако имаш поне една теза или една акция даже и да я рекламираш ,ще те подкрепя.....
                За акции си говоря само с precakanoto, защото много ги разбира работите

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  ИПОто на Сирма е трагикомедия, не може да излизаш на ЕВ/ЕБИТДА 20, П/Е 70
                  Тези стойности как точно ги получи?

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                    КОГАТО ОБОРОТА Е ПО 200,000 ЛВ НА ДЕН СМЯТАЙ, ЧЕ МАРКЕТ НЯМА
                    Пазар има, ама е малко като циганските- търгуваме буклуци втора ръка и много се пазарим за цената

Коментар

Не ми пука, ако ще да съм в игнора на всички форумци Просто казвам каквото мисля
                      не искам да превърна форума във война ,но истината е че ти не казваш нищо.....
                      Ако имаш поне една теза или една акция даже и да я рекламираш ,ще те подкрепя.....

Коментар

е за това си в игнора на повечето от нормалните форумци.....
                        Аз купувам в ниското и продавам във високото на малки бройки / спекулативни/ .....на добри позиции....и не пия и не се бия със мечките защото маркета е бог и той решава всичко...
                        Не ми пука, ако ще да съм в игнора на всички форумци Просто казвам каквото мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          От твойте ланци е мнооооого по добре....
                          кат го гледам колко толко по-добре е .... добре е само у форума ама у сметките нешо ич не е добре
                          Ей Кастро не се занимавай с тая тъпотия с опшъните има повече далавера от тва, ама нишо де щом ви влече ....

Коментар

разбира се че няма ....,
                            В момента имам над три бона , като сделки и на маркета и поне за 10К като поръчки от купува и продава.... а другите само "обсъждат".... Онзи ден си купих от скука 2К на ССВ на 0.987 и ги продадох на левче за двайстина лева лева.....плюс...

Коментар

ПИТАМ: ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ ХОРА КОИТО ОТДЕЛЯТ И 1 МИН ДА АНАЛИЗИРАТ ТОВА ИПО?
                              Какво мислиш по въпроса за ipo-to - Дали не ни подготвят пак някоя "тенджера под налягане" ?! ("запазения термин" на елана)
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

е за това си в игнора на повечето от нормалните форумци.....
                                Аз купувам в ниското и продавам във високото на малки бройки / спекулативни/ .....на добри позиции....и не пия и не се бия със мечките защото маркета е бог и той решава всичко...
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X