Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
-
Герберчета, и тогава имаше като Вас членове на БКП нали вождовете Ви са от тази партия на сладки служби..И тогава имаше министри със РАБФАК и деца на ЦК на БКП министри и сега има нали..Лошото е, че тогава нямаше кражби за милиони и милиарди..Ама сегашните комунисти го усвоиха и това..Медиите са същите пак комунистически и послушни..Сега сме по- добре - престижно 111 място по свобода на медиите..Сега е по- добре най- бедни и корумпирани сме в ЕС..Иначе пак имате комунистически вожд и все него избирате..На конгресите няма други кандидати освен него за вожд на БКП- ГЕРБ..Сега е много по- добре и щастливо- има ровещи по кофите щастливци и то българи..Да се чуди човек какъв напредък постигнаха комунистите и децата им само за 28г..Комунистите намериха своята ниша и не спират краденето, лъжите и корупцията..
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Здравко, за тези 10 години голям % от участниците тук са направили 4, та и 5 цифрени доходности, вярвам в това! Аз например съм тук от 7 години, влезнах при над 400, минах през дъното от 270 ли беше и към днешна дата сметките ми показват положителна доходност от над 160%. Това при безоброзни грешки и при положение, че като влизах нямах абсолютно никакъв хал-хабер от акции. Много се надявам и следващите 10 години да са такива и да постигна такава доходност. Ако това стане, ще се пиша за себе си професионалист и нямам абсолютно нищо против да се случи така, даже ми е нещо като мечта/ цел. Когато влизах си казвах, че ако успея с пасивност да си докарвам 1 пенсия, ще бъда много щастлив. Това вече е факт, но вече искам да изкарвам пасивно /само от дивиденти/ поне толкова, колкото да ми стигат да поддържам сегашния си стандарт.
Проблемът на много от старите играчи е че все връщат лентата на 2007-2008 но същият балон трудно се надува на следващ цикъл а обикновено трябва време и силен фундамент да се достигне предният връх. В момента всеки говори за криза в развиващите се пазари и търговски войни и е нормално пазарът да е по предпазлив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Корекцията може да тип консолидация и да се точи във времето десетилетия или столетия. И вътре да има големи бичи и мечи пазари. Годините на растеж срещу стагнация или свиване на Българската икономика за 30 години са приблизително равни, без да включваме следващия мечи цикъл който не се знае колко ще е тежък .Отделно демографията е брутална. и няма изгледи да обърне.Възхода на популизма с комбинация с рекордни глобални дългове предвещава не само икономически колапс.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПрез 89г. хората бяха пълни с надежда за хубав живот..Бяха отворили границите и първите заминаха на запад и в Канада..Що се отнася за щастието сега то е много повече..Можеш да търкаш билетчетата на ВБ и ШИШИ всеки ден, можеш да взимаш много бързи кредити със 120% лихва, можеш да емигрираш както направиха 2 милиона българи, защото им омръзна прекрасният живот тук..Могат и да ти вземат апартамента съдии изпълнители, а тогава не можеше..Даже не можеше тогава да си купуваш качествена храна като сега пълна с нитрати и ета..Сега щастието е по- голямо , сега и управляващите комунисти са много по-лъжливи и крадливи..
.
Кире, кандидатирай се и дай алтернатива за управление.
Кире, на теб като не ти върнат парите, които си дал назаем, не викай съдия изпълнител, а ги преглътни.
Кире, започни да произвеждаш качествена храна, ето ти втора ниша.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Мислиш ли, че през 1989 г. хората са живели по-богато от днес?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПрез 89г. хората бяха пълни с надежда за хубав живот..Бяха отворили границите и първите заминаха на запад и в Канада..Що се отнася за щастието сега то е много повече..Можеш да търкаш билетчетата на ВБ и ШИШИ всеки ден, можеш да взимаш много бързи кредити със 120% лихва, можеш да емигрираш както направиха 2 милиона българи, защото им омръзна прекрасният живот тук..Могат и да ти вземат апартамента съдии изпълнители, а тогава не можеше..Даже не можеше тогава да си купуваш качествена храна като сега пълна с нитрати и ета..Сега щастието е по- голямо , сега и управляващите комунисти са много по-лъжливи и крадливи..
- 1 like
Коментар
-
През 89г. хората бяха пълни с надежда за хубав живот..Бяха отворили границите и първите заминаха на запад и в Канада..Що се отнася за щастието сега то е много повече..Можеш да търкаш билетчетата на ВБ и ШИШИ всеки ден, можеш да взимаш много бързи кредити със 120% лихва, можеш да емигрираш както направиха 2 милиона българи, защото им омръзна прекрасният живот тук..Могат и да ти вземат апартамента съдии изпълнители, а тогава не можеше..Даже не можеше тогава да си купуваш качествена храна като сега пълна с нитрати и ета..Сега щастието е по- голямо , сега и управляващите комунисти са много по-лъжливи и крадливи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Ми той не си е тръгвал от 89 г. с некви периоди на съживявания. Колкото да се увлече тълпата.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМонти, апокалипсиса наближава ли!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Не знам как да ти го кажа...
В НОИ през 2008 г имаше осигурени на инвеститор над 25 човека сега и един няма....
А Люкчо е станал късогледал и започнал покер да играе....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Монти, за миналото съм използвал само факти и цифри, а за бъдещето казах, "че ще се радвам да бъде същото" - въобще не знам какво ще бъде.
Това с големият % спечелили много и аз си мислих че е заблуда, но само докато не се видях с 2-3 човека и набързо си промених мнението.
Докато живеем в капитализъм, нещо, което вярвам че ще е факт в следващите поне 10-20 години /за добро или зло/, борсата няма как да затвори. Най-малко пък аз бих я затворил - искам да я има и ми е приятно да "цъкам", въпреки че съм класически пример на дребна и неразбираща рибка. Смятай, щом аз не искам да затваря, какво мислят хищниците......
Апокалипсиса на БФБ просто няма как да дойде по мое мнение от БГ. А за големите в световен мащаб съм се отказал да мисля, просто няма смисъл. Ако можех да предвидя какво ще стане в глобален план, нямаше и да погледна БФБ-то.......
В НОИ през 2008 г имаше осигурени на инвеститор над 25 човека сега и един няма....
А Люкчо е станал късогледал и започнал покер да играе....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
15% ,
Не искам да те опонирам ама .....щото е загуба на време....моето и твойте надежди .
Ти и прецаканото бяхте от една кръвна група ,реалистите.....
Виждахте нещата в истинския си вид а сега с времето почвате да чакате някоя Висша сила да ви помогне.....
Сега с времето почвате да чакате И късмета да ви удари по челото.....
Това с Големия процент спечелили е най голямата Лъжа която съм чувал.....
През 2007 съм си писал с над 200 човека а форума се ползваше от няколко хиляда ...
Сега активните и неактивните участници са малко над 50....
И то най отчаяните и заблудените ,така изглеждат печалбарите от БФБ.....аз също се слагам в тези сметки ....
Преди имаше креативност а сега прекарай другарче.....
Щото борсата от 1900 пункта сега е на 600 това е истината....а сме в 10 години възходящ цикъл ами в нисходящия Що ще правите....
Ами Ще я закриете ......
Ще закриете и сметките както хилядите преди вас......но това е при Криза.....
Щото надеждата при възходяж цикъл е едно но друго е при Апокалипсиса....
Всичко е на тезгяфа...
А даже да няма криза ами като почнат от 2022 г да продават ПФ....мама миа.....
Това с големият % спечелили много и аз си мислих че е заблуда, но само докато не се видях с 2-3 човека и набързо си промених мнението.
Докато живеем в капитализъм, нещо, което вярвам че ще е факт в следващите поне 10-20 години /за добро или зло/, борсата няма как да затвори. Най-малко пък аз бих я затворил - искам да я има и ми е приятно да "цъкам", въпреки че съм класически пример на дребна и неразбираща рибка. Смятай, щом аз не искам да затваря, какво мислят хищниците......
Апокалипсиса на БФБ просто няма как да дойде по мое мнение от БГ. А за големите в световен мащаб съм се отказал да мисля, просто няма смисъл. Ако можех да предвидя какво ще стане в глобален план, нямаше и да погледна БФБ-то.......Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Здравко, за тези 10 години голям % от участниците тук са направили 4, та и 5 цифрени доходности, вярвам в това! Аз например съм тук от 7 години, влезнах при над 400, минах през дъното от 270 ли беше и към днешна дата сметките ми показват положителна доходност от над 160%. Това при безоброзни грешки и при положение, че като влизах нямах абсолютно никакъв хал-хабер от акции. Много се надявам и следващите 10 години да са такива и да постигна такава доходност. Ако това стане, ще се пиша за себе си професионалист и нямам абсолютно нищо против да се случи така, даже ми е нещо като мечта/ цел. Когато влизах си казвах, че ако успея с пасивност да си докарвам 1 пенсия, ще бъда много щастлив. Това вече е факт, но вече искам да изкарвам пасивно /само от дивиденти/ поне толкова, колкото да ми стигат да поддържам сегашния си стандарт.
Не искам да те опонирам ама .....щото е загуба на време....моето и твойте надежди .
Ти и прецаканото бяхте от една кръвна група ,реалистите.....
Виждахте нещата в истинския си вид а сега с времето почвате да чакате някоя Висша сила да ви помогне.....
Сега с времето почвате да чакате И късмета да ви удари по челото.....
Това с Големия процент спечелили е най голямата Лъжа която съм чувал.....
През 2007 съм си писал с над 200 човека а форума се ползваше от няколко хиляда ...
Сега активните и неактивните участници са малко над 50....
И то най отчаяните и заблудените ,така изглеждат печалбарите от БФБ.....аз също се слагам в тези сметки ....
Преди имаше креативност а сега прекарай другарче.....
Щото борсата от 1900 пункта сега е на 600 това е истината....а сме в 10 години възходящ цикъл ами в нисходящия Що ще правите....
Ами Ще я закриете ......
Ще закриете и сметките както хилядите преди вас......но това е при Криза.....
Щото надеждата при възходяж цикъл е едно но друго е при Апокалипсиса....
Всичко е на тезгяфа...
А даже да няма криза ами като почнат от 2022 г да продават ПФ....мама миа.....
- 1 like
Коментар
Коментар