Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнениеКак се обърнаха нещата.
Кръговрат!
Който остават в отбора на мечките, слага каска.
В момента се чудя имам ли интернет , платфортата ми зачекна или нема сделки....
Ти какво мислиш по въпроса за каските....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОт кога имаш общо с борсови мъдрости?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЯ да ми кажеш къде да сложа каска.....
тези който скачат най много после ще падат най много ако спре ралито.....борсова мъдрост....
Оборотчето се държи на предполагам на предварителни сделки в Фиб и ХИМ на нива 2,30 и 1,25 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЯ да ми кажеш къде да сложа каска.....
тези който скачат най много после ще падат най много ако спре ралито.....борсова мъдрост....
Оборотчето се държи на предполагам на предварителни сделки в Фиб и ХИМ на нива 2,30 и 1,25 ....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнениеКак се обърнаха нещата.
Кръговрат!
Който остават в отбора на мечките, слага каска.
Оборотчето се държи на предполагам на предварителни сделки в Фиб и ХИМ на нива 2,30 и 1,25 ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКато гледам мечетата хубав пердах отнасят по някои позиции
Кръговрат!
Който остават в отбора на мечките, слага каска.Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТвоето мнение отдавна никой не взима на сериозно.....
За съжаление се дискредитира с фалшиви ъпове .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВие майтап ли си правите?
Вече мина 12 часа, а има изтъргувани акции само по 16 позиции! Това е смешна работа. Борсата е абсолютно умряла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТова си е твое мнение, което е доста различно от моето.
За съжаление се дискредитира с фалшиви ъпове .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВие майтап ли си правите?
Вече мина 12 часа, а има изтъргувани акции само по 16 позиции! Това е смешна работа. Борсата е абсолютно умряла.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКато гледам мечетата хубав пердах отнасят по някои позиции
Вече мина 12 часа, а има изтъргувани акции само по 16 позиции! Това е смешна работа. Борсата е абсолютно умряла.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар