If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми не на борсата що ги няма ?
Що не купуват артиите от БФБ като всичко е Ок
Или това не го разбираш?
Сега стандарта е голям
Ама инвеститорите нещо не го разбират
А защо борса е не ликвидна?
При тази цветуща държава защо тук няма ликвидност с в съседна Румъния има?
Кое кара JP Morgan Morgan Stanley да инвестират в Румъния а не в България?
Не може да срутиш цените с 90% и да чакаш големите да се върнат.На Артио му събуха гащите и някой тогава се кефеха и ето го
резултатът.Не на последно място неликвидна борса ,първо купуваш и после се чудиш на кого да продадеш.
А защо борса е не ликвидна?
При тази цветуща държава защо тук няма ликвидност с в съседна Румъния има?
Кое кара JP Morgan Morgan Stanley да инвестират в Румъния а не в България?
Уважаеми 4Д, за съжаление 90% от поста ти е политически в защита на правителството..Това напълно ме убеждава , че си зависим под една, или друга форма от управляващите..Това разбира се те прави неспособен да си независим и меродавен икономист.Още повече, че ти се криеш зад пропагандни клишета за големи икономически успехи, без да сапоставяш даните с нашите конкуренти .
Още от 18 век Ж.Ж.Русо и Волтер издигайки принципите на гражданите интелектуалци проповядват, че умният , интилигентен човек трябва да е винаги срещу властта и да я критикува..Аз съм привърженик на тази практика, а тя се и проповядва и до ден днешеш в цяла Западна Европа..
На тях им е чужд вашият култ към личността, възхвала на вожда, купуване на медии за възхвала и едноличната диктатура..Конгреси, където се скандира името на вожда и няма друг кандидат на изборите освен Вожда..Разбира се има и други примери- Живков, Путин, Ким Ир СЕН..
Аз винаги съм бил и съм критикувал властта.
Както правилно отбеляза Лобос, няма как да вярват на комунистическите Ви дитирамби хората- милиони с пенсии по 100 евро и заплати по 200евро..Като е толкова хубаво защо прогонихте 1,5-2 милиона българи през терминал 1 и 2 и досега децата ни бягат,,Що се отнася до изброените предприятия , те и преди Вас бяха добри и сега са добри, въпреки Вас..Моля посочи ми какъв е Вашият принос..Може би , че не са като КТБ..
Пак искам да ти припомня , че първият път гласувах за твоите хора- Борисов, но видях , че надминава всички предходни по това, в което ги обвиняваше..Виждам , че обещаваш още по -голям разцвет на икономиката..Тези от които си зависим членуваха в една партия, която обещаваше Комунизъм и рог на изобилието..Ти ми кажи кога и как - след колко време ще достигнем обещаните 70%..Вече видяме , че четвърта година не сме достигнали според твоята прогноза СОФИКС 1000 пункта..
Все пак искам да ти кажа , че за мен са важни резултатите- Ако в следващата година СОФИКС стане 1000 пункта- вече ще е 5та година , а в следващите 3- 2000пункта..до края на мандата Ви ти обещавам да гласувам пак за ВАС и да призная геният на ВОЖДА и Ръководителя..Нали не се сърдиш, че всички тук искаме да ни поскъпнат акциите и не се задоволяваме само с празните обещания и фалшивите новини ..
Казваш , че Основният проблем в България не е материалното. То ще се подобри много бързо. Проблема е в човешките отношения...Като как така Вие лапате суджука и комисиони- твърди се за корупцията от ЕС, а за другите проблема не бил материален..Да ти припомня, че всеки народ иска все повече материални придобивки от управляващите, независимо колко е богат- Пример САЩ..А в бедна България няма такива проблеми нали..
Моля те да не се дразниш, аз с нищо не те обиждам, това е само спор..А ти не отговаряш на никой от въпросите ми за доходите, демографията, корупцията и бедността..
Реклама на какво ,че тук всеки ден се бият хора от роми и наказани няма ,банката гръмна 2014 и до сега какво?
Някой наказан има ли ?-не няма и да има и в Испания пролетта гръмна банка но инвеститори има а тук Не днес нямате и 500к оборот ?
Не може да срутиш цените с 90% и да чакаш големите да се върнат.На Артио му събуха гащите и някой тогава се кефеха и ето го
резултатът.Не на последно място неликвидна борса ,първо купуваш и после се чудиш на кого да продадеш.
Недостатъчна реклама, а и с една банка се случи нещо през 2014 г.
Реклама на какво ,че тук всеки ден се бият хора от роми и наказани няма ,банката гръмна 2014 и до сега какво?
Някой наказан има ли ?-не няма и да има и в Испания пролетта гръмна банка но инвеститори има а тук Не днес нямате и 500к оборот ?
70% номинало или PPP ? И коя година ? 4Д проблема е че много бавно става това догонване и можещите хора продължават да се махат. След 10 години броят на циганите и пенсионерите ще още по голям та кой ще движи тоя ръст бе човек?
Сега трябва да се вдига стандарта и правят реформи! Сега трябва да се вземат мерки за демографията а не някога си в бъдещето.
Ми не на борсата що ги няма ?
Що не купуват артиите от БФБ като всичко е Ок
Или това не го разбираш?
Сега стандарта е голям
Ама инвеститорите нещо не го разбират
Недостатъчна реклама, а и с една банка се случи нещо през 2014 г.
Киро, говориш толкова много лъжи за мен, че въпреки нежеланието ми да комуникирам с теб ми се налага. Аз съм обсебен от борсата и икономиката. Ставам и лягам с нея дето се казва. Изобщо не се гордея с това и осъзнавам недостатъците. Затова искам сериозно отношение към икономиката и борсата. На моменти може и да съм имал по-остър език когато насреща си имам агресивни глупаци. С годините бавно помъдрявам и успявам да ги подмина някак си. Не винаги ми се получава за съжаление. Описанието което ми даваш е смехотворно. Няма никаква връзка с действителността. Понеже ме описваш ще се опитам да ти върна жеста. Виждам обсебен от политиката човек, който живее с ненависта си към ГЕРБ, България и всичко хубаво което се случва наоколо. Сякаш се будиш и лягаш с мисълта за Бойко Борисов. Пишеш само за него и пускаш сексиски вицове (някои от тях не са лоши). Изобщо не си чел статията, която ти пуснах. Всеки логически довод бива притъпен и подтиснат от емоцията, от запалянковщината в теб. Тезата ми е ясна. Българската икономика се подобрява и ще продължи да се подобрява без значение кой е на власт до достигане на 70% от средното за ЕС. Никога не съм твърдял, че нещата тук са перфектни. Говоря за делтата а не за абсолютното състояние. Обаче за теб всеки, който даде положителна прогноза за някой икономически параметър е гербаджия. Но за твое съжаление се случват толкова много добри неща наоколо. Виж резултатите на една Софарма. Виж разрастването на Алкомет и Монбат. Дори ненавистният на теб Дачев се справя отлично. На моменти ми изглеждаш като стар динозавър в бизнеса от деветдесетте години, който е отпаднал с времето и сега обвинява за всичко някой друг, но не и себе си.
Има и още нещо, което за мен е важно. Основният проблем в България не е материалното. То ще се подобри много бързо. Проблема е в човешките отношения. Там нещата трудно ще се разрешат.
Успех в търговията.
70% номинало или PPP ? И коя година ? 4Д проблема е че много бавно става това догонване и можещите хора продължават да се махат. След 10 години броят на циганите и пенсионерите ще още по голям та кой ще движи тоя ръст бе човек?
Сега трябва да се вдига стандарта и правят реформи! Сега трябва да се вземат мерки за демографията а не някога си в бъдещето.
Коментар