Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениев точка 15 ли сме в момента ?("Какво става !?")
Ako питаме оня трол - Монти, ще каже че е 18
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТази ли ти трябва
("Какво става !?")
Ako питаме оня трол - Монти, ще каже че е 18
Коментар
-
Споко!
Мечо са го утепали, защото е искал да присъства на инвеститорска сватба, а бикът е само временно упоен - направили са му бичи капан - пуснали го на разходка, а когато поискал да си поиграе с малки инвеститорчета са го напълнили със стрели.
Извод: по-добре пиян бик, отколкото мъртва мечка
http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...shtadki.306606
Дочух, че бичето може да го транспортират до "Будапеща" и "Три уши" - трябвало да почеше едни хора по седалищните части
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТази ли ти трябва
.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАз на wma вече виждам 50 дневната отгоре, къде бъркам да го....?
Айде със здраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДнес ще ги думкаме ли?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Това ми хареса.А, за такива дето се заяждат с теб - не им обръщай внимание. То има едни техничари дето анализираха CHIM да отиде на 0.6 лв., а той излетя. Остави това , ама и дивидент ще раздава. Друг смятащ се за много разбиращ казваше да се продават Химимпорт АД (привилегировани) (6C4P / 6C4P), a пък притежателите им удариха шестица от тотото ( те ще гушнат нещо като три дивидента ). Така, че Тони твоята оптимистична статия е възможна.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКак сте гейзериЗапочвате ли да осъзнавате, че така повече не може на БФБ и че почваме да обръщаме лека полека :-) Парите от дивиденти, тази година са повече и от повече разнообразна палитра дружества, което допълнително ще даде гориво за излитане, а парите отстрани, които седят и чакат са повече от всякога
Пенсионните колкото повече чакат, толкова на по-скъпо ще се включат с покупки и те, щото техните пари пък са най-много
Коментар
Коментар