Поредния набълбукал се изпуши.Слаби нервички слаби.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе днес борсата работеше ли ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениена 30 да не съм луд аз вече купувах и продавах тези на 30 на 32 ....
Сега чакам надолЕ.....
Като ги удари некой тайфун по основните позиции и ще правят подаръци ,щото ще смятат че нема поне година да се събудят табаците ....Last edited by Grosss; 25.08.2016, 07:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПочивам си в тази тема ,щото нема кой да ми продаде Табаци....а и хващам нервите на ъпърите ,почват да издишат ,като получа неколко лични обиди от неколко отбрани екземляри ,ми става ясно че ралито свърши...Още има надежда за ралито ,въпреки първите наченки на нерви.......
. То това е детската болест на инвеститора други да са му виновни и да му бутат пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВчера като минаха 12000 бр ти къде бля?
Сега чакам надолЕ.....
Като ги удари некой тайфун по основните позиции и ще правят подаръци ,щото ще смятат че нема поне година да се събудят табаците ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПочивам си в тази тема ,щото нема кой да ми продаде Табаци....а и хващам нервите на ъпърите ,почват да издишат ,като получа неколко лични обиди от неколко отбрани екземляри ,ми става ясно че ралито свърши...Още има надежда за ралито ,въпреки първите наченки на нерви.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеОтварям форума и какво да видя? Кибиците пак се изнервят.а и хващам нервите на ъпърите ,почват да издишат ,като получа неколко лични обиди от неколко отбрани екземляри ,ми става ясно че ралито свърши...Още има надежда за ралито ,въпреки първите наченки на нерви.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИмам усещането, че потеглихме......
Успех !!!
А аз имам чувството че потеглихте към разпродажбите и скоро ще разкарам ССВ който имам ....
Всички позиции без Хиката са на пазарен максимум...без интерес за покупки към тях...
Нужен е успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе днес борсата работеше ли ??Съдейки по злобата Ви предполагам, че вашите акции са останали в страни от това движение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАбе днес борсата работеше ли ??
Бачка, ама с определени акции
Коментар
Коментар