If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Индианеца за разни пързалки бърбореше и аз викам дай един път да го послушам тоз чиляк и приготвих едни левове да купувам на безценица, ама на, греда, индианска греда.
Индианец, ко да ги прая тия пачки сега! Ей, тука около мене танцуват едни с хубав тен.
Освен да им ги бутам между циците.
Г-н Груев, подценявате Тони или надценявате себе си. Честно казано ми е трудно да преценя.
надценявам се, споко 4д, даже много се надценявам. Всъщност знам, че нищо не знам. Обаче вие знаете много, убеден съм, поне колкото Тони, когото познавам виртуално от прохождането му тук и въпросите, които задаваше. Така че нека не ви е трудно да прецените, надценяването ми е втора природа
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ок!Звучиш бодро ,това е добър знак!Обикновено си навътре с с информацията около стратегията на Чичо,дано и сега е така!
Поздрави!
Tони и навътре с инфото Без да се обиждаш Тони, уважавам военните от царско време, съпругът на сестрата на баба ми е бил царски офицер, но все пак предполагам, че аз, който няма и една акция на фармата, имам повече инфо от него, дори и за сувенирчетата на чича му
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Някак небрежно ще пусна тази новина тук, небрежно но нежно да не разместя на някой чертичките и боба!!!
Гледам, че и Георгиус май ще падне курбан, та... да си знаете
Някак небрежно ще пусна тази новина тук, небрежно но нежно да не разместя на някой чертичките и боба!!!
Гледам, че и Георгиус май ще падне курбан, та... да си знаете
Коментар