Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Полки, наистина много си изнервен и взе да лъжеш;..Ти като препоръчваш и хвалиш шитовете си много ли си прокопсал..Много пъти съм писал, че имам само дивидентни акции и то почти всички най- добри на БФБ..Доволен съм от тях..Тези, които се хвалите и препоръчвате акции го правите за да избивате комплекси и да си пробутвате шитовете след грешни решения.. От 2 години събирам кеш, който мога да вкарам за няколко дена където пожелая..За мен още е много рано..Кажи Полки колко плащаш и какви акции купи с репото, че толкова се притесни и все спамиш..
Купи си прозак и пий, че не ти е леко и скоро няма да стане ..Няма ли да препоръчаш и на другите да вземат репо като теб..Нали си ментор..Last edited by Kiro; 31.03.2020, 23:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
точно за същото ...... второто ти мнение противоречи на предното ...... двама човека ли сте които пишете с този ник...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
За кво?
кирчо е твоя човек .... пиши му на лично за да се разберете ..... аз не мога да ти помогна...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiлесбос, в предния ти пост писа:
а сега:
виж там разберете се с кирчо какви хапчета ще ти препоръча ...... не знам дали разбира от хапове, но поне дава излъчване на компетентен...
успех
Пак ти припомням че явно забравяш под шапка акъл няма
Хайде лягай да спиш ,че и сам не знаеш 7 кво пишеш !Last edited by lobos; 31.03.2020, 23:16.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПолки, купи си тези хапчета на много хора са помогнали..И не се притеснявай даже и да ти изгори репото..Това са само пари..
https://apteka.puls.bg/bg/obshta-kat...0mg-x-28-31418
и пак линкче ....... всяко мнение ти е или копи/пекст, или линкче ..... от навиците няма оттърване...
fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
всички сте се загрижили за моето репо ...... най-отговорно ви казвам да не се притеснявате за него =>>> няма как да гръмне ........ парите за затваряне на репото ще дойдат от друго място когато му дойде времето...
иначе имам пари и за покупки ..... не ме мислете
лягайте си и спете спокойно ........ препоръка е!!!
Коментар
-
Полки, купи си тези хапчета на много хора са помогнали..И не се притеснявай даже и да ти изгори репото..Това са само пари..
https://apteka.puls.bg/bg/obshta-kat...0mg-x-28-31418
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Кво ти пука кой ще продава като ти няма с кво да купуваш или те е страх да не гръмне репото
Още не си разбрал ,че си хванал дървото
иначе имам пари и за покупки ..... не ме мислете
лягайте си и спете спокойно ........ препоръка е!!!fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
след месец-два кешовците ще се оправдават, че карантината и стоенето у дома ги е предизвикало да продават без да мислят
нищо чудно да поискат ББ да им плати компенсации защото по време на карантината не е затворил борсата........ всичко затвориха тези комунисти, а оставили борсата да работи за да им приберат акциите за жълти стинки...
мутри, обирджии и какви ли не ще ни викат след месец-два
Още не си разбрал ,че си хванал дървото
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от strol Разгледай мнение
Хахахахаха…..
нищо чудно да поискат ББ да им плати компенсации защото по време на карантината не е затворил борсата........ всичко затвориха тези комунисти, а оставили борсата да работи за да им приберат акциите за жълти стинки...
мутри, обирджии и какви ли не ще ни викат след месец-два
fuск the bеаr - give me the bееr
- 2 Харесвания
Коментар
-
стават и тези работи ...... от напрежение превъртат ...... не им беше лесно ози месец...
ски слалома всъщност беше супер гигантски слалом ........ някои хора не издържаха на напрежението и продадоха ХИМ-а на 85-90 за да влезнат пак на 60-65 ........ но ще купят чак на 1,40
Да им се чуди човек а на 80-90 стотинки не им се хареса, е аз взех продадох и сега пак ти гледам сеираLast edited by lobos; 31.03.2020, 20:42.
- 1 like
Коментар
Коментар