Браво
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеСега погледнах графиката, за да видя къде си слагаш портфейла. Еми какво да ти кажа - много си се надценил пак с твоите позиции, там си 7-ма или 8-ма точка, разбираемо защо си черноглед, няма как да е другояче.Когато си натъпкал портфейла с дървета, ядеш дървото и плюеш във форума, нужен ви е психоаналитик, с надежда да не се стига до психиатър....
Поне спрете го тоя спам, че ни омръзна да ви четеме глупостите
До когато борсата е в реиндж и надолЕ ще съм добре а такива като теб зле...
Харесвам края на тримесечията ...
вчера и днес излових пазара на един тим фонд в две акции и си направих моето ..същото правя и в хиката...
А това за Гагарин и петрол го слушам две години и се кефя....
Значи съм ви интересен и ми следите вложенията...само че само падащите в момента....другите ги изпускате ...
Аз твойте не знам и не ме интересуват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение...
А за мен е т.10 до т. 13 и обратно....вече 2 години....
А решението е да продадеш на т. 13.....Когато си натъпкал портфейла с дървета, ядеш дървото и плюеш във форума, нужен ви е психоаналитик, с надежда да не се стига до психиатър....
Поне спрете го тоя спам, че ни омръзна да ви четеме глупостите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАкъл ли ,психиатър ви требва на такива като вас...щото живеете в друга реалност и
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеРазбира се като говориш от собствената си камбанария разбираме колко много неприятности и гадни изживявания имаш, имаш ги постоянно, а в последно време имат ръст
Ама хубаво се наби в гагарин само, а за петрол да не споменаваме. Та ти нямаш и една позиция на профит бе човек, а си тръгнал да се държиш като ментор - но това си е нормално за трол, естествено. Виж си портфейла и после се пени и акъл раздавай
Напълни се форума с избушеняци))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКато ти гледам изказванията , доста неприятности и неприятни изживявания си имал на БФБ....
А решението е да продадеш на т. 13.....
Ама хубаво се наби в гагарин само, а за петрол да не споменаваме. Та ти нямаш и една позиция на профит бе човек, а си тръгнал да се държиш като ментор - но това си е нормално за трол, естествено. Виж си портфейла и после се пени и акъл раздавай
Напълни се форума с избушеняци))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеСпоред мен, някои ще са нагоре, а други не
А решението е да продадеш на т. 13.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеКажете, утре ще излитаме ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеХа- тъпия трол пак спами.Ами в една точка сме дето не е изобразена- точката на Черешара и Шиши
.Вие я търсете и кажете още колко време ще сме в нея
.Сега чакам много дивиденти и ренти, така че нека троловете да казват, че сме и в 17 точка
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеТези цепят мрака!
Коментар
Коментар