Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
The strongest stand last.
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОтново ме излъгахте, да погледна сесията. 300к оборот, аз разлика от преди вчера, онзи ден, миналата седмица и преди половин година - не виждам!Като дръпне индекса едни 20-30%, а най-подценените позиции 50-60%, вече се включва масата.. като тук влизат и т.нар. "умни пари" - ПФ, ДФ и пр. меринджеи профита, които дотогава са неглижирали пазара ни, а в един момент се сещат че го има и могат да направят пари на него. Е, тогава вече и оборота е доста по-висок. Ако искаш чакай този момент.. всеки си знае най добре кога и как иска и му е комфортно да търгува
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОтново ме излъгахте, да погледна сесията. 300к оборот, аз разлика от преди вчера, онзи ден, миналата седмица и преди половин година - не виждам!
А нали не си забравил че още Христо Стоичков е казал "Който играе - пичели"!!!!??)))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеНе е май само фондчето на Никито на пазараи други фондове май се показват
)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеЛека по лека и нещата си отиват към бойда му мислят мецаните
Бавно се случват нещата на БФБ но тръгнахме нагоре и при тази ниска ликвидност да му мислят кибиците без акцииДесетки милиарди стоят без доходност в БГ и БФБ ще е все по търсена от инвеститорите.
През 2017 ще тръгне и търговията по регионалната платформа СЕЕ Линк и това допълнително ще подкрепи пазара. При ръста който се очаква в региона ще има огромен интерес за регионални продукти.
Коментар
-
Лека по лека и нещата си отиват към бойда му мислят мецаните
Бавно се случват нещата на БФБ но тръгнахме нагоре и при тази ниска ликвидност да му мислят кибиците без акцииДесетки милиарди стоят без доходност в БГ и БФБ ще е все по търсена от инвеститорите.
През 2017 ще тръгне и търговията по регионалната платформа СЕЕ Линк и това допълнително ще подкрепи пазара. При ръста който се очаква в региона ще има огромен интерес за регионални продукти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТака се правят пари.
Ставам рано за да прочета тук-там нещо.Трябва да съм информиран, за да знам как да действам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСофиксчо ами теб сън не те лови бе.Рано рано си влязъл във форума.Що така бе мойто момче?
Ставам рано за да прочета тук-там нещо.Трябва да съм информиран, за да знам как да действам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАре спри се де!
Не усещаш ли че ставаш нагъл?
Започвам да си мисля, че влизаш във форума само за да дразниш хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПоредния набълбукал се изпуши.Слаби нервички слаби.
Не усещаш ли че ставаш нагъл?
Започвам да си мисля, че влизаш във форума само за да дразниш хората.
Коментар
Коментар