Първоначално изпратено от kurta007
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Смешна работа....смешна. 440к лв оборот до момента, което е 40 биткойна хахааИ то в промоционален ден без такси до 30к(които лимит също е смешен и ненужен) .Ми че то има поне 70-80 крипто борси ,коя от коя по смешни, с по-голям оборот.
Вместо държавата да сложи данък за 2,3,4 имот ,едно за да спре презастрояването ,едно да спре и този надут с хелии имотен балон ,и тези хора вместо да стават роби на банките до живот, и да дължат пари пак до живот като пукне балона,тези хора можеха да инвестират на БФБ ,и в икономиката на държавата. Сега ,не съм специалист,но има много начини държавата да направи инвестирането на родната си борса изгодно.
Просто аз виждам че няма големи риби (маркет мейкърите) а само дребни цаци .Щом аз,вчерашен дрислъо ,съм виновен за един голям % от този дневен оборот,смятай за каква пародия говорим
А добра,работеща ,борса трябва да има.Бг икономиката се развива добре ,и хората могат да ре-инвестират в нея,като по този начин ще се подпомогне благосъстоянието на всички.Не може и пенсионни и кви ли не фондове ,да подпомагат чужди икономики,като с нищо не сме по назад от тях.Поне от някой от тях.Трябва да се направи нещо.15г никакво развитие.
А и още нещо,еми не може с 0.4-0.5% такси на брокерите да се привлекат търговци и да да вдигнат оборотите и да живне борсата.На другите пазари на който търгувам, таксите ми са от 0% до 0.10% най големите.Тук ми свалят 10 кожи буквално ,или 10 пъти по-високи такси.А имам мерак да търгувам,ама с тези такси ,а и ниска ликвидност ,няма как !Last edited by kurta007; 13.06.2018, 17:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеКато гледам, днес някой голям излиза от ключови позиции, за да изкупи Градуса сигурно...(костолани рулс)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеКолеги,
Комисионните после ли ги връщат ? ,понеже на мен си ми вземат таксатаС Карол Брокер съм,сделки до 2к
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеКолеги,
Комисионните после ли ги връщат ? ,понеже на мен си ми вземат таксатаС Карол Брокер съм,сделки до 2к
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеИронизирамВпрочем, оборотът за няколко минути се удвои!
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеКато гледам, днес някой голям излиза от ключови позиции, за да изкупи Градуса сигурно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеКато гледам, днес някой голям излиза от ключови позиции, за да изкупи Градуса сигурно...
Коментар
-
Коментар
Коментар