IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Като си извън БФБ, защо всяко второ мнение във форума е твое
    E и.... гледай да не стане първо ,че тогава пак ще си сменяте никовете....
    А имам акции за над 5К на БФБ предполагам повече от 90% от вашата групичка.....
    Имаше едно момче което щеше да ходи на море с печалбата от хиляда акции на хим на 1,30 мисля....вече пътя до морето е удвоен заради вашата наглост....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

само че аз съм извън пазара наречен БФБ и петрол ще бъде акции след 3 години ако не фалира...
      Като си извън БФБ, защо всяко второ мнение във форума е твое

Коментар

Монти, странно ми е да ми казва някой, който държи петрол, че съм пълен с шитове

Виж какво статистик ...
        Да не мислиш че не знам че ще се групирали няколко баш хитреци в няколко баш позиции и единствената ви е цел да вдигнете цената по тези позиции и да напълните балъците със скъпи акции....
        И всеки който говори против това качване трябва да бъде дискредитиран...
        Кой прежали 20 лв загуба за да свали петрол....преди малко...за да пуснеш своя пост...
        само че аз съм извън пазара наречен БФБ и петрол ще бъде акции след 3 години ако не фалира...

Коментар

Добре аз съм трол а ти статистик и постваш само статии без едно мнение и причина за твоя оптимизъм.... освен единствената че си пълен с шитове....
          Доволен ли си....
          Монти, странно ми е да ми казва някой, който държи петрол, че съм пълен с шитове

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
            Само не разбрах тези акции от мажо ли трябва да ги заема..
            мерси
            Не са от мажо но понеже в последните години по основните позиции хим ,ссв ,фиб , еубг , Софарма , мажо е основния купувач и при другите ип са по малко.... и ти ги дават с определеена лихва доста по голяма от 10 % годишна....
            ПФ няма да участват в тази схема и остават много малко акции за тази спекула....
            Може само от закъсали дружества но там не дават къси....

Коментар

• Само не разбрах тези акции от мажо ли трябва да ги заема..
              мерси

Коментар

Тролът си ти, Монти
                Я прочети пак закона и си коригирай процентите
                Добре аз съм трол а ти статистик и постваш само статии без едно мнение и причина за твоя оптимизъм.... освен единствената че си пълен с шитове....
                Доволен ли си....

Коментар

• Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнение
                  Обоснови се за това.....Къси означава да пълниш касичката на мажо по най бързия начин...
                  Ами при положение че акциите са концентрирани в основен играч и то мажо.....ти взимаш примерно 1 милион акции и почваш да продааваш на пазарна с цел сваляне на цената , тази продажба веднага се усеща и мажо почва да купува на пазарна и като ти свършет милиона акции и цената е с 10 % надолу той с малко я връща и ти имаш задължителен срок за връщане и почваш да вдигаш цената за да покриеш късите....това стана с Фолсваген...фондовете си купили къси от мажо.... примерно на 100 евро а той си ги купил на 60 и докарал цената на 1000 евро...за да му ги върнат ...голямо шоу беше ...с 10 акции участвах от 100 евра до 500 ....после ме хвана шубето...

Коментар

пак тролиш , по добре на нулеви лихви отколкото на загуба....
                    Даже не знаеш че това е законово изискване мисля да 25% да имат кеш... ....
                    Тролът си ти, Монти
                    Я прочети пак закона и си коригирай процентите

Коментар

• Обоснови се за това.....Къси означава да пълниш касичката на мажо по най бързия начин...

Коментар

• Новината за Първият български фонд върху СОФИКС е много добра.
                        Импето да отложи засега Никиту на салам Милост Импе
                        Last edited by Kiro; 22.08.2016, 11:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                          Остана да разрешат късите по всички дружества от индекса без значение от оборотите.

Това сериозно ли ,мажо държи вече основната част на акциите си в него по над 90% от дружествата по над 80% ..
                          Къси означава да пълниш касичката на мажо по най бързия начин...
                          Виж фолсваген и порше 2008 г. още се съдят....

Коментар

Гледам че фондовете, въпреки близо нулевите лихви, държат 26.5% от активите си в депозити /228,1 млн. лв./...
                            пак тролиш , по добре на нулеви лихви отколкото на загуба....
                            Даже не знаеш че това е законово изискване мисля да 25% да имат кеш... ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Една оптимистична и една писимистична новина.....
                              - Първият български фонд върху СОФИКС е одобрен за търговия на БФБ.....!!!
                              - Негов основател е Ники Мекома.....
                              Остана да разрешат късите по всички дружества от индекса без значение от оборотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Една оптимистична и една писимистична новина.....
                                - Първият български фонд върху СОФИКС е одобрен за търговия на БФБ.....!!!
                                - Негов основател е Ники Мекома.....
                                Ще бъде първия фонд в който клиентите ще държат пари на основателя след разтурването му.....

Коментар

Working...
                                X