IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това, че това е само една година за изминалите 9.Можеш ли да сметнеш, ако не за всеки 9години , а за всеки 7 скачаме с 30% процента, колко време ни трябва за да достигнем нивото от 2008гНещо много са слабички темповете на растеж за период от 9 години...Моля дай прогноза кога очакваш СОФИКС 1000 и СОФИКС 1800

Коментар

• Кире, виж с колко % се е повишил Софикс за последната 1 година и от началото на тази година. Теб какво те кара да смяташ, че няма да има подобни ръстове в следващите години?
      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Ами то някои са доволни и на малко , а други и на много не са доволни.Ти може и да си доволен на 3-4%, а другите да искат 10-12%... Щом не те интересува нивото от 2008г. какви големи инвеститори чакаш и кога..Можеш ли да ни обясниш защо все още не идват големите инвеститори , а в Румъния, Чехия и Словакия ходят..Явно големите инвеститори имат различни критерии от твоите и не са доволни от БФБ и не си влагат парите тук..Кога точно ги чакаш..
        Last edited by Kiro; 08.09.2017, 10:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Тази година да, а изминалите преди нея 8 колко беше ръста..И ти ли прогнозираш по 30% годишно вече всяка година.. Другите пазари, отдавна наваксаха и подминаха нивата си от преди кризата, а ние се питаме веднъж на 9 години доволни ли сме..
          Киро аз се интересувам от БФБ от 2012та и за този период съм МНОГО доволен. За мен не е краяна цел да стигнем предишните върхове а да изкарам добра доходност преди да се набалончи пазара което ще стане при влизане на големи обеми от запад. Трябва да знаеш вече че пазара е на цикли и е много важен тайминга.

Коментар

• Тази година да, а изминалите преди нея 8 колко беше ръста..И ти ли прогнозираш по 30% годишно вече всяка година.. Другите пазари, отдавна наваксаха и подминаха нивата си от преди кризата, а ние се питаме веднъж на 9 години доволни ли сме.. Тази твоя прогноза ще я запомня за СОФИКС 1000 и защо догодина , а не тази.., а дано ама надали..

Коментар

Нещо в последните 9 години са ни много лоши сценариите - дано се оправят в бъдеще..
              Лека нощ..
              Тая година 30% ръст на Софикс пак ли не си доволен? На депозит щеше 1% да изкараш та стига с тези оплаквания!
              Софикс 1,000 да стигнем до края 2018та пък след това пак ще го мислим. Централните банкери не бързат да увеличават лихвите и печатането на пари та и риска от криза е малък засега.

Коментар

• Момче, можеш ли да ми посочиш през колко от изминалите 9години СОФИКС е правил по 30% годишно, че си позволяваш да даваш такива смешни модели..Къде са големите инвеститори за да се правят тези проценти..Живота не е демо, където ти си майстор..Бъди реалист и чети вместо да си фантазираш..

Коментар

• Кире, не извъртай нещата! Задал съм ти въпрос и чакам отговор.

Коментар

• Големи глупости пишеш момче..Изтрий си поста, да не се излагаш..Аз ти пиша за пунктове на нарастване годишно, а ти можеш както искаш да си измисляш и нагаждаш сложни лихви...Каква сложна лихва при борсов индекс..Ти пак взе много да се отваряш на спам и глупости..Върти си демото и не давай акъл във форума- малко си чел и малко опит имаш..
                    Last edited by Kiro; 08.09.2017, 08:44.

Коментар

Всичко зависи от късмета и гледната точка.Които са нови и влезаха през последната година направиха 50%..А другите - за 9 години Софикс колко се е възтановил- 400 пункта, а кога ще стане 1800..То по 100 пункта да прави на година ще трябват още 11 години, но дали ще може да ги прави след като развитите пазари стигнаха и задминаха нивата си от преди кризата..Говори се за нова криза до 2-3 години..А чужди инвеститори, няма и няма..

Да музика има , но засега често е реквием..
                      Пълни глупости! Кире, за баламурници ли ни мислиш?! Ти за ефекта на сложната лихва чел ли си нещо? Защо смяташ покачването на индекса в абсолютна стойност, а не в проценти? За колко години Софикс ще стане 1800, ако се качва с 20-30% на година?

Коментар

• Изравняването на стандарта на живот е ключово за приемането ни в еврозоната

http://www.economic.bg/bg/news/8/izr...vrozonata.html

Коментар

• Минка, според моите изчисления софия е на високо а искъро - на дълбоко, ))) да оставим шегата - София е на 500 до 700 метра височина (4-то място в еропа) това - само след няколко години може да се окаже съвайварско, Но има и друго - не само височината е важна - важни са слънце, въздух, вода, енергия и др.Все пак софия има добър шанс. (++, за радост на Кирето)
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Изобщо не съм пил днес..Можеш ли да ми обясниш , ако изобщо имаш половин милион , какво ще те накара да ги вложиш точно на БФБ и то сега..
                            Ти да не си пийнала, че разсеяно не ми отговаряш на въпроса за прогнозата за ръста в следващите 3 години- по колко мислиш, че ще правим - по 200-300 пункта ли на година, че предлагаш да се инвестират 500000..
                            И аз ако мога да се намеся: бих инвестирал 500 к., за да натрупам "богатство" и да накупувам апартаменти в София, че щели да стигнат тия в Париж. Така казаха в другата тема.

И да добавя: на БФБ съм от 2001 г.

Коментар

• Сори - цял ден съм на монитор и ми се замъглява вече погледа, особено като бързам да напиша преди да ми се изгуби мисълта.Иначе казано - по това време правя синтактични грешки.
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Нещо в последните 9 години са ни много лоши сценариите - дано се оправят в бъдеще..
                                Лека нощ..

Коментар

X