Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение..... , е малко ще качиш килограми ама фитнеси колкото щеш...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТоя път ще изкарам повече дни без цигари.А за оборота си знаеме. Ама каквото това.
Мога без тях но не мога с една ,почвам ги наново и почва мъката наново ..та съвета ми е да не ги пробваш отново , е малко ще качиш килограми ама фитнеси колкото щеш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениесега кубински ром къде да ти търся....
А за цигарите как беше ...отказал съм ги....Утре и вдруги ден правя два дни ....
В момента борсата се бори в момента дали да задмине по оборот някоя квартална Лафка или да и отстъпи първото место с тия 40К.....за два часа.....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеРом пия а цигарите ги отказах преди 10 дни
А за цигарите как беше ...отказал съм ги....Утре и вдруги ден правя два дни ....
В момента борсата се бори в момента дали да задмине по оборот някоя квартална Лафка или да и отстъпи първото место с тия 40К.....за два часа.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКво пиеш....? как си с качака.....
може и амфора да правим....
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ аз това гледах досега ... айде бегай да черпиш в Кръчмата..... Скоро може да драсна нЕкой ред в темата, обикновено скача с няколко лева цената? как си с качака.....
може и амфора да правим....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Има консове но няма участници на маркета...
При такъв конс при БТН трябваше да стигне поне 65 най малко , но се лъжем около 61....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКой кого днес?Чакате ли консове?
Има консове но няма участници на маркета...
При такъв конс при БТН трябваше да стигне поне 65 най малко , но се лъжем около 61....
въпреки че не ми трябваха ,купих малко за спорта......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ ти какво им каза ,тук се печели страшно много пари от 18 месеца индекса е паднал с 200 пункта ,близо 33% и вие ще участвате в това падане....
Last edited by Manyface God"; 30.11.2015, 14:07.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПоне пет шест независими един от друг мои познати ме попитаха:
"Нали се занимаваш с борси, кажи там нещо да направим, че с тая банка нещо не ме кефи.."И ти какво им каза ,тук се печели страшно много пари от 18 месеца индекса е паднал с 200 пункта ,близо 33% и вие ще участвате в това падане....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеСлед няколко месеца на успокояване в темповете на понижение лихвите по депозитите отново отчитат съществен спад през октомври, показват данните на БНБ, цитирани от "Капитал daily".
Доходността на спестяванията на домакинствата в левове се е свила с 0.12 процентни пункта (пр.п.) и вече е едва 1.14% средно по депозитите със срок до 1 година. Доходността по спестяванията в евро също намалява по-осезаемо – с 0.07 пр.п. до 1.03%.
Лихвите по депозитите за бизнеса преминаха прага от 1 на сто oще през пролетта, а към октомври продължават да се понижават и достигат 0.69% (-0.01 пр.п.) и 0.8% (-0.03%) съответно за вложенията в левове и в евро.
http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...prez_oktomvri/
"Нали се занимаваш с борси, кажи там нещо да направим, че с тая банка нещо не ме кефи.."The strongest stand last.
Коментар
-
След няколко месеца на успокояване в темповете на понижение лихвите по депозитите отново отчитат съществен спад през октомври, показват данните на БНБ, цитирани от "Капитал daily".
Доходността на спестяванията на домакинствата в левове се е свила с 0.12 процентни пункта (пр.п.) и вече е едва 1.14% средно по депозитите със срок до 1 година. Доходността по спестяванията в евро също намалява по-осезаемо – с 0.07 пр.п. до 1.03%.
Лихвите по депозитите за бизнеса преминаха прага от 1 на сто oще през пролетта, а към октомври продължават да се понижават и достигат 0.69% (-0.01 пр.п.) и 0.8% (-0.03%) съответно за вложенията в левове и в евро.
http://www.dnevnik.bg/biznes/finansi...prez_oktomvri/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениебез коментар и една ракия за Монти!
Коментар
Коментар