If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дано да са били искрени британците в тези частни анкети на банки и фондове, че след онова убийство не е модерно да се афишира брекзитофилия, а и тази стрелба в немско може да мобилизира колебаещите се
Представи си да има изненадка...смятай каква кървава баня ще настане....
А ти го разбра с алкохолна терапия ли...
А и още нещо ,забравяш с кой говориш.....
ще взема да прежаля своето време и да ти направя одит на последните две ,три години , колко ти е печалбата.......
Аз пия и не се крия! Може да нямам големи печалби, но със сигурност нямам и големи загуби.
дано да са били искрени британците в тези частни анкети на банки и фондове, че след онова убийство не е модерно да се афишира брекзитофилия, а и тази стрелба в немско може да мобилизира колебаещите се
Няма такова нещо. Тези постове ги натрупа понеже си мислиш че си най-умния във форума и разбираш борсовата игра. Това разбира се не е така и ти го разбра по трудния начин. Просто се натряска в най-големите избушеняци и дървета
А ти го разбра с алкохолна терапия ли...
А и още нещо ,забравяш с кой говориш.....
ще взема да прежаля своето време и да ти направя одит на последните две ,три години , колко ти е печалбата.......
Няма токова нещо. Тези постове ги натрупа понеже си мислиш че си най-умния във форума и разбираш борсовата игра. Това разбира се не е така и ти го разбра по трудния начин. Просто се натряска в най-големите избушеняци и дървета
ако пишеш още по рядко ще живеем по спокойно и ще имам по малко постовете ...
С нищо не помагаш а само пречиш ..
нали тези постове са се натрупали да отговарям на такива като теб с голем приност по тролене във форума...
Няма такова нещо. Тези постове ги натрупа понеже си мислиш че си най-умния във форума и разбираш борсовата игра. Това разбира се не е така и ти го разбра по трудния начин. Просто се натряска в най-големите избушеняци и дървета
Няма как да ми знаеш нито играта, нито акциите, защото пиша по-рядко. шитове.
ако пишеш още по рядко ще живеем по спокойно и ще имам по малко постовете ...
С нищо не помагаш а само пречиш ..
нали тези постове са се натрупали да отговарям на такива като теб с голем приност по тролене във форума...
Аз на БФБ имам 15% и купувам по спреда....
До когато борсата е в реиндж и надолЕ ще съм добре а такива като теб зле...
Харесвам края на тримесечията ...
вчера и днес излових пазара на един тим фонд в две акции и си направих моето ..същото правя и в хиката...
А това за Гагарин и петрол го слушам две години и се кефя....
Значи съм ви интересен и ми следите вложенията...само че само падащите в момента.... другите ги изпускате ...
Аз твойте не знам и не ме интересуват...
Няма как да ми знаеш нито играта, нито акциите, защото пиша по-рядко.
За сметка на това, имаш 14 хиляди поста или хейта, първенец и номер 1 във форума
Следователно кьорав да си, няма как да не разбереш как се е ушил монти и какви шитовете държи, а и защото колкото повече се ушиваш, толкова повече се мъчиш да си пробутваш боклуците, но хората вече те разбраха каква си спукана гъдулка. Имаш нужда от психоаналитик, и то докато не е станало късно, но едва ли ще идеш, а за съжаление, следващата година ще ти е тегава много с тези шитове, а това означава, че за нас също ще е тегава, защото психясалия човек генерира спам без да се усеща и очакваме още 16 хиляди поста, скъдоумие евентуално да четеме празнословие и празнодумие, и въпреки че учтиво те помолихме да си вземеш бележка и да поосвободиш форума от спам, ти още повече се афектираш, не четеш, но пишеш. Недей така бе монтьо, за твое добро е да си обмислиш присъствието. Хайде лека ти вечер, много време ти отделихме пак, надяваме се малко от малко да се погледнеш отстрани и да откоригираш, защото си замязал на клошар по начина на мислене и на събиране на шитове.
Коментар