+1 Това е реалистичното мнение. Освен това стига вече с това бягане. Не всички сме изпаднали за един къшей хляб и хукнали като някакви бежанци... Изобщо ето една радикална идея - може би ни харесва да сме там, където сме? Може би сме доволни от живота си? А имаме и много опции. На света има почти 200 държави... защо човек трябва да се ограничи само в една? Какво прахосничество - има толкова много да се види по света, а всички живеем само по веднъж... Аз никога не съм мразел България, има си и + и -. Но как примерно да се сравнява кариера и живот в някой от глобалните алфа градове с България? Няма как - това са напълно различни преживявания. За това не е виновен ББ или някой друг, вероятно и комунистите дори не са виновни, просто на някои места има капитали, глобализация и империя от 200-500-1000 години насам... няма как да е същото в България - историческият контекст е друг.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Моля те да не се дразниш, аз с нищо не те обиждам, това е само спор..А ти не отговаряш на никой от въпросите ми за доходите, демографията, корупцията и бедността..
- 15 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНякой от оптимистите ще ми отговорили на един въпрос ?
Кое кара JP Morgan Morgan Stanley да инвестират в Румъния а не в България?
За БФБ : малко нови компании и повече напускащи, няма нови инструменти освен Експат, няма приватизация, няма ликвидност.....
А има такъв потенциал за правене на пари при тея лихви но нищо не се прави. В един момент ще дойде кризата на запад а ние още не можем да раздвижим борсата.
Коментар
� -
taka беше. Доста преди банковите заигравки, Затова и се чудя на lobos, защо изобщо го споменава. Данске се наиграха с мерак, доставиха огромно удоволстиве които играха срещу тях , а още тогава тук във форума netware5 обясни достатъчно ясно какво ги чака, Който чел - чел)))) На lobos му е простено, той се моташе из латино борситеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеако левски беше с ботуши, нали знаеш
А ще подаде вода на друг
Коментар
� -
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение+) А какво да кажем за онези изумруди Данске, които играха срещу борда, егаси ушивката която си направиха ))) Вместо да ловят сьомги и да продават спрофит се самоизиграха с мерак
Коментар
� -
Първоначално изпратено от FiscalistА какво да кажем за това че Goldman и BlueCrest Capital Management са в топ държателите на БГ ДЦК???Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dolce Разгледай мнение
Рейтинга ни е неинвестиционен (демек боклук)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Еми и с дълга е ок и рейтинга тогава защо не ни виждат
Коментар
� -
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Еми и с дълга е ок и рейтинга тогава защо не ни виждат
Коментар
�
Коментар