Първоначално изпратено от kurta007
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Много самоуверено пишеш, което не е много добре ! Хайде да не си мерим сделките и обемите става ли ? То се вижда що за оборот правите !
Задал съм въпрос,на който ми отговаряш "Аз съм много голямата работа и търгувам от десетки години тук, и няма никакви проблеми ! Проблема е в теб "
А да де,ама не е в мен.И проблеми има и то доста шокиращи,макар и за опитен овчарски влЪк като мен .Така че като не можеш да дадеш смислен отговор,няма нужда от спам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
Какво търгуваш с години,като то има 20 сделки за целия денАз за 1 седмица сигурно имам повече сделки отколкото ти за 1г.
И проблема не е в платформата,а този който ти зарежда сумите в нея.Не искам да споделям лична информация,ще видя понеделник какво ще ми кажат,но аз съм леко в шок.Аре първия път си викам,случват се грешки,затова е съпорта обаждаш и го решават.Ама за 1 седмица да ми направят 3 сериозни фала,нещо не е наред тука баце !
Но най-вероятно нещо аз съм се объркал,щом казваш .!
Last edited by Zdravko; 15.06.2018, 19:05.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
С тия платформи търгуваме от години и проблеми не сме имали !Аз за 1 седмица сигурно имам повече сделки отколкото ти за 1г.
И проблема не е в платформата,а този който ти зарежда сумите в нея.Не искам да споделям лична информация,ще видя понеделник какво ще ми кажат,но аз съм леко в шок.Аре първия път си викам,случват се грешки,затова е съпорта обаждаш и го решават.Ама за 1 седмица да ми направят 3 сериозни фала,нещо не е наред тука баце !
Но най-вероятно нещо аз съм се объркал,щом казваш .Last edited by kurta007; 15.06.2018, 18:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
Карол ще възстанови заплатените от клиентите такси след получаване на финален доклад от БФБ-София за сделките, отговарящи на условията на промоцията.
условията:
да са въведени на 13 юни, да са до 2000 лв и до 15 поръчки
https://karollbroker.bg/bg/kak-da-tr...-den-bez-taksi
Друг въпрос,ако имаш 30 сделки под 2000лв ,да речем първите 10 са ти за 2000лв,после имаш 2 за 1200лв ,после една за 500лв,после 17 за 1750лв ,кой от тези 15 сделки влизат в безплатните комисионни ? По реда на сделките,най-скъпите първо,най-евтините ?
Ето за това говоря...липса на каквато и да информация ,нито в платформа,нито на сайта на БФБ,нито на брокера,никъде ! Пълна мъгла !
И затова и питам тук,някои с опит от предишни години да каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеОсвен ако не мислят ,че ще падат и загубят евнтуално повече в близко бъдеще......не се знае дали е за Градуса
Коментар
-
Кога после ? След ден,два ,като ги впишат,накрая на месеца ?
Та ,кога ги връщат тея комисионни ?
условията:
да са въведени на 13 юни, да са до 2000 лв и до 15 поръчки
https://karollbroker.bg/bg/kak-da-tr...-den-bez-taksi
- 3 Харесвания
Коментар
-
Кога после ? След ден,два ,като ги впишат,накрая на месеца ? На мен нищо не са ми върнали,нито някъде нещо е отбелязано,нито имам идея коя точно сделка ще бъде без такса,понеже имам към 20,с различна големина.
Също така никъде не го пише това и човек няма как да разбере.
Отделно 3пъти ми объркват баланса за 1 седмица без да имам сделки и в чудо се видях с тоя професионализъм.Към карол съм.И баланса ми е все на минус,как пък не се объркаха да е на + един път .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
после се възстановяват!
Също така никъде не го пише това и човек няма как да разбере.
Отделно 3пъти ми объркват баланса за 1 седмица без да имам сделки и в чудо се видях с тоя професионализъм.Към карол съм.И баланса ми е все на минус,как пък не се объркаха да е на + един път .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko]Гледам продажби за по 5-10хил.лв свалят цените с по 5-8%. Луда работа ! Това ако са дребни разпродажби на дребни риби заради Градуса е голяма простотия ! В момента ги губят тия 8% при разпродажбата[/B], пък ще ходят да гонят дивото и несигурното в Градус. Не че не искам да е успешна емисията, но по този начин да си освобождаваш средства е глупост. Ако е някой зорлия и продава разбирам, но ако е заради Градуса е непонятно !Last edited by спекуланта; 15.06.2018, 15:34.
Коментар
-
Гледам продажби за по 5-10хил.лв свалят цените с по 5-8%. Луда работа ! Това ако са дребни разпродажби на дребни риби заради Градуса е голяма простотия ! В момента ги губят тия 8% при разпродажбата, пък ще ходят да гонят дивото и несигурното в Градус. Не че не искам да е успешна емисията, но по този начин да си освобождаваш средства е глупост. Ако е някой зорлия и продава разбирам, но ако е заради Градуса е непонятно !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ert Разгледай мнениеИ какво означава като са ликвидни? По-малко надценени ли са, защото в списъка има откровено надценени позиции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ert Разгледай мнениеАнгро казано е, но реално като се замисля трудно мога да се сетя за нещо подценено. Я препоръчай нещо подценено?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеМного на ангро казано! Не съм съгласен - има и напомпани и подценени. Затова е добре да се поглеждат и коефициентите...
Коментар
Коментар