If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Обвързването на европейските субсидии със спазването на върховенството на закона е справедливо предложение, заяви еврокомисарят по бюджета Гюнтер Йотингер преди срещата на високо равнище за следващата многогодишна финансова рамка, предаде БНР. Форумът, състоял се в НДК, е посветен на кохезионната политика на ЕС: "Перспективи за конвергенция и устойчиви региони след 2020 г."
А не беше ли потресен от това,че Путин протяга за ръкостискане,а Борисов почва да го прегръща! Или пишеш на ангро без да си гледал видеото защото то е много показателно,а коментарите под него са мелочи....
Голямата срамота е пустото БГ-сервилнечене, което май е по-древно и от най-древната професия.
Шоу си беше отвсякъде това изпълнение ! На наш Тиквеник не му увря тиквата, че само с прегръдки и целувки не става работата ! А без да прави реформи и без да заработят институциите в държавата нищо няма да се получи !
А не беше ли потресен от това,че Путин протяга за ръкостискане,а Борисов почва да го прегръща! Или пишеш на ангро без да си гледал видеото защото то е много показателно,а коментарите под него са мелочи....
Голямата срамота е пустото БГ-сервилнечене, което май е по-древно и от най-древната професия.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Кешират по 5 лева на ден.
А вие всички като тръгнете да купувате, яко ще ме хванете за дъното.
Но това си е ваш проблем, разбира се и мен това изобщо не ме интересува.
Козлик,а интересува ли те,че от години си се натутурузил на борсата,едни козички само са ти останали.
Кешират по 5 лева на ден.
А вие всички като тръгнете да купувате, яко ще ме хванете за дъното.
Но това си е ваш проблем, разбира се и мен това изобщо не ме интересува.
Избягвам да давам крайни оценки, но не мога да се стърпя ...
Доколкото си спомням той беше написал нещо от сорта , че : няма как да спечелиш ако не излъжеш ....
Много падна нивото ...стана кат Жунгла
Коментар