IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
    Сантандер купих на 3.17 и го продадох на 3 .803 писал сам го
    Монти и други си пишат сделките там няма за кво да се лъжем а тук не казвате нищо
    Да така е ,и на мен ми бяха интересни тези 20 % в сантандер но ги има ...
    ники е на всеки ред в дах със сделки...
    владо 64 си ги пуска , императора ,

Коментар

• Тук проблема е че не може да губите а в темата Дакс хората си пишат кой къде е е сбъркал а тук няма това ви е проблема

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

А мен ме изумява лъжата .... на падаща борса от две години и все на печалба...
        Та за това се изисква и доказателства...
        Заблуждаваш се. Това че индексите падат не значи че всичко пада и сам можеш да провериш колко акции са се повишили с доста проценти

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX
          абе ти на оная работа ли си говориш?! Ще пуснеш ли сделки или не?
          Сантандер купих на 3.17 и го продадох на 3 .803 писал сам го
          Монти и други си пишат сделките там няма за кво да се лъжем а тук не казвате нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
            Никой, нищо и на никого не е длъжен да доказва! Комплексарщината в този форум понякога ме изумява!

А мен ме изумява лъжата .... на падаща борса от две години и все на печалба...
            Та за това се изисква и доказателства...

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              На кого да доказвам бе, Монти??? На форума ли? Ми кое ме задължава да си пускам сделките във форума??? Вие защо не пускате вашите сделки, които правите на чуждите борси? Нали сте големи инвеститори печелещи много? А вземете пуснете няколко сделки, за да видим как биете чуждите мечки
              Пускам ги....на ДАХ..

Всички ги пускат даже и императора ....кой на колко е купил ,на колко продал и не всички печелят във всички позиции и аз така ..в момента имам печеливши в ДБ и губещи в Коба и Ареалбанк и затворени с печалба ..байер и Даймлер...
              А имам къса на печалба на референдума...голям удар 10% на индекса
              И съм пуснал на какви нива...

Коментар

Е това се доказва , а при теб е малко проблем....
                Никой, нищо и на никого не е длъжен да доказва! Комплексарщината в този форум понякога ме изумява!
                BSE is dark and full of terrors...

Коментар

На кого да доказвам бе, Монти??? На форума ли? Ми кое ме задължава да си пускам сделките във форума??? Вие защо не пускате вашите сделки, които правите на чуждите борси? Нали сте големи инвеститори печелещи много? А вземете пуснете няколко сделки, за да видим как биете чуждите мечки

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                    Айде ти като си много отворен и компетентен ми кажи защо да инвестирам на чуждите пазари, след като и тук си постигам доходност която ме устройва Все умници и разбирачи се навъдихте в този форум!

Коментар

Отдава имоти а не заблуждава хората по форума абе да инвестираш само на БФБ е вид страх .че на вън си не способен да се оправиш
                      Айде ти като си много отворен и компетентен ми кажи защо да инвестирам на чуждите пазари, след като и тук си постигам доходност която ме устройва Все умници и разбирачи се навъдихте в този форум!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        a хубав въпрос!
                        ОСА-та на СФАРМ освен приятното изживяване ми дадоха възможност да се запозная с много по-заможни и най-вече по-умни от мен хора.

Та запознах се с един човек от Хасково, от който научих много неща. Поздрави
                        Той е човек, който отдава много имоти под наем и ми обърна внимание че БРЕФ е един добре платен домоуправител и че този доход който ни носят е супер така че си заслужават парите.
                        Та този човек е бил много преди мен на БФБ и се е занимавал с мнооооого бизнеси(но това е лично инфо), та този човек ми каза веднъж - "КАТО ОТВОРЯ КОМПЮТЪРА И ПОГЛЕДНА ГЛЕДАМ КЪДЕ СА ХИМ И СФАРМ!!! ТОВА СА АКЦИТЕ КОИТО В СЕБЕ СИ ПРЕСЪЗДАВАТ ПАЗАРА, АКО СА НАГОРЕ И БФБ Е НАГОРЕ!
                        Приемам изцяло съвета на чичо Д и ще следя тези два стожера на нашия пазар - тяхното движение е важно за целия пазар!

Поздрави!
                        Отдава имоти а не заблуждава хората по форума абе да инвестираш само на БФБ е вид страх .че на вън си не способен да се оправиш

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          a хубав въпрос!
                          ОСА-та на СФАРМ освен приятното изживяване ми дадоха възможност да се запозная с много по-заможни и най-вече по-умни от мен хора.

Той е човек, който отдава много имоти под наем и ми обърна внимание че БРЕФ е един добре платен домоуправител и че този доход който ни носят е супер така че си заслужават парите.
                          Та този човек е бил много преди мен на БФБ и се е занимавал с мнооооого бизнеси(но това е лично инфо), та този човек ми каза веднъж - "КАТО ОТВОРЯ КОМПЮТЪРА И ПОГЛЕДНА ГЛЕДАМ КЪДЕ СА ХИМ И СФАРМ!!! ТОВА СА АКЦИТЕ КОИТО В СЕБЕ СИ ПРЕСЪЗДАВАТ ПАЗАРА, АКО СА НАГОРЕ И БФБ Е НАГОРЕ!
                          Приемам изцяло съвета на чичо Д и ще следя тези два стожера на нашия пазар - тяхното движение е важно за целия пазар!

Поздрави!
                          Само че този човек каза ли ти че тези акции са най манипулираните на нашата борса...
                          Ако не ти го е казал аз да ти го кажа....
                          щото с 5 акции в соарма ,хим и атерата може да кача софикс с един процент и го правят
                          Не е препоръка...

Коментар

Да но е кофти да лъжете хората
                            Тони е готин ,ама с това за Бреф ,че за него цената над 60 е скъпа ме уби ...а можело да се купува и още по високо ...
                            Ами когато ме налегне желание за подаръци и алтруизъм ще ви се обадя....

Коментар

Пак да кажа таз работа без кинти не става с тез снимки само заблуждавате хората
                              a хубав въпрос!

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
                                А бе този форум и без това е една е*авка, направена за хората, които си мислят, че с хиляди стотинки на БФБ инвестират сериозно! Все тая е кой какво ще пише!
                                Да но е кофти да лъжете хората

Коментар

Working...
                                X