Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеMaverik, еуфорията и паниката са най-големия враг на инвеститорите и спекулантите...... когато са ги обхванали тях, де ..... иначе като обхванат другите е хубаво ..... Не виждам еуфория а паниката, която се опитвате да сътворите е много недохраненаОчаквах малко повече от "моите" отчети, та изобщо не съм еуфоричен лично аз.
Днес в темата на фармата постнах това:
"90 процента от играчите на борсата нямат идеи, а да не говорим за разсъждения. Дори играчите на тото и залагащите на надбягвания имат идеи и мотивация. Играчите на борсата най-често вървят сляпо с масата. "
И модератора ми изтри поста...,Нямам представа /модератора/, дали има общо със стария ник... @XY
Коментар
-
Maverik, еуфорията и паниката са най-големия враг на инвеститорите и спекулантите...... когато са ги обхванали тях, де ..... иначе като обхванат другите е хубаво ..... Не виждам еуфория а паниката, която се опитвате да сътворите е много недохраненаОчаквах малко повече от "моите" отчети, та изобщо не съм еуфоричен лично аз.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Олелееее..., тука к'ва еуфория тече от отчетите...
Ама що ли се чудя...,то на кой да продадеш..., освен на... телета...
п.п. както lobos е казал... - изхода..., гледай изхода... да не стане като в клипчето, което си постнал днес... в СТЕНАТА и.... на земята....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЧудесни отчети до тук, може би малко повече от Алб очаквах!
Сипвам си наздраве на всички бици, че и на сривльовците, които съм сигурен че след 1-2 седмици при затвърждаване на възхода ще се окажат пълни с акции купени на дъното
Наздраве!!!
Изхода е много ,много тесен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеИ днес нямаше потоп...Наздраве на компанията!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПоне да я беше смачкал бика, та да се гордее после...Пък тя сама се натресе в стената....Самопрецака се !
Жена.....
Коментар
Коментар