If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
нагледно показах, че банването на никове не е решение в този форум ........ когато имам нещо да напиша, това, че ника ми е бил баннат не означава, че няма начин да напиша мнението си тук
стават и тези работи ...... от напрежение превъртат ...... не им беше лесно ози месец...
ски слалома всъщност беше супер гигантски слалом ........ някои хора не издържаха на напрежението и продадоха ХИМ-а на 85-90 за да влезнат пак на 60-65 ........ но ще купят чак на 1,40
Има голяма вероятност и аз да съм му ги купилНе,че беше много мъдро решение от моя страна,ама карай
стават и тези работи ...... от напрежение превъртат ...... не им беше лесно ози месец...
ски слалома всъщност беше супер гигантски слалом ........ някои хора не издържаха на напрежението и продадоха ХИМ-а на 85-90 за да влезнат пак на 60-65 ........ но ще купят чак на 1,40
сега погледнах темата ...... септември питаше кога ще дойде дивидента ........ след това си писал:
[ATTACH=CONFIG]n3570534[/ATTACH]
няколко месеца по-рано си предсказал какво ще направиш ...... чест и почитания
Това, дето си го цитирал, изобщо не е свързано с това, за което говорим. Ти видял ли си изобщо, какво си копи-пейстнал!?!?
Това бяха едни заяждания с друг мой "любимец" - голата глава.
Полки, да не би твоето репо да е безплатно, без да имаш лихва..ХАА..ХАА..Ама какво мъчиш се да забравиш за него и колко струва ли..
Полки заложи и апартамента и иди на палатка на Колежа..От там ще спамиш..НАЛИ СИ МНОГО СИГУРЕН В СОФИКС 820..
Полки ти толкова се притесни и излезе извън нерви, че взе да говориш и си мислиш, че си говорител на Форума- не си ПОЛКИ- ти си само един злощастен губещ аутсайдер и спамър..
И така ЗА КОЛКО Е РЕПОТО И КОЛКО ЩЕ ПЛАТИШ ЗА НЕГО..
Кире, спокойно, бе, човек ...... стискай кеша и си свиркай ..... не виждам какво те притеснява, че вече пяна имаш на устата...
Полки, да не би твоето репо да е безплатно, без да имаш лихва..ХАА..ХАА..Ама какво мъчиш се да забравиш за него и колко струва ли..
Полки заложи и апартамента и иди на палатка на Колежа..От там ще спамиш..НАЛИ СИ МНОГО СИГУРЕН В СОФИКС 820..
Полки ти толкова се притесни и излезе извън нерви, че взе да говориш и си мислиш, че си говорител на Форума- не си ПОЛКИ- ти си само един злощастен губещ аутсайдер и спамър..
И така ЗА КОЛКО Е РЕПОТО И КОЛКО ЩЕ ПЛАТИШ ЗА НЕГО..
Коментар